Komentari

nktresnjevka2000.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Lupus

    Čestitke seniorima i mlađim zagićima na pobjedama.
    Pustimo ih da pišu, ali ih nemojmo komentirati da "svrbež" ne prijeđe u epidemiju.
    Treneru ne daj se, samo naprijed!

    avatar

    11.05.2009. (10:57)    -   -   -   -  

  • trana

    ...slazem se s lupusom..i naravno pridruzujem se cestitkama:)

    avatar

    11.05.2009. (11:33)    -   -   -   -  

  • trešnjevčanin

    čestitke navijačima na jučerašnjem navijanju na utakmici seniora.
    cijelo zagorje ih je upoznalo i zapamtilo. vatrogasnih aparata više nema na trešnjevci.

    avatar

    11.05.2009. (11:38)    -   -   -   -  

  • sljeme

    Čestitke seniorima, mlađim zagićima,

    a za "svrbež" da je ne bi bilo, treba "gamad potamaniti", slikovito rečeno !!!

    avatar

    11.05.2009. (11:54)    -   -   -   -  

  • sljeme

    Ajmo mi otvorit raspravu za sportsku opremu - zašto LEGEA, zašto ne nešto drugo s obzirom da smo razočarani kvalitetom trenirki i dresova koje imamo.
    Ovdje bi tajnik (ili odogovorni u klubu) trebali dati svoj prilog raspravi i objašnjenje.

    avatar

    11.05.2009. (12:31)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Zanimljiva vijest na blogu Dubrave da je sudac isključio trenera mlađih zagića Dubrave u prvim inutanma utakmice. Na piše zašto, ali nisam znao da je to moguće pa su djeca bila ostatak utakmice sami na terenu. Nevjerojatno!
    Svašta sam vidio, ali to još nisam.

    avatar

    11.05.2009. (14:35)    -   -   -   -  

  • tata HAŠK

    Ne znam što je ovo trebalo vašem treneru...
    Neću komentirati samo bih poručio da je teorija jedno,a praksa i stvarnost sasvim drugo.
    Zeta morate dobiti,jači ste puno.
    Pozdrav

    avatar

    11.05.2009. (16:52)    -   -   -   -  

  • Mastif

    To se i nadamo. Hvala na željama i vama puno iskrenih želja za dobrim rezultatom protiv Dinama. Bilo nam je jako drago kad su ih vaši stariji zagići dobili, jer je to na određen način bila i naša pobjeda, odnosno pobjeda svih nas "malih" protiv velikoga.
    Pristup na HAŠK-ovom blogu ipak je bitno drukčiji od onoga koji ja priželjkujem. Premda sam bio svjestan svega onoga što blog donosi, ipak sam zanemario činjenicu koliko me smetaju oni koji internet koriste da iz anonimnosti gaze sve oko sebe, a kad treba se drže po strani. Takvi su, ako mene pitaš, gori od divljaka, jer će oni kad je čovjek na zemlji rado doći i još jednom ga nogom "dovršiti" i vratiti se tamo od kuda su došli.
    Ne znam kakva je situacija u vašem klubu i u generaciji 2000 koju posjetitelji bloga prate. Kod nas u klubu su se neke stvari konačno poštimale. Dobili smo novu upravu i to se odmah osjetilo najprije kod seniora. Ako se ne varam, neka me neko ispravi, na jesen nisu osvojili ni bod kod kuće, a na proljeće rasturaju.
    Kad sam došao sa svojim klincem iz NK Špansko ( bio je u tom klubu od vrtića) na proljeće na trening vidio sam da nešto ne štima, ali nisam nikoga znao dovoljno dobro da bih to pitao. Već je nakon trećeg ili četvrtog treninga postalo jasno - na kraju krajeva, i ja sam bio pozvan sa svojim Maldinijem - da velika većina igrača iz 2000. napušta klub i odlazi s tadašnjim trenerom u Šparta Elektru.
    Došao je Jakob. Činio mi se fer, pristojan i prije svega dobronamjeran mladi čovjek koji završava fakultet i kojem treba dati priliku. Neću lagati, svidio mi se, a očito se svidio i Maldiniju koji unatoč tome što mu dvojica iz razreda idu u Špartu, nije otišao tamo. Ostali smo u Trešnjevci. Ako se dobro sjećam, trojica igrača. Sezona kreće. Divan osjećaj! Možeš misliti! Uglavnom smo, naravno, gubili. Polako smo se punili klincima. Za dio je zaslužan Jakob koji prati klince u našem kvartu i trenira dobar trešnjevačkih mališana. Neki su se vratili iz Šparte. Pitaj ih zašto. u njihovo ime neću govoriti.
    Možda smo zbog svega toga malo više osjetljivi ne samo na Jakoba, nego i naš klub, a samim i tim i blog. Sve to ovo govorim da ti zapravo objasnim zašto je ovo cenzuriran blog koji će, ako me netko ne uvjeri da je suprotno ipak bolje, takvim i ostati. Drago mi je, i mislim da je to naša veličina, da nitko od Trešnjevčana nije počeo komentirati vašeg trenera. To je, ako baš hoćeš, i moja pobjeda.
    Broj komentara me ne zanima. znam kako se to radi, jer sam iz te struke. Draže mi je da zadržimo koliko-toliko konstruktivan blog na kojem se neće samo razmijeniti informacije,. nego i komentirati viđeno, ljutiti se na krivo i ponekad reagirati kako možda i nije najpristojnije. Ali nikada vrijeđati. Vrijeđati zato što možeš iz smrada koji stvara samo vječita sjena.
    Na kraju, dajte HAŠK-ovci pobjedite opet Dinamo da se možemo veseliti. Kad ste jednom, možete i opet!

    avatar

    11.05.2009. (19:53)    -   -   -   -  

  • tina

    Podržavam trenera Jakoba i želim mu da uspije i ostvari karijeru. Pustite struku onima koji znaju. Treneru možete li otkriti taktiku za ZET iz prve ruke?

    avatar

    11.05.2009. (20:10)    -   -   -   -  

  • sljeme

    nisam trener ali taktika za ZET je zabiti nekoliko komada čim prije,
    svaka pobjeda će nas veseliti...a klince još više.

    avatar

    11.05.2009. (20:21)    -   -   -   -  

  • tres tres

    za gospodina tatu haška:
    PREKO I UZ POMOĆ TEORIJE DO PRAKSE I STVARNOSTI I TAKO SKROZ DOK SE NE DOSEGNE PODUDARNOST.........NE ZNAM ZBOG ĆEGA ME STALNO KOMENTIRATE KADA SE NITI NE POZNAMO NITI POZNATE MOJ RAD KOJI NIKAKO NIJE SAMOSTALAN. OKRUŽEN SAM VELIKIM BROJEM LJUDI IZ KOJIH CRPIM INFORMACIJE I SA KOJIMA SURAĐUJEM I TEORETSKI I PRAKTIČNO....NI JA SE SLIJEPO NE DRŽIM SAMO TEORIJE VEĆ POKUŠAVAM I DAJEM SVE OD SEBE DA NEKE STVARI MODIFICIRAM ODNOSNO PRILAGODIM POJEDINCIMA. POŠALJITE CD SA UTAKMICE PROTIV VAS....HVALA!!

    avatar

    11.05.2009. (22:22)    -   -   -   -  

  • tres tres

    I MORAM SE ISPRIČATI VAMA JER ZAMJENIO SAM VAS SA VAŠIM KLUPSKIM KOLEGOM KOJI NEMA PAMETNIJEG POSLA VEĆ KOMENTIRATI MOJU FUDBALERKU (FRIZURU) PA I MOJE IME :) POZDRAV I PUNO SREĆE.....

    avatar

    11.05.2009. (22:29)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Na web NK Kustošija tehničkom je greškom rezultat utakmice starijih limača Trešnjevka-ZET 1-4 pripisan starijim zagićima. Nadam se da nije proročanski...
    Što se to događa s '98. Ako sam dobro vidio nemaju niti jedan bod na proljeće. Jednom se javio jedan roditelj koji je imao nekoliko kritičkih opaski i to je to. Zna li netko više?

    avatar

    12.05.2009. (09:19)    -   -   -   -  

  • Lupus

    Jakobe, nemoj da te šačica "bolesnika", kojima je vrhunac sportske karijere "džepni biljar", a niski udarci način komuniciranja, izbaci iz takta. Samo nastavi sa radom kao i do sada (oni će ovo protumačiti kao uvlačenje, ali sami su krivi - ne mogu im pomoći).

    avatar

    12.05.2009. (13:32)    -   -   -   -  

  • Lupus

    Sjetimo se da je deset dana prije početka jesenskog dijela prvenstva naša ekipa imala tri igrača (Sven, Juraj, Luka) i trenera Jakoba. (uz tate, mame, braću i tetke klinaca). Gdje smo danas!!? Komu nije jasno, može mu se nacrtati!

    avatar

    13.05.2009. (11:04)    -   -   -   -  

  • bobo

    Nemojmo se uopće time zamarati. Trener je napravio odličnu ekipu koja sada igra dobar nogomet. Pred početak jesenskog dijela doista je bilo samo nekoliko igrača dok je rezultat bio kakav je bio.
    Klinci su u ovih par mjeseci toliko napredovali da ih nije za prepoznat i za to je zaslužan trener koji je u te klince uložio sve svoje znanje. Pozdrav Jakobu i nemoj se zamarati kritikama. Nije bitno što se prića već tko priča.

    avatar

    13.05.2009. (12:27)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Sretno dečkima!

    avatar

    13.05.2009. (12:29)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Ako netko nije vidio (nk-tresnjevka.hr) Trnje izgubilo od Zagreb 1-6, a Croatia Sesvete dobilo Špansko 1-0.

    avatar

    13.05.2009. (13:46)    -   -   -   -  

  • ccccc

    dakle, danas borba za sredinu tabliceeeeeeee

    avatar

    13.05.2009. (14:12)    -   -   -   -  

  • bobo

    Samo da ne pada kiša, a kako je krenulo, padat će!

    avatar

    13.05.2009. (15:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...