Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • sewen

  Nekako u zadnje vrime, nisam u toku.........

  avatar

  07.05.2009. (15:46)    -   -   -   -  

 • Drug Koba

  Marin je čovjek vrijedan divljenja. Nažalost nisam ni ja stigao zbog obaveza, ali pokušat ču danas kraj el rija. I ja kažem, oprosti nam Simke.

  avatar

  07.05.2009. (16:00)    -   -   -   -  

 • missillusion

  Tužno:(

  avatar

  07.05.2009. (17:49)    -   -   -   -  

 • lobotomya

  Ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Bilo je svjedoka a nitko nije niti pokušao nešto učiniti da čovjeka spasi, prestrašno !

  avatar

  07.05.2009. (21:31)    -   -   -   -  

 • Lot333

  Dragi prijatelji,

  već nekoliko dana pratim tužne vijesti o nemilom događaju, kada je jedan nasilnik u Rječinu bacio Simkea, tu riječku skoro pa legendu, i bujica ga je odnijela da se više nikada ne vrati.

  Žalosno da žalosnije ne može biti.

  Ali, još je žalosnija činjenica da je stotinjak mladih - upravo naše budućnosti, koji su sve to vidjeli, okrenulo glavu i prešutilo. Izostala je bilo kakva reakcija. Žalosno, tužno.

  Kako sam i sam sudionik i svjedok stvaranja kulta Konta onih vremena, ovo me sve istinski brine i žalosti i pitam se kuda sve to ide? Jesmo li mi u tim našim kontovskim danima i godinama mislili, nadali se, očekivali da će neki novi, upravo ovi današnji kontovci biti ovakvi? Jesmo li takvo što željeli?

  Nismo, nismo ni blizu i ta me činjenica gdje smo sada došli užasava. Ali, ipak, postoje neki novi klinci koji, makar i otuđeno preko interneta, dižu svoj glas, pa zakašnjelo, na žalost prekasno, upozoravaju sve nas da učinimo nešto. Što? Ne znam. Ne znam što sada učiniti nego dignuti svoj glas.

  Dignuti glas, viknuti, vrisnuti, moliti da se nikada više ne ponovi ta nepodnošljiva lakoća ignoriranja.

  Vjerujem i iskreno se nadam da sam u odgoju svoga sina uspio stvoriti čovjeka koji bi znao kako se ponašati u ovoj situaciji. Siguran sam da on ne bi okrenuo glavu. Eto, mislim da je to moj doprinos onome - što svaki roditelj jeste trebao i sada treba učiniti i činiti.

  Jučer sam na istom tom internetu pronašao članak iz Novog lista: "Kont, mjesto kolektivne sramote" i to me je ponukalo da i ja sada nekako djelujem i pokušam nešto učiniti da se ovakve stvari više ne ponove. Nikada! Nasilnika je bilo i biti će ih, ali bilo je i nadam se da će biti onih koji će im se suprostaviti ili barem nekom novom Simkeu pomoći.

  Eto, recite svojim klincima da mi nismo željeli da taj Kont ovakav bude.

  Vaš LOt333

  avatar

  07.05.2009. (22:49)    -   -   -   -  

 • Euro

  uvijek sa kamerom u ruci..

  avatar

  08.05.2009. (08:50)    -   -   -   -  

 • levant

  simkeu to ništa ne znači. mrtav je i gotovo. znači onima drugima koji tako ispiru savjest. :(

  avatar

  08.05.2009. (09:29)    -   -   -   -  

 • sanja_45

  Još smo u narkozi, nismo spremni pomoći, nego se i dalje ponašamo kao ulje i voda, okrećemo glave u krivom trenutku i u krivom smjeru, na našu žalost i sramotu.!

  avatar

  25.05.2009. (13:38)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...