Komentari

dalmata.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • Omudina

    Ja obožajen tarantele. I kad ulize u kuću, brez obzira šta moji ukućani počmu urlikat ka da in neko nokte čupa sa tupin konbinirkama, ja je pustin da ona obavi svoju misiju.
    Jedan put san gleda kako tarantela, a nije bila veća od 5 centi, vreba leptiricu duplo veću od nje oko plafunjere. I čapa tarantela nju za vrat, a leptirica poleti i digne i tarantelu. I tako su oni u ton ljubavnon zagrljaju letili jednu 5 metri, dok tarantela nije skužila da leptirici nije do jubavi :-))))

    P.S. Jel ono provokacija sa mojin baneron doli, a?

    avatar

    13.05.2009. (08:41)    -   -   -   -  

  • igra u pijesku

    Dobro ti ovo nasmijano jutro... Rodila sam se u gradu, živjela u stanu, nije bilo drugih malih životinjica osim muhe, pokoji pauk, i naravno, komaraca ko u priči. Preseljenjem u kuću u Istru u malo mjestašce, dobila sam i nove stanare, ili bolje rečeno, oni su mene dobili. Prvih par tjedana bilo je vriske, iskakanja iz kuće, umalo nisam i kroz prozor izlijetala. Neki ogromni komrci, skakavci, škorpioni, tarantele, ma ne znam ni ja čega sve nije bilo. A na terasi tek!!! Pa još kad mi je susjeda rekla da je u spavaćoj sobi znala na krevetu zateći zmiju, a i njih ima po cesti, nisam se mogla ići šetati, umirala sam od straha. Sve je to trajalo samo neko vrijeme dok se nisam navikla. One životinjice iz kuće bih iznijela van, a one na terasi sam promatrala i postali su mi svi simpatični. Istina, zmiju nisam zatekla na krevetu barem ne ove vrste. S njom sam imala bliski susret na Hvaru...
    Drago mi da sam ovo pročitala i dobila još neka nova saznanja, a o smjehu da i ne govorim.... :))))

    avatar

    13.05.2009. (09:08)    -   -   -   -  

  • slatka kao grijeh

    nemoj zezat,zaštićena je??!
    a ni to nisan znala..
    a jebate ja mislila čudovište iz Loch Nessa došlo a ono tarantela..

    avatar

    13.05.2009. (09:17)    -   -   -   -  

  • DALmata

    Omudina-i ja tu beštijicu obožajen....baš zato šta je se ostali užasavaju....a kada je ona bidna kriva šta je bog nako nešesnu stvorija.
    Provokacija? ? ? e je more bit da je....pa sad kako se uzme.....a šta da petan za tebe? omudinu? ma oli si popizdija....a vako si mi lipo odma upadljiv ka domaci covik koji je eto partija u ZG :))) je san piciškandal :)))).....e bravo šteta šta dikod ne ošineš koji "opisni" post ,jerbo vidin da imaš mota ....vidi se to iz komentara....a vidin i da imaš zgoda o kojima bi moga pisat .

    avatar

    13.05.2009. (11:44)    -   -   -   -  

  • DALmata

    igra u pijesku-nasmijala si me ovin tvojin komentaron......šta su ti gradska dica :))))
    sa prirodon triba znat živit...jesi vidila kako se brzo navikneš na sva bica .....ona lipa i ona od kojih se užasavamo......zmije ( mislin na one puzece,a ne na one dvonožne) su cudo prirode...ja san fasciniran njihovon građon tijela.....ali sad nebi tija još i stime davit :)))

    avatar

    13.05.2009. (11:48)    -   -   -   -  

  • DALmata

    slatka kao grijeh-ekola sad znaš da je zašticena:))) i nemoj je više mlatit kad je vidiš na zidu ....dobro je to bice.............aha ma je susidu Anti ona parila gora neg sva cudovišta iz škotskih jezera skupa :))))

    avatar

    13.05.2009. (11:50)    -   -   -   -  

  • Omudina

    ma ko je partija u ZG?? iden gori samo iz ljute potribe, i odma trk nazad :-)) nisan ja partija nigdi. još. partit jedino mogu na Lovrinac :-))
    opisni postovi? ma daj brale, tlaka pisat. teška tlaka. moš me i ubit :-))

    avatar

    13.05.2009. (12:25)    -   -   -   -  

  • DALmata

    Omudina-e sad te razumin da je bila skroz provokacija :))) baner ce bit pozapodne prominjen ......a jebat ga krivo stecena slika :)))

    avatar

    13.05.2009. (12:42)    -   -   -   -  

  • Omudina

    jebate šta san utjecajan :-)) e da me vako doma poslušaju odma na prvu. ma di bi mi bija kraj :-))) i da se nisi usudija minjat baner! ovako kad svratin uvik se lipo spomenen "ma vidi ovega Omudine, neka toča čunu u Jarunu" :-)))

    avatar

    13.05.2009. (12:52)    -   -   -   -  

  • carla

    ...mogu ti reć da mi je tarantela odma postala draža kad si je to ovako lipo opisa...

    avatar

    14.05.2009. (07:21)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    macaklina ..... znan da je dobra beštija jerbo je moj dida nika ni ubija uvik bi govorija da je dobro jema u kuću .... :) em zbog pauci em zbog mušic i šta ti ga ja znan čega još...doduše nisan afanavala o sriće ka bi je sinjala....ali ...nisan se ni krivila ka da san konkodrila vidila........ eto lipo si ti nas školova ....sa moremo dobi i diplomuoma posli ovoga posta ...........macaklinitis doktoritis zore .....

    avatar

    14.05.2009. (09:39)    -   -   -   -  

  • DALmata

    Omudina- je je utjecajan si nema šta :) .....roge bi ja minja da ja nisan falija.....nego eto kad neceš neka stoji nakvi kakvi je .

    gali-ne pinin ti ja....za to postic tribaš ti mene punoooooo punoooooooo provocirat.....teško ti je mene izbacit iz takta,alizato kad me se izbaci aaaajjjjmeeeeeeeeeee, sacuvaj te bože ludoga covika onda.....;)))))) ....nego a koji je to "specificni sport" aaa? ništo ka to nisan razumija :))) ne ni slucajno nisan razumija .........

    carla-eto vidiš...neka baš mi je drago.....znaci spasija san barnko koju tarantelicu .....to je i bila namjera posta....to da bolje prihvacte ovu malu beštijicu.......

    avatar

    14.05.2009. (12:31)    -   -   -   -  

  • DALmata

    zore- hey pa tu si ,neka puno mi te drago vidit .......a di nece bit kad je prije pusti godin ucinilo od mene " copy " pa je desetak godin posli ucinilo " paste ".....i ekola kopija se rodila ......pa sestrice moja mlaja neka tebe ovod u tinelu..........dobro mi došla ......e jebiga niman rafioli .....a kavu moš srknit u svaka doba .
    Zna je dida da je ova beštijica naša domaca i da je triba cuvat i pazit ...... to su je pocele mlatit tek ove nove generacija ca se boju svoje sjene :)))

    avatar

    14.05.2009. (12:43)    -   -   -   -  

  • Andrejevna

    Ja se toga bojiiim, jako...:)

    avatar

    14.05.2009. (19:40)    -   -   -   -  

  • morska zvijezda

    I nama su ka dici punili usi da je otrovna.
    Odavno znan da nije, ali mi je odvratna za vidit, ljigava...

    avatar

    15.05.2009. (02:35)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Uhhh.... ne volin macakline, ali ih ne ubijen!
    Nekako mi je cila bljakasta. :-)

    avatar

    15.05.2009. (10:28)    -   -   -   -  

  • file

    I kod nas su ih progonili kad san ja bila mala i pričali priče da imaju otrovnu kožu, pa ako bi kojega vidili u blizini gušterne, parilo bi da krokodila lovu... a meni ih uvik bilo ža, onako malih i nespomoćnih, i uvik san navijala da pobignu...

    avatar

    15.05.2009. (12:35)    -   -   -   -  

  • nataša

    ajme, slatka mala gušterica ( macaklina nikad nisam ni vidila :-( ) ... svaki dan spasim bar pet komada iz zubi mog mačka, pa ih vraćam u vrt u gustiš, skrivećki, da dlakava beštija ne vidi ! :-)

    avatar

    15.05.2009. (12:59)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Dobro rečeno! Tarantela je toliko smišna i dobra beštijica da me grize savjest šta san ih se bojala kad san bila mala (a to opet jer su mi stariji to utuvili), pa kad bi nan ušla u sobu (bratu i meni) onda bi vikali: Mamaaa,mamaaa, ušla je tarantela - u pomoć! Onda bi mater uletila sa patešon u ruci (metla je bila za one vanjske) i ka terminator pitala: Di je? Sad ću joj ja pokazat!
    U to vrime mater nan je bila super heroj.
    A onda san naučila koliko su to dobre i korisne beštijice i lipo se družimo tamo na Visu. Uvik in ostavin kojeg komarca za večeru. :-)))

    avatar

    16.05.2009. (13:17)    -   -   -   -  

  • DALmata

    Andrejevna- a zašto se ti "toga" bojiš jako aaa? jel ti kad ta životinjica naudila ? osin šta malo onako ljigavo izgleda,a u tome i je njena draž,,,,,,,,zer su svi i u ljudskoj vrsti šesni i pametni aaaa???'

    morska zvijezda-a kome nisu ....hm a zašto ti je ljigava? majka priroda je svakome dodjelila njegovo ruho .

    čiovka- e ma bravo ,još najbolje da ubijaš sve šta ne voliš :))))) je malo bljakasta ali i šesna na svoj nacin.....a jesi je kad provala uzet u ruku i osjetit je......normalno da nisi :)))))

    filipinka- jesi vidila kako negativna propaganda ima svoj ucinak....a ona bidna ništa nije nikad bila kriva osin šta je gadna malo za vidit .

    nataša-cek malo ....polako.....a jesi li ti kad bila u Dalmaciji? ....ako jesi ma nema šanse da to bice nisi nigdi vidila.

    gustirna-e vidiš to da je dobra i smišna ,neopasna beštijica je i bila poanta ovog posta........a bidnu su je svi proganjali i grozili se kad bi je vidili ......a ona je onakva jer je nocno stvorenje pa joj koža drugacije i ne može izgledat........iman ti i ja mojih par miljenica koje cuvan samo tako i kad se pojavi po koji gost ( apartmanenzi) odma in objasnin da se tog stvora ne tribaju bojat jerbo je on ka naš domaci ljubimac.

    avatar

    16.05.2009. (18:37)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Aaaaaaa..... da uzest uruke! Ufffff! :-))
    Dokad ćeš minjat ove pozadine? .-)

    avatar

    16.05.2009. (19:49)    -   -   -   -  

  • Katja

    Da je u nas bilo pucat na svaku tarantulu ne bi ni z od zidova ostalo :)))

    avatar

    16.05.2009. (20:04)    -   -   -   -  

  • DALmata

    čiovka- eeeeeeeee a zašto ne??? ajde bogati pa nije toliko ljigava da je nebi uzela uruke :))))
    Dokle cu minjat podazine? e vidiš pitanje na mistu.....a sve dok mi se koja toliko ne svidi da mirita ostat :) .........a doduše oli nije bolje vako s vrimena na vrime ubacit štakod novoga i malo osvježit ugođaj aaaaaaaaa????

    Katja- :)))) znan da nebi .....a i nisi jemala vakoga susida ka ja :)))))

    avatar

    17.05.2009. (00:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...