Komentari

junac.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Kojotica

    obzirom na to koliko jezika namjeravaš naučit, bit će najbolje da se zaposliš ko predstavnik Hrvatske u Evropskom parlamentu, mlatiš praznu slamu i bereš velike pare...a vozit ćeš i Volva, ko iz pi*ke

    avatar

    11.05.2009. (13:04)    -   -   -   -  

  • junac

    bravo Kojotice!! nije mi se o tom pisalo, al upravo na tako nešto i ciljam!!

    avatar

    11.05.2009. (13:27)    -   -   -   -  

  • raymond

    ak postaneš predstavnik u evropskom paralemtu, udat ću se za tebe :D

    avatar

    11.05.2009. (14:07)    -   -   -   -  

  • mademoiselle Ruska

    Ljubavi, ti učiš francuski, a francuski je nužan u svijetu diplomacije, tako da se okreni tome. :D Tamo pare nisu bitne jer ih ima toliko da ne možeš izbrojati. :P A ako me ne budeš htio za ženu (mada si onda rekao da bi me odmah ženio, sjećaš se? ;) ), mogu ti bit i ljubavnica. xD hehehe pusa!

    avatar

    11.05.2009. (14:49)    -   -   -   -  

  • Ribac

    divno je kada u ponedjeljak ne moraš na posao... ko ja danas... ah, koja uživancija...

    avatar

    11.05.2009. (15:46)    -   -   -   -  

  • Ruby Nelle

    eeeeeeeee... ja uvijek na kavi s bratom vodim razgovor u ljudima "u sistemu" i ljudima "izvan sistema". on je "izvan sistema". ima 25 godina, svoju firmu, gospon direktor, puno radi, ali radi kad se njemu da, sam si kreira radno vrijeme. ja mislim da bum ja uvijek "u sistemu" - osmosatno radno vrijeme i sve ostalo, ne... koma.

    avatar

    11.05.2009. (17:28)    -   -   -   -  

  • Kneginjica

    Ako kažem "da", obećajem da ti bude to mnogo veća avantura od slatke Belgijanke.

    Mali naklon,

    A.

    p.s. Sad da komentiram ostatak posta (radim to ovdje jer sam htjela da ona rečenica gore sama kao takva ostavi čim jači dojam...) Naravno da posao nije sve, ali je mnogo i ako ne valja na tom polju, teško da osoba može biti potpuno zadovoljna... Ne znam, barem znam da ja ne bih bila sigurno. A možda je sve zapravo samo stvar nekog unutarnjeg stanja, znaš... Ako si iznutra zadovoljan sam sobom, odmah ti se i posao čini smislenijim i priroda ti je ljepša i djevojke su ljepše i glazba je bolja i hrana ima više okusa. I proljeće je proljetnije.

    avatar

    11.05.2009. (18:16)    -   -   -   -  

  • Šima

    Upala sam točno u istu kolotečinu na isti način kao i ti, ponekad čak pomislim da radimo u istoj firmi.... Što bi mi vrijedila veća plaća kad nebi imala kad potrošiti je? Uostalom, kad me netko pita što radim, uvijek odgovorim da to nije bitno, to je ionako samo osam sati pet dana tjedno da bi ostatak vremena mogla bezbrižno uživati.

    avatar

    12.05.2009. (07:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...