Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Davorove novosti

    Danas u tvojoj župi ulazim u neokatekumensku zajednicu.
    Ulazim na preporuku jedne predivne osobe koja misli na mene i koja mi želi sve najbolje. Nadam se da se pater Musa neće ljutit jer još uvijek imamo ne riješenih problema.
    Na ovaj način ćemo biti povezani. Ne znam što me čeka. Samo znam da me čeka puno toga dobroga jer je to jedna od boljih zajednica u Zagrebu.
    Znaš i sama da sam invidualac tako da neovisno o SKAC-u krečem u veču reklamiranje Modrava. Kako sam distributer za H-epicentar tako ću i materijel koji sam dobio preko 'veze' distribuirat tim kanalima tj poljepit ću mnoge župe, domove i zajednice. Tu je moj doprinos ovom projekt. Ovaj blog je jedan od načina kako animirat mlade za ovaj najbolji projekt.
    Kada ulovim vremena poslat cu ti mail.
    Davor Seljan

    avatar

    11.05.2009. (15:58)    -   -   -   -  

  • Drina

    Hvala ti Davore. Mislim da ce za tebe biti dobro prikljuciti se toj neokatekumenskoj zajednici. Neko vrijeme sam se i ja malo druzila s njima, no nekako se nisam uspjela uzivjeti u njihov "djir"...Ali, tamo doista ima super ljudi, pa i jedni moji kumovi! Modrave su super, i nas dvoje smo puno pridonijeli njihovom pokretanju, jos od onih inicijalnih sastanaka s p. Lukom! Molimo i dalje posebno za njega! I njegov blog, kojeg smo mu mi pokrenuli. I svi mi jedni za druge!

    avatar

    18.05.2009. (00:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...