Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Nisam jedina koja ne podnosi Excel :-)).
    Bravo za sat :-)))))))))))))))))))))))))))).
    Ulfuzici sretan ročkas :-))))))))))))))))))).

    avatar

    11.05.2009. (19:22)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Ja sam Excel totalno zaboravila, da mi sad daš da ja u njemu napravim neki graf ja bi blenula ko tele u šarena vrata i uzela onaj milimetarski papir i ručno ga nacrtala :-))))) A za sat, poruči to našem Ivi da zna šta kupit idući put, pa će mu trajat i trajat :-))))

    Kažeš da je ST dobar? Ja ga se pomalo bojim ić gledat da mi ne upropasti TOS, mislim Kirk, Bones i Spock... To su legende :-)))

    avatar

    11.05.2009. (20:10)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    4 Nessa: Po meni su glumci tako dobro "kopirali" svoje starije verzije da je to užitak gledati. Enterprise će ti se zasigurno svidjeti... Meni je bilo savršeno to što svi glumci stvarno slične na starije sebe, osim Uhure ali i ona malo vuče na svoju stariju verziju. Jedino što ti može izgledati neobično je remake tehnologije: kad se sjetiš da je Enterprise 69. letio na nekoliko konopčića, a sada izgleda savršeno dotjerano... Ne, film me je oduševio u svakom pogledu. He, možeš čuti točno kada je Bones prvi puta rekao "Dammit Jim, I'm a doctor, not an engineer!" ili Scottyjevu "She's givin' all she's got!"... :)))))))

    avatar

    11.05.2009. (20:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...