Komentari

opsa.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • kad već hrabro brišete ko

    NEKE JE ISTINE JEDNOSTAVNO NEMOGUĆE IZBRISATI

    avatar

    10.05.2009. (16:23)    -   -   -   -  

  • davdagic

    obrisani komentar je bio offtopic, na svom blogu svi mogu pisati po vo
    ji. Ovdje postoje teme - postovi.

    avatar

    10.05.2009. (17:10)    -   -   -   -  

  • kad već hrabro brišete ko

    KOMENTAR JE ITEKAKO BIO TOPIC, KOGA ZANIMA ŠTO JE REKAO NEKI TAMO MESIĆ O EU. TAKVIH STUPIDNIH I IZJAVA, TEK REDA RADI, POLITIČARI SVAKODNEVNO IZBACUJU NA LOPATE.

    OSTAJE I DALJE TOPIC-PITANJE - ZAŠTO NE PIŠEŠ O UBOJSTVIMA CIVILA NATO-a I AMERIKANACA U IRAKU I AFGANISTANU?

    MISLIŠ DA TO NIKOGA NE ZANIMA? DAJ NAM TO POKUŠAJ OBJASNITI I OPRAVDATI, MOLIMO TE LIJEPO :)

    avatar

    10.05.2009. (17:34)    -   -   -   -  

  • davdagic

    Komentar nije bio topic kao niti ovaj sada, ali pluralizma radi neka sada ostane. Mi pišemo (OPSA je udruga građana, a ne osoba) o temama koje su vezane uz naše aktivnosti, kome se to ne sviđa vjerojatno neće pratiti ovaj blog, a koga to zanima hoće! Sigurno to nisu "stupidne izjave" nego iznimno važne za sve one koji žele znati kamo se kreće hrvatska vanjska politika!

    Ako vas zanima da o nečemu pišete, radite to na svome blogu ili gdje želite, ali na OPSA-i pratite nas, pa se pridržavajte se onoga što mi zamolimo, a u ovom slučaju to je pisanje on-topic!

    Nikako cilj, budite uvjereni nije, SAD-a i NATO-a, da negdje ubija civile niti to rade hrabri ljudi koji riskiraju svoje živote da garantiraju mir!
    NATO inače nije u Iraku, dok u Afganistanu vodi UN-ovu misiju, NATO vođenu, pod nazivom ISAF, u kojoj se nalaze mnoge členice UN-a koje nisu članice NATO-a. Tamo se nalaze i naši hrabri i profesionalni vojnici, KOJE VRIJEĐATE, nazivajući pogrednim nazivljem misiju ISAF. Afganistanu je ta misija jako potrebna.

    SAD je prisutan u Iraku i posebno u Afganistanu uz "koaliciju voljnih" koja suzbija talibane i njihov terorizam od kojeg svakodnevno INTENCIONALNO pogibaju desetci civila. Američkim vojnicima nije cilj nauditi civilima kao niti NATO-u, nego upravo suprotno. Civilima se pomaže na brojne načine, pa i izvan planiranih aktivnosti samog ISAF-a. Primjerice naši vojnici, pripadnici OSRH u Afganistanu grade vrtiće i rade brojne humanitarne akcije, ali o tomu nitko ne piše osim nas. Nitko ne piše o tomu što se sve čini za mir. Svi žele pisati o tragediji u kojoj je zbog pogreške došlo do pogibelji civila, ali nikoga ne zanima što talibani svakodnevno odnose desetke ljudskih života. To je činjenica. Sami odlučujete tko je pozitivac, a tko negativac u cijeloj priči. No teško da za nekoga talibani mogu biti pozitivni!
    Antiameričko ozračje koje se razvilo u posljednjih nekoliko godina dovelo je do strašne situacije, u kojoj se blamira sve gdje sudjeluje SAD, iako za veliku većinu toga nema niti razloga niti argumenta.

    avatar

    10.05.2009. (23:26)    -   -   -   -  

  • nažigač

    U članku 7 vašeg Statuta piše da su (između ostalih) ciljevi vaše organizacije i:

    "- utjecanje na kvalitetu informiranja i rasprave o sjeverno – atlantskim integracijama;
    - sudjelovanje u podizanju javne svijesti o sjeverno – atlantskim integracijama;
    - doprinos pravu građana na izbor preko prava na kvalitetno informiranje."

    Objavljivanje samo DJELOMIČNIH informacija i onih koje vama, odnosno NATO-u odgovaraju JEST DEZINFORMACIJA građana, a to nije svrha niti ovog bloga, a ni web stranice opsa.hr. Dakle, bilo bi lijepo od vas da dadete više informacija i o, recimo, stupidnom sudjelovanju Hrvatske na vojnoj vježbi NATO-a u Gruziji, odnosno prvim zbunjenim i nemuštim koracima našeg ministra obrane, odnosno Hrvatske u NATO-u.

    Sve u cilju RASPRAVE, podizanja javne svijesti i kvalitete informiranja naše javnosti, naravno.

    Ako je za vas brisanje komentara RASPRAVA, onda svima može biti jasno o kakvoj se tu organizaciji (NATO; OPSA) radi.

    Zahvaljujem.

    avatar

    11.05.2009. (10:49)    -   -   -   -  

  • davdagic

    OPSA ne objavljuje djelomične nego pune informacije o onomu što se događa vezano uz NATO, a prema onome što je i nama dostupno i poznato! Ukoliko vi imate primjedbu slobodno ju izrecite. Međutim, osoba koja se protivi NATO-u ne razumijevajući pri tome niti kako ta organizacija funkcionira niti želi to znati, bi se trebala obratiti organizacijama koje slično i površno rade, a ne OPSA-i. Probajte naći neku organizaciju koja se bavi anti-NATO djelatnošću, a da uopće objavljuje nešto što u potpunosti nije negativno prema NATO-u, a onda prođite još jednom naš blog (pa ćete znati što je kvalitetno informiranje)! OPSA itekako djeluje prema svom statutu, ali jasno je nama da vi to ne ili nećete da razumijete.

    Ne pišite neistine jer ćemo vam zabraniti komentiranje na našem blogu. Jer je bizarno da vi nama pokušavate objašnjavati bilo što o informacijama kada je jasno da ništa ne razumijete jer koristite samo informacije koje vam pašu!

    Vježba u Gruziji je planirana prije više od godinu dana, s nezavisnom - suverenom državom - Gruzijom! Tamo su i naši vojnici kao pripadnici OSRH jedne od zemalja članica NATO-a. Sve informacije koje su o tome dostupne smo do sada i objavili!

    OPSA nije NATO niti obrnuto. Mi smo udruga građana, a ako nešto brišemo za to imamo razloga. Na kraju vas molimo da više ne pišete off-topic komentare jer bi vam trebalo biti jasno da više nećemo tolerirati takvo pisanje. Po vašem blogu radite što želite.

    avatar

    11.05.2009. (12:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...