Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • skaska

    je, i ja danas bila tamo. fakat te brzo zagipsaju

    avatar

    07.05.2009. (22:24)    -   -   -   -  

  • ----mija----

    na traumi su svi moji ,,tako da sam odmah na redu ,,al bolje kad ih ne trebam ,čak me puste i na parking ....kad je štef izašao s vlaka vraćajući se iz švabije prvo kaj je rekel ljudima na želježničkoj stanici ---se vas budem tužil!-

    avatar

    07.05.2009. (22:28)    -   -   -   -  

  • skaska

    aje čuj, povremeno se nije loše zagipsati, osobito pred lokalne izbore

    avatar

    07.05.2009. (22:33)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    misliš da su se zagorci ugledali na amere?!?!?

    avatar

    08.05.2009. (00:06)    -   -   -   -  

  • blenderica

    Mislim da je to izvrsno jer jedino na taj nacin netko pocine brinuti za nesto za sto je inace trebao biti odgovoran. Npr. one velike odstete sto ih citate u novinama da se dogadjaju ovdje u Americi to je dodatni tzv PUNITIVE damage koji sudci SAMI ponekad znaju dosuditi protiv tuzenih (osobito vecih firmi tipa McDonald i sl) bas upravo zato da ih KAZNE da se nemar ne bi PONOVIO! Presuda obicno ima nekoliko komponenate (izgubljenu zaradu + izgubljene prilike npr napredovanje na poslu ako si bio povredjen godinu i vise + materijalnu stetu + pretpljenu dusevnu i fizicku bol+ eventualne PUNITIVE DAMAGES) Bez takvih punitiv damages (kaznenih odsteta) jedan McDonald ili Pepsi ili Pfizer ne bi ni osjetili neku malu odstetu od par tisuca ili desetaka tisuca dolara i nastavili bi po starom. Ovako ih opale "muski" pa nek se onda misle da li ce ponoviti izdavanje lijeka koji truje vise nego pomaze i sl. Tako i ovo , sto prije dodje do ozbiljnih odsteta za ovakve slucajeve, to ce prije netko poceti brinuti o nemaru (bilo grada ili ZETa ili ko god je u ovom slucaju odgovoran)

    avatar

    08.05.2009. (01:30)    -   -   -   -  

  • Popovaca

    Povod mi je kratak prilog na jednoj od naših teve programa gdje se ogorčeni roditelj klinca što se s biciklom upucao kroz info stup na tramvajskoj stanici te se ozbiljno ozljedio - neki limeni rub na dnu stupa što i nije bio namijenjen diranju, a kamoli prolasku desetogodišnjaka na biciklu (ovdje se ne pitamo kako se dijete uopće našlo samo na biciklu u vožnji kroz grad uz ili bez roditelja! halo diječja pravobraniteljice?) - tužiti ZET, Grad i osobno samog Bandića!
    Majko moja opet si se prosrala,daj pročitaj što napišeš prije nego što to pustiš van.Što to tvoj nasljednik radi vikendima,zazivaš i onda pravobraniteljicu,zazivaš i onda kad ostaviš djecu samu da bi ti i guzda popili kavu u pripizdini,samo da bi ti imala što napisati u blogu,samo zbog toga da bi ti tvoje seljanke učinila ljubomornima.Nemrem bilivit!!!

    avatar

    08.05.2009. (07:57)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Koliko znam mali je bio sa tatom.

    avatar

    08.05.2009. (09:12)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    mislim da nije lose da se svako malo nekog tuzi. jer tako ce prisiliti neke bahatnjake da obavljaju svoj posao ako nis drugo. naravno da ce bit i negativnih strana ali ja ovo ipak smatram pozitivnim :)

    avatar

    08.05.2009. (10:27)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas 2 2

    A cuj...vlada recesija...brrr, pa ljudi koriste razne puteve i prolaze....(za doć do love).....he,he....

    avatar

    08.05.2009. (10:59)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    Tuži školu, ravnatelja, razrednicu/ka, učenike iz razreda i dežurne učenike!

    avatar

    08.05.2009. (11:06)    -   -   -   -  

  • fanny

    Imam Zagorca u kući, koji nikad u životu nikoga nije tužil :)))
    Ovo s klincem - znam lako je pričati kad je tuđe dijete u pitanju, ali uopće ne kužim zašto se provlačio. Možda sam nešto propustila u prilogu, dozvoljavam. Koliko puta naletim (vozeći bic) na rupe na asfaltu koje me skoro bace pod automobil, iskrsnu niotkuda i vidim ih u zadnji tren...
    No, znaš kad vidim kako se izvjesni tužakaju za kojekakve izmišljene duševne boli, mislim da bi naših "običnih" tužbi trebalo biti mnogo, mnogo više...
    Pozdravček :)))

    avatar

    08.05.2009. (14:09)    -   -   -   -  

  • h

    Nije problem sto se dijete na biciklu zabilo u stup - svi smo se zabijali ko klinci, nego sto je na tom stupu tanki ostri lim koji se uopce ne vidi, a stoji tako da moze ozlijediti ne samo djecu na biciklu, nego i bilo koga. ZET deklarativno negira odgovornost, i onda sami sebi skacu u usta, naime, sad ipak zasticuju sve takve (nedovrsene a dosada nezasticene i neosigurane) stupove. Da se tvoje dijete ozlijedilo (a moglo je jer je grad toga bio pun), drugu bi pjesmu pjevala. ;)

    avatar

    08.05.2009. (14:10)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Sve ih treba tužiti od reda, a za malog sva sreća da se samo ugruvao.
    Ko je vidio u gipsu hodat okolo :)))

    avatar

    08.05.2009. (22:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...