Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • levant

    I. je poseban lik izgleda, no ga nisi do kraja uspio dočarat. ne mogu ga u potpunosti zamisliti. znam da to nije bila namjera ovog posta (da ja u potpunosti zamislim lik I.-a :) ), no ipak.

    avatar

    11.05.2009. (08:53)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    a bič? nisi spomenuo bič? :))))))))
    dominatna?... mlada?... tjelesno zgodna::? ah! :)))

    avatar

    11.05.2009. (10:04)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Levant - pa eto, bio je, ispada. Ponekad skužimo "unatrag"... /Ali i nisam mislio pisati opis lika :-) / Nego, gola i bosa, sad Ti je lakše, kad je tak fino toplo, jelda...?
    @ ZZ bez topa - pa gle, sad... mislim... khm... blush... nemrem svoje vodenjačnosti sad baš tu urbi et blogi... ipak si Ti jedna seriozna dama... ;-) :-)

    avatar

    11.05.2009. (10:17)    -   -   -   -  

  • levant

    pa to i kažem. nisi mislio pisat opis lika, ali bilo bi dobro.
    je. puno mi je lakše osim što sad asfalt pretopao. znaš li ti kako bole bosa stopala na užarenom asfaltu? ah, što bi ti o tome znao, ti sigurno cipele imaš..:(

    avatar

    11.05.2009. (11:16)    -   -   -   -  

  • makedo

    matanovićka dobro piše :), ako ćeš prihvatit preporuku Zašto sam vam lagala je odlična, Bilješka o piscu ne tako dobra, ove druge tek trebam pročitati pa ti javim :)
    točno znam kako izgledaju te dileme o pripadnosti :S, nisam džaba cvijet bez korijena...hehehehe

    avatar

    11.05.2009. (11:46)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Ja sam jednu J. čitala, a drugu nisam. Zanimljivo je to njihovo ispreplitanje...Kad pročitam drugu J. možda mi bude još zanimljivije. Ionako ne vjerujem u slučajnosti. Mislim, vjerujem u slučajnosti ali ne vjerujem da su te slučajnosti slučajne. khm. Zaplest ću se, bolje da stanem :)))

    avatar

    11.05.2009. (16:18)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    ja sam isto samo jednu J. čitao... žao mi je zbog I.
    jesi svima plaćao kavu?

    avatar

    11.05.2009. (19:36)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Levant - držim se Hemingwaya. Naznačiti; ne crtati. ;-) Ovo drugo... Dvojako. Asfalt u O. nije stopostotnost. A evo sad, sad sam bos. Pa Ti vidi... :-)
    @ Makedo - zbilja ću probati pročitati i to i "Knjigu od žena, muškaraca, gradova i rastanaka"... Drugu J. sa oduševljenjem pročitah. Samo se nemoj i Ti dati u autorice, cvjetiću - lutiću... ;-))
    @ Marchelina - citiram Šuška: DA. :-) :-) :-) (Mislim, slažem se, i ja tako vjerujem.)
    @ Umnjak - sudbina i njezin minimalizam; to me i fascinira. Plaćanje kava ne brojim, iskreno, ali znaš ono, svi ti nešto tvrde, ti odbijaš prihvatiti, pa ispadne da su u pravu, ali tvoja istina opstaje ne manje... Živio...

    avatar

    11.05.2009. (20:43)    -   -   -   -  

  • gustirna

    U srijedu će Orašje prikazati u Milićevoj putopisnoj reportaži. Baš sam radoznala. :-)))
    Tvoji postovi navode ljude da im se zapliću jezici i misli dok napišu komentar, pa kako je meni prilično zapleten - komentar na ovaj post nek ostane i dalje u tom stanju. Jednom će se već rasplesti. :-))

    avatar

    11.05.2009. (22:36)    -   -   -   -  

  • primakka

    julijane sam čitala redom: najprije prvu krhko-snažnu i njezine dvije knjige, a potom i drugu i njezinu prvu knjigu.
    nakon ovog posta ostajem svjesnija povezanosti ženske snage i muško-dječačkog sanjarenja.

    avatar

    12.05.2009. (07:44)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Gustirna - ekskluzivno Ti dajem da je dobri Goce pao sa prućane stolice, lokalnog brenda... :-) /Ne znam, hoće li biti prikazano./ O zapletima i raspletima - uz pivicu nekad. :-))
    @ Primakka - hmmm... U mojoj religiji, ženska snaga i muško-dječačka sanjarenja neraskidivo su povezani sa muškom snagom i žensko-djevojačkim sanjarenjem. Poput pogleda kroz ogledalo, nekako, jedno je bez drugog tek groteska ... ;-) Kavozdrav...

    avatar

    12.05.2009. (09:00)    -   -   -   -  

  • levant

    pih krnje bos. moš obut cipele a i ne moraš. a ja sam (jadna) bosa stalno. a znaš li ti kako sada pikaju mali kamenčići??..ma neću. sit gladnom ne vjeruje..
    :))))

    avatar

    12.05.2009. (09:01)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Levant - pa jebatepes, ja postajem opsjednut Tvojim stopalima. Kagbutozavršilo. Optiram promislit, kaj bi moj stari rekao na sve. Rekao bi, ili obuci vunene dokoljenke odmah, ili fino digni sa kamenčića noge. Odmah. To bi rekao moj tatek. Ja bih na to, sa kritičnim vrememakom, propitao, zakaj ne kombinirat? Eto sad. Kad me tjeraš. Žednog. Preko.

    avatar

    12.05.2009. (11:05)    -   -   -   -  

  • miumiu

    Zanimljivo da Julijana M nije otkrila i kako je usred te velike samozatajne ljubavi sa I. godinu dana vodila ljubav sa cuvenim srbijanskim piscem, razvodeci ga u dugogodisnjem braku i nalazeci mu stan u Zagrebu, a sve racunajuci da ce se vjencati s njim! I znaju to svi koji su sa njom i njim te 2004. godine obilazili knjizevne skupove od Pule do Gradacca! Al se Srbijanac povukao. Sve poslije je napisano i tiskano i naplaceno i nagradjeno i cjelu sebe dajem citateljima, i price zasluzujem... ali vam i dalje bezocno lazem!

    avatar

    05.06.2009. (00:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...