Komentari

nktresnjevka2000.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • Mastif

    Dubrava - H. Dragovoljac i Ponikve-Kustošija igrali su po 1-1, dok su u mlađim zagićima pobjedili gosti, ali ne znam rezultat

    avatar

    10.05.2009. (10:05)    -   -   -   -  

  • tata HAŠK

    za Mastifa

    vidim da si redovit gost na Haškovom blogu i to je lijepo...
    Kako bi bilo zanimljivije predlažem da upitaš trenera zašto je podijelio klince na dvije grupe i s kojim razlogom te da pitaš roditelje ove druge grupe koliko su zadovoljni...
    E onda to molim objavi, vidjeti ćeš da će biti zanimljivo.

    avatar

    10.05.2009. (13:57)    -   -   -   -  

  • himalaja

    Glede ovog pitanja tata HAŠK-a,
    Niti jedan (učitelj, pedagog,) trener na svijetu ne može raditi sa tako velikim brojem "klinaca" (cca 25) pa je jedino logično i moguće rješenje bilo naparaviti podjelu (možete pogledati i stručnu kineziološku literaturu) na dvije grupe. Jasno da imponira onima koji su u prvoj grupi, ali sigurno bih i ja za svoje dijete očekivao rad u manjoj grupi ako mu je potrebna elementarna tehnika i razvoj na motorici. Na taj način oni koji su trenutno u drugoj grupi imati će kvalitetniji trening i brže napredovati. Isto kao što oni u prvoj grupi mogu također kvalitetnije raditi.
    Djeca su još u toj dobi da se razvoj motorike i elementarne tehnike može u roku par mjeseci bitno promjeniti tako da oni koji su trenutno grupa "B" lako mogu vrlo brzo preći u grupu "A".
    Svaka čast treneru i samo naprijed, kad se samo prisjetimo jeseni.......

    avatar

    10.05.2009. (14:21)    -   -   -   -  

  • lomi ga bejbi

    Dragi Mastif,

    ponestalo je inspiracije pa prepisuješ komentare?Nisam znao da si zadovoljan izgledom Trešnjevkine stranice jer ja ne bih bio da HAŠK ima takvu.
    S obzirom da poznam neke roditelje zagića i to starijih tvog kluba znam da nisu svi zadovoljni
    radom trenera,količinom igre i podjelama i načinom treninga,ali to su vaši problemi koji će kad-tad izaći na vidjelo.
    Vjerojatno ćeš obrisati ovaj komentar jer nije pisan u duhu toga kako je sve super ili zato što nije posvećen "kultu" trenera.

    avatar

    10.05.2009. (14:29)    -   -   -   -  

  • lomi ga bejbi

    E zaboravih,

    kakav Capello, ako je po slici prije sliči Karelu Poborskom ili Trifunu Ivanovu, o znanju neću jer ga ne poznam i ne znam kako radi,ali rezultati nisu baš sjajni.
    I ima neobično ime, moraš priznati.
    Pozdrav svima.

    avatar

    10.05.2009. (14:33)    -   -   -   -  

  • tres tres

    za takozvanoga "lomi ga bejbi" :
    ne znam čime se baviš u životu ali vidim da ti metodika rada sa djecom i pojam homogenizirane grupe nije baš poznat odnosno uopće ti nije poznat...sa vrijeđanjem pokazuješ koliko si ograničen i nezadovoljan sa svojim izgledom(volio bih vidjeti tvoju slliku)...možda si baš ti sličan jednom Stanku Bubalu. Homogenizirane grupe u našem klubu pokazuju koliko se ozbiljno radi i koliko je treneru stalo da se naprave pomaci (a time sebi otežava jer radi duplo za istu plaću) ti to vjerovatno niti u snu nebi napravio (radio duplo za istu plaću) . Između ostaloga te homogenizirane skupine su napravljene u dogovoru sa šefom škole i ostalim trenerima i samo tako se može progresivno napredovati....roditelji su problem ako ne prepoznaju da njihovo dijete u ovom trenutku nije za nogomet pa nemaju strpljenja...a što se tiće našega uspjeha...vidilo se na pešćenici i našoj pobjedi nad haškom....pa mi smo za vas Manchester...imate uvjete među najboljima u gradu a mi u ovim uvjetima u kojima radimo, napravili smo čudo a i vidi se u ukupnom zbroju bodova...tako da sam te sada argumentom pobio...naš trener je profesor nogometa i diplomirani kineziolog (prof.tjelesnoga). uvijek će biti nezadovoljnih jer igra samo 9 igraca....u našoj kategoriji igraju oni koji su u tom trenutku najbolji a oni kojima se ne sviđa i koji misle da mogu napraviti nogometnu karijeru negdje dalje, pa puno je klubova...što ih sprječava a ima i hvala Bogu drugih sportova....i samo za kraj da te neke stvari naučim:
    - HOMOGENIZIRANE SKUPINE PROVODE SE RADI UNAPREĐENJA ŠKOLE NOGOMETA TE RADI ŠTO USPJEŠNIJEG I EFIKASNIJEG RADA.
    - HOMOGENIZIRANE SKUPINE TREBALE BI OMOGUĆITI POLAZNICIMA DA OPTIMALNO NAPREDUJU U SKLADU SA SVOJIM MOGUĆNOSTIMA.
    - Homogenizirane skupine su metodički organizacijski oblik rada karakterističan po tome da su skupine formirane tako da su pripadnici podjednakog stanja sposobnosti i/ili osobina.
    hvala..

    avatar

    10.05.2009. (15:47)    -   -   -   -  

  • tres tres

    i još nešto...kod nas treneri surađuju, međusobno razgovaraju i traže što bolja rješenja unatoč velikoj količini, po mogućnostima i sposobnostima, nejednake djece.. Isto tako ovi koji su trenutno bolji, njihovi roditelji mogu prigovarati izaleđa isto jer njihova djeca sporo napreduju tj.stagniraju na račun onih koji sporije prate i nit ne mogu pratiti...... a što se tice imena tu nemam što komentirati jer i tu si pokazao svoju ograničenost.... reci mi kako se ti ili tvoje dijete zove...vjerovatno se i ti on zovete Stanko, narodski rečeno Stankec...kako u kvaliteti tako i po imenima se razlikujemo.....ostani u masi gdje najviše smrdi ali je i najtoplije..... i pozivam te na NK TREŠNJEVKU DA BAR JEDAN TJEDAN POKAŽEŠ SVOJE ZNANJE I SVOJ PROGRAM RADA SA 25, PO SPOSOBNOSTIMA, NEJEDNAKIH KLINACA......NAPRAVI NAM ORGANIZACIJU VRHUNSKU I POKAŽI KAKO VI TO U HAŠKU RADITE I POSTIŽETE TAKO DOBRE REZULTATE SA LIMACIMA I ZAGICIMA.....

    avatar

    10.05.2009. (16:08)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Dragi lomitelju,
    Vidiš, nisam te izbrisao. Inspiracije mi s ovako dragim gostima nikada neće uzmanjkati.
    Kao što sam vidio, vaša klupska stranica je prekrasna. Čovjeku dođe muka što i mi nemamo takvu! Ali, što ćemo? Nadam se da ćeš je ti napraviti, kao što si napravio i HAŠK-ovu. Sretan je klub koji te ima.
    Čekamo probleme, ali nikako da dođu. Valjda će i oni uskoro jer će nam postati dosadno, posebno s vama koji imate tako obična imena i praznik ste za oči svojim suprugama.

    avatar

    10.05.2009. (17:30)    -   -   -   -  

  • šagolj

    Za lomi ga bejbe, tres tres, himalaju , trenera profesora dr. Jakobvda (Poborskog) i ostale mozgove :
    NEMATE POJMA ! O kakvim homogenim skupinama vi to? Postoji samo velika homogena skupina idiota koje pljačka Zagrebački nogometni savez (preko klubova i trenera). Mlate lovu na vama naivnim roditeljima bilo preko članarina ili opreme ili turnira i natjecanja. Čestitam vam!

    avatar

    10.05.2009. (18:07)    -   -   -   -  

  • lomi ga bejbi

    Dragi moji trešnjevčani,

    mislim da ne bismo trebali uspoređivati klubove i rangove natjecanja,broj djece i slično jer smo u velikoj većini iznad,ali ako hoćete možemo i to.
    Vidim da slijepo slijedite svoje trenere i to je baš lijepo,a vrijeme će pokazati tko je bio u pravu.
    Samo bih molio da mi tres tres objasni ono o skupini koja je slična po podjenakosti stanja i/ili
    osobina odnosno razliku prve i druge skupine.
    Mastifu bih poručio da imate probleme samo još ih niste prepoznali.

    avatar

    10.05.2009. (18:08)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Seniori dobili 1-0

    avatar

    10.05.2009. (19:43)    -   -   -   -  

  • lomi ga bejbi

    Gdje si tres tres?Kakav Manchester, kakvi argumenti, još čekam tvoj odgovor stručnjače homogenizirani.I nisam nikoga vrijeđao ne znam otkud ti to.
    Što se tiče pobjede na Pešćenici mogu ti dati CD sa snimkom da vidiš kako ste igrali...Namjerno kažem igrali jer u tim godinama rezultat ne bi trebao biti bitan već samo da ih se uči igrati što više,a kasnije dolazi taktika i ostalo.
    Pitaj trenera za to stručnjače metodski organiziran.Pitaj ga zašto igra na rezultat,zašto ne igraju sva djeca!?Iz obje skupine!!!!Pitaj ga,a možeš i šefa škole priupitati.
    Ako hoćeš iskreno,bolje ste odigrali na jesen protiv nas nego na proljeće bez obzira na rezultat.
    Znaš malo mi se čini da se uvlačiš treneru i pišeš gluposti koje si čuo ili pročitao.
    I da te nešto naučim,tvoj trener nije profesor nogometa,pitaj ga pa se javi.
    E Mastife vidiš da ti neće biti lako...
    Pozdrav svima!!!!!!!

    avatar

    10.05.2009. (20:58)    -   -   -   -  

  • himalaja

    Pa mislim,.. "šagolj" gdje ti živiš, na marsu, čestitam .....
    i ja sam da klinci igraju besplatno, da se oblače besplatno, da jedu besplatno, da se školuju besplatno, ma sve brate besplatno, aloi si zaboravio to ipak neko treba platit.
    A to da li neko pljačka tj. uzima lovu, pa čovječe ne moraš biti član odi u planinare i diši čisti planinski zrak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PS: napr: pogledajte Šukerova akademija za sedam dana - kampa košta 4.950,00 Kuna,
    tko može i voli nek izvoli...

    avatar

    10.05.2009. (21:47)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Bejbe,
    hajde pošalji snimku. Bit će da će se i nama prosvijetliti kad je vidimo. Bilježim pitanja pa ću iduće dane provesti pitajući se po svijetu.
    Živio ti meni! Eh da si mi ti najveća briga...

    avatar

    10.05.2009. (22:22)    -   -   -   -  

  • himalaja

    za lomi ga bejbi

    čovječe, nije bitno prof. nogometa, prof. biljara, ili zubar, (čovjek je diplomirao na kineziološkom fakultetu sa stručnom spremom iz nogometa) ali je što se rezultata tiče bitno to da je na jesen imao samo dvije pobjede i jedan neodlučni rezultat, a sad na proljeće ima već 3 pobjede jedan remi i dva očekivana poraza (Dinamo, Zagreb). Do kraja prvenstva bit će još pobjeda..
    Da smo u jesenskom djelu dobivali 12, 9, 8, .. golova u pojedinim utakmicama a sad se ravnopravno možemo igrati i sa vodećima koji biraju i dovode bolje klince iz drugih klubova, za razliku od našeg trenere koji je sa "materijalom" koji je imao radio, radio,...Da li je to dovoljan argument da trener PROF. radi najbolje što može !!!!
    OSIM TOGA ŠTO BI BILO KAD MLADIM DOKTORIMA (netom završenom studiju) NE BI DOZVOLILI DA LIJEČE PACIJENTE I DA STIČU POTREBNO ISKUSTVO, ..
    ma zašto ja to uopće tebi komentiram ????

    avatar

    10.05.2009. (23:02)    -   -   -   -  

  • šagolj

    Ja sam Marsovac kojem sestra živi na Zemlji i radi u ministarstvu. Naravno da sve treba platiti. I plaćeno je. Porezni obveznici su sve platili i lova se uplaćuje na račune klubova. Lova koja se usmjerava na sasvim neke treće stvari. Šukerova akademija je privatna škola koja se financira sama za razliku od udruga građana i klubova. Pozivam te kod mene na Mars kao dragog gosta koji bi se uklopio u trenu.

    avatar

    10.05.2009. (23:17)    -   -   -   -  

  • himalaja

    šagolj (drogba)
    ma bravo da nije istinito bila bi laž ....

    ha,ha, haha

    avatar

    10.05.2009. (23:30)    -   -   -   -  

  • sljeme

    bravo dečki, super komentari,

    od nogometa napravili ste naučnu fantastiku (po drogbi - šagolju, marsovcu),

    bravo himalaja

    avatar

    10.05.2009. (23:47)    -   -   -   -  

  • tres tres

    evo ovako, osvrt na sve...osobno sam sugerirao tre tresu tj. mojemu kolegi sa fakulteta koji budno prati moj rad...i evo zaključka i odgovora: prvo, što se tiče tekme na pešćenici 1:3....kako ste vi tek odigrali tu utakmicu kada ste dobili izgubili na svom terenu dva razlike...slažem se da smo vas trebali dobiti i kod nas nakon vodstva od 2:0..... rekao sam, kada uspoređujemo uvijete naše i vaše...naš uspjeh je ogroman u odnosu na vas...eto tako smo Manchester za vas...- što se tiče profesora nogometa.....izrazio sam se slikovito...jer kod nas na fakultetu se kaže, kada neko piše diplomski rad iz pojedinoga sporta on je uz titulu profesora kineziologije i profesor toga iz cega piše diplomski....da ne bude zablude, naravno da sam ja na samom početku svoga rada i ono što mi fali je iskustvo, iskustvo borbe sa ovakvima kao što ste vi gospodine sa pešćenice....znanja mi nikako ne nedostaje jer sam svaki dan na fakultetu i raspitujem se i surađujem sa ljudima koji su nešto napravili u našem nogometu i čija riječ nešto znači......pratim i raspitujem se, učim i dalje i na kraju krajeva upisati ću doktorski studij u 9-om mjesecu-pa nije uredu da vi na temelju ničega procjenjujete moje znanje koje je vjerujte mi dosta veliko, od samoga planiranja i programiranja treninga i doziranja opterećenja...ako tako blatite mene kao sada već stručnjaka sa licencom, onda blatite i sve moje profesore iza kojih su godine i godine iskustva i proučavanja..... argumente za homogenizirane skupine tj.podjelu dječaka napisati ću dolje.....i još nešto...da se mene pita taj uzrast 00 bi trebao igrati turnire i ne takmičiti se u prvenstvu....ali kada je već formirana liga u kojoj igramo i kada se ona zove prva liga, mi moramo tražiti pobjede i dobre rezultate kako bi ostali u rangu najboljih...i reći ću ovo još: članarine će upropastiti naš nogomet jer svaki onaj koji plati mjesećnu članarinu za treniranje misli da mu na temelju toga dječak mora igrati tu utakmicu pa kakav on bio...članarina je isključivo radi treninga a ti ako misliš da tvoj mali ne treba skupljati bodove i pobjeđivati, kada već postoji liga i prvenstvo, ti samo reci treneru da ga izostavi na tekmama i neka samo trenira (a što je jedna tekma tjedno!?) suočiti ću se sa tobom bilo kada i porazgovarati o nogometu pa ko zna zna...pozdrav i sretno haškovci.....

    avatar

    11.05.2009. (00:29)    -   -   -   -  

  • tres tres

    za sve nezadovoljne i sve koji još nisu razumjeli:
    HOMOGENIZIRANA ODJELJENJA, ZA RAZLIKU OD HETEROGENIH , FORMIRAJU SE NA OSNOVI REZULTATA DOBIVENIH PROCJENOM TRENERA ODNOSNO PROVJERAVANJEM. DJECA SE U ODJELJENJA SVRSTAVAJU PREMA KRITERIJU SLIČNOSTI ILI RAZLIKA MEĐU DJECOM. HOMOGENIZIRANA ODJELJENJA SE FORMIRAJU PREMA CILJU KOJI SE ŽELI POSTIĆI ILI SE VEĆ POSTIGAO. ZATO TREBA NAGLASITI DA HOMOGENIZIRANA ODJELJENJA NISU STALNA, ODNOSNO DA NISU STALNO RJEŠENJE ZA SVE ORGANIZACIJSKE OBLIKE RADA. UPRAVO SUPROTNO, ONA SE MOGU I TREBAJU FORMIRATI PREMA CILJU I ZADAĆAMA KOJI SE ŽELE OSTVARITI NA POJEDINOM TRENIGU, BILO PREMA SPOSOBNOSTIMA DJECE, NIJHOVIM MOTORIČKIM POSTIGNUĆIMA, MOTORIČKIM ZNANJIMA ILI PREMA NEKOM DRUGOM KRITERIJU ALI UVIJEK NA TEMELJU RELEVANTNIH INFORMACIJA O DJECI. PREMA TOME, RAD U HOMOGENIZIRANIM SKUPINAMA NE PODRAZUMIJEVA DA SVA DJECA ODNOSNO ODJELJENJA IZVRŠAVAJU ISTU ZADAĆU, SVAKO ODJELJENJE RADI NA IZVOĐENJU SVOJE ZADAĆE KOJA JE ODREĐENOM ODJELJENJU ODNOSNO DJECI TOG ODJELJENJA POTREBNA A SHODNO TOME I PRIMJERENA. GLEDAJUĆI RAD U HOMOGENIZIRANIM ODJELJENJIMA S MOTRIŠTA OSTVARENJA ANTROPOLOŠKIH ZADAĆA, POSEBNO SA POZICIJE MOGUĆEG I POTREBNOG UTJECAJA NA PODIZANJE MOTORIČKIH I FUNKCIONALNIH SPOSOBNOSTI DJECE, TAJ OBLIK RADA OMOGUĆAVA SVOJ DJECI, BEZ OBZIRA NA TO U KOJEM SE ODJELJENJU NALAZE, VJEŽBANJE U UVIJETIMA OPTIMALNOGA OPTEREĆENJA. PREDNOST RADA U HOMOGENIZIRANIM ODJELJENJIMA DOLAZI DO IZRAŽAJA I KADA JE RIJEČ O PROVEDBI OBRAZOVNE GRUPE ZADAĆA. SVRSTAVANJE DJECE U HOMOGENIZIRANA ODJELJENJA PREMA RAZINI NJIHOVIH METODIČKIH ZNANJA I MOTORIČKIH POSTIGNUĆA OMOGUĆAVA SVOJ DJECI DA VJEŽBAJU U OPTIMALNIM UVJETIMA ALI I DA LAKŠE SVLADAVAJU POSTAVLJENE ZADAĆE I BRŽE NAPREDUJU. RAD U HOMOGENIZIRANIM ODJELJENJIMA JEDAN JE OD TEMELJNIH UVJETA I ZA POSTIZANJE ODGOJNIH ZADAĆA. NAIME, VJEŽBANJE U DRUŠTVU SA SEBI RAVNIMA, SPOZNAJA DA NAPREDOVANJE ODNOSNO POSTIZANJE USPJEHA NIJE PRIVILEGIJ SAMO NAJBOLJIH , DA SE MOŽE ZAHVALJUJUĆI SAMO RADU I NAPREDOVANJU PRIJEĆI IZ TZV. SLABIJEG ODJELJENJA U BOLJE, DA JE TAJ CILJ DOSTUPAN SVOJ DJECI KOJA TRENIRAJU, ZA SVE UČENIKE JE VELIKI MOTIV ZA RAD I SNAŽNO STIMULIRAJUĆE SREDSTVO U NJIHOVOM ODGOJU. ZAŠTO? ZATO ŠTO SE SVOJ DJECI OMOGUĆAVA OD NAJRANIJE MLADOSTI DA SHVATE I PRIHVATE ISTINU PO KOJOJ JE RAD, ODNOSNO SUSTAVNO VJEŽBANJE JEDINI KRITERIJ ZA USPJEH. TO VRIJEDI ZA SVE, I ONE NAJBOLJE DA BUDU JOŠ BOLJI I ONE SLABIJE DA BUDU SVAKIM DANOM SVE BOLJI, A SVE ZATO DA SE PRIBLIŽE, ODNOSNO DA POSTIGNU SVOJ MAKSIMUM U TOM ODGOJNO-OBRAZOVNOM PODRUČJU. NIJE TEŠKO PROCJENITI DA KOMPARATIVNE PREDNOSTI RADA U HOMOGENIZIRANIM ODJELJENJIMA IMAJU GOTOVO NEPROCJENJIVO ZNAČENJE. ZATO BI RAD U HOMOGENIZIRANIM ODJELJENJIMA TREBAO DOMINIRATI OSOBITO KADA SE ZNA DA U KLUBOVE DOLAZE DJECA KOJA PO PRVI PUT SUSREĆU STVAR KOJA SE ZOVE NOGOMETNA LOPTA.....AKO NTI OVO NIJE DOSTA, NAPISATI ĆU JOŠ ARGUMENATA......DINAMO IMA DESET PUTA VIŠE KLINACA PO GODIŠTU OD NAS, RODITELJI TAKOĐER SVE FINANCIRAJU I PLAĆAJU DUPLO VEĆU ČLANARINU...IMAJU BOLJE UVJETE ZA RAD-SLAŽEM SE...ALI TAKOĐER IGRA 9 DJEČAKA A OSTALIH STO ČEKA SVOJU PRILIKU.... NAPISAO: Jakob Delić, prof. i viši nogometni trener

    avatar

    11.05.2009. (01:11)    -   -   -   -  

  • tres tres

    i još nešto....okanite se pojma i priče o "kultu" trenera. Odgojen sam tako da svakoga pozdravim i stanem te razmjenim par riječi. Mislim da nisam zaslužio da se komentira moje ime po blogu i izgled.....neupučeni ne znaju da kada sam došao u klub, godište 00 je brojilo svega 3 dječaka i ma kakav god ja bio, znam da ova ekipa progresivno napreduje od situacijskih pa do tehničko taktičkih elemenata......gledajte svoje probleme..a ako vam se ne sviđa rad i pristup radu, porazgovarajte samnom osobno a ne ovako iz mase blatiti mene pa tako i sve moje kolege....svaka sugestija je dobrodošla ako je na mjestu...

    avatar

    11.05.2009. (01:23)    -   -   -   -  

  • bobo

    Bravo tres! Odličan i vrlo poučan komentar i točna je svaka napisan riječ.
    A sad ajmo pobjedit ZET-ovce. Nešto smo im dužni.

    avatar

    11.05.2009. (08:41)    -   -   -   -  

  • ante

    ljudi, na koga vas podsića naš trener? Meni nije ka poborski. Kad ga gledam u onako kosicom na slikama meni se čini ka da je pljunuti karan.

    avatar

    11.05.2009. (13:17)    -   -   -   -  

  • lomi ga bejbi

    Za tres tres,

    samo teorija profesore,čista teorija i ništa drugo.Daješ usporedbe s Dinamom bez imalo veze!
    Kakav broj djece i članarina, pitaj Senzena koliko ima djece u natjecateljskoj generaciji i zašto?
    Pitaj ga za selekciju i praćenje pojedinih igrača pa ćeš vidjeti razliku u trenerima,ali i djeci.
    Spominješ članarine, NK Zagreb ih nema pa??,a pitao bih kako bi ti dobio plaću u klubu da ih nema?Reci mi koji roditelj će prihvatiti mišljenje da mu dijete nije kvalitetno i da mora sjediti na klupi u NK Trešnjevka?Ne mislim tu ništa loše o tvom klubu,ali u Dinamu će sjediti na klupi,a u drugim klubovima neće.Ti si profesore osuđen da stvaraš igrače,a Dinamo ih onda uzima,to je jedina istina.Dalje bih te pitao zašto ne igraju sva djeca pa opstanak ste osigurali...
    I na kraju bih te podsjetio da je naš nogomet pun igrača koji su bili krivo procjenjeni od strane trenera i struke i slani u druge homogenizirane grupe (Modrić,Pršo,Prosinečki...)
    Zato daj svima da igraju,nek se klinci vesele,a rezultat je najmanje bitan...
    I nemoj teoretizirati jer i drugi treneri sa više škole i iskustva čitaju blog pa da ne bi bilo smiješno...Onaj Manchester ti nije trebao,ali mlad si pa nema veze.Samo ti radi i dovedi ih što više do kadeta,a teoriju ostavi profama s faksa.Praksa je ipak u Akademiji HNS-a zar ne?
    A mogao bi se i ošišati, "fudbalerke" nisu više u modi.
    Ostaj mi dobro i zdravo i malo prati prave trenerske genije poput Hiddinka naprimjer.

    avatar

    11.05.2009. (17:42)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Bejbe, hajde sadi kupus!
    Nisam ovaj post nazvao bez razloga "TKO O ČEMU... "
    Evo razloga, lako vidljivog svakome tko se potrudio proći samo prvu stranicu bloga HAŠK-a i tko je uspio izdržati Sandokana. lomi ga bejbe i slične elementarne pojave, jer glupost je na žalost takva. Dolazi nenadano i prečesto. Zato se od nje najbolje maknuti. Evo i zašto:

    "Kako je moguće da ove dvije generacije najesen budu 4 ili 5 na tablici,a u proljeće nigdje bodova dok Škarićevi pobjeđuju,a znamo kakvi su bili...
    Sva sreća da su u ligi oni jeleni iz Zeta inače ne bi vidjeli boda. (lomi ga bejbi 09.05.2009. 14:45)"

    Ima i još citata ovog što lomi samoga sebe po onome što ima u glavi:

    "Za pelea2000,
    pa kaj radiš u HAŠKU, odi u Lokomotivu.Kakva je to njihova ekipa,na Mari smo ih razbili,istina da je igrao mali Fićo,ali on je 2000 godište i član je kluba.Osim toga svi pobjeđuju zajedno.
    Ne znam o kakvim to rezultatima Lokomotive pričaš,prošle godine U Dubravi na turniru nisu prošli grupu,a naši su bili drugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na Jelenovcu i u Medulinu nisu prošli grupu,kod Mare 7 ili 8,stvarno pričaš gluposti. (lomi ga bejbi 03.05.2009. 17:10)"

    Dalje mi se nije dalo, jer nema smisla, nego samo da citiram što "lomitelj ženskih srdaca i kičmi" u svojoj očito općepoznatoj dosljednosti kaže na ovom blogu poručujući našem treneru niti dva dana poslije:

    "Zato daj svima da igraju,nek se klinci vesele,a rezultat je najmanje bitan..."

    Zato, lomi ga, slomio si moje strpljenje. Zbogom i udri, vrijeđaj i uriniraj tamo gdje te puste da to radiš. Ovdje više nećeš. Zbogom!

    avatar

    11.05.2009. (19:25)    -   -   -   -  

učitavam...