Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • zoccao

    Jednom je pisalo kako je upravo nevjerojatno da tako tanki glasići mogu dolaziti iz usta tako krupnih Dalmatinaca, hehe.

    Žao mi je ako kvarim veselje i nosim loše vijesti, ali već se otkrilo kako je Jamie Pugh ranije nastupao pred publikom na West Endu (Londonski kvart s kazalištima). Budući da je Jamie jasno i glasno rekao da nikad nije javno nastupao, a cijeli show i nastup mu se bazira na tremi, strahu od pozornice, tankom živcima i izazivanju emocija, smatra se da bi lako mogao dobiti nogu zbog laganja.
    U svakom slučaju, još jedna odlična postprodukcija, koja sjajno igra na naše emocije, ali čini se da ovog puta fake.

    Zato, go Stavros Flatley, go!!!!!
    Lijepi pozdravi:)

    avatar

    11.05.2009. (09:59)    -   -   -   -  

  • romantales

    Malo kasniš, već imaš cijelu epizodu broj 5, ova snimka je iz epizode br 4, u kojoj jedan 17-godišnjak krasno pjeva i jako dobro izgleda. Kao što ti je zoccao već rekao lik je totalni fake, nastupao je na West Endu i jednako kao prodavač mobilnih telefona Potts ima iskustva s nastupima, nasjeli su jednom s Pottsom, ne vjerujem da će ponovno s Pughom.

    avatar

    11.05.2009. (10:51)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @zocca, romantales, odgledah i 4 i 5, i sve mi super sve za 5, znam i za ovo lažnjaštvo (koje je baj d vej prokljuvio najveći trač list što na svijetu postoji i od čijeg žutila i pilići izgledaju ko mućak), ali može tip biti lažan koliko hoće - glas mu je oriđiđi (zar se ne čuje?) i glas je ono što se konta, a mene glas dira ;0)
    p.s.također go Stavrosi go! ali i Brett Domino Trio su mi bliski srcu ;0))

    avatar

    11.05.2009. (12:22)    -   -   -   -  

  • romantales

    Vidiš mene ne dira njegov glas, jer ako je emisija koncipirana da anonimci dobiju svojih pet minuta pažnje i pokušaju pokazati ono što znaju, onda nije fer da lik dolazi i glumi nekoga tko se boji nastupa, a već je nastupao u profi postavama. Ponavlja se priča s Pottsom, gdje neuspješni operni pjevač koji je počeo prodavati mobilne telefone, "zablista" jer ga uspoređujemo s anonimcima neškolovanih glasova. Isto tako i Pugh, prosječan u svojoj branši, briljira jer ga se uspoređuje s anonimcima. Emisija nije koncipirana tako da samo glas konta, ovako se pretvara u audiciju za sve one koji nisu uspjeli ostvariti pjevačku karijeru jer jednostavno nisu bili dovoljno dobri na pravim audicijama. Recimo mene je oduševio onaj 17-godišnjak iz zadnje epizode... i definitivno bi trebali staviti dobni limit na dječje nastupe, na organ koji nemam mi idu roditelji koji guraju djecu na pozornicu jer dijete kao lijepo pjeva i već broje dolare koje će utržiti pri potpisivanju ugovora.

    avatar

    11.05.2009. (15:30)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    kao i pobjeda u našim "Zvjezdama" obično ode ovima što pjevaju u mjuziklima.. ti ne bi smjeli ni nastupiti.. jel tako??

    avatar

    11.05.2009. (17:41)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @romantales, ma svi su oni anonimci, pa i ako je čovjek probao tu i tamo, pa što? nije nikog ubio ;0) meni je najbitnija kvaliteta, dobra zabava i tako to.. i fakat je, onaj mali je zakon, nebrušeni dijamant, ali i onaj kastrat, ono je fakat bilo legendarno, tip visokim Ce razbija čaše a onda na kraju dubokim glasom: ja sam taj i taj, he-he na to sam okinula, ma uvik kažem - nek svi probaju, pa tko živ tko mrtav, prave stvari uvik isplivaju ;0)
    a ovo za djecu se apsolutno slažem! koliko god dijete bilo talentirano, a stvarno ih ima, estrada nije za djecu! ja bih te nazovi odgovorne roditelje priko kolina pa dobro naprašila čakijom ili jednim odebljim kolcem dobro zatukla kičmu da im ne padne više na pamet ostvarivat svoje ambicije preko grbače vlastite djece.
    @rude, ako mogu birati ja bih ipak ono što mi manje vrijeđa uho ;0) dakle uvijek prije mjuziklaši nego Katja Kušec ;0))

    avatar

    11.05.2009. (18:33)    -   -   -   -  

  • Wish-master

    Sve je to zajedno show bussines ! :) al ovaj je bar odličan za razliku od našeg.

    avatar

    11.05.2009. (23:58)    -   -   -   -  

  • fanny

    Ma ja obožavam te audicije, divim se talentima, a i nasmijem atalentima...
    Baš me briga što to neki zovu programima za "pranje mozga", ja volim glazbu i smatram da se u nju razumijem, bez lažne skromnosti.
    A Simon - sjećam se nekih ranijih, jednog crvenokosog dečka, toliko ga je izvrijeđao da mi ga je bilo žao. Doduše, zvučao je prestrašno.
    Ovi naši domaći su uvrijeđeni kad ih odbiju u rukavicama, ja bih bila mnogo gora, neki su stvarno pretjerali sa samopouzdanjem bez podloge...
    Pozdravček :)))

    avatar

    12.05.2009. (16:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...