Komentari

kristinak.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • The Sims 3 Sapunica

    Ja sam se jednom slikao na tom lavu. Šteta da su sada prošlost. :-(

    avatar

    06.05.2009. (17:00)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Kao prvo, samo da kažem da ste i ti i Partizana lude. :)))

    A ovo za lavove me šokiralo! Baš jučer sam se vozila do ZOO vrta, zaokrenula tamo kod vrata, ali nisam obratila pažnju na lavove jer sam žurila natrag i već je pao mračak. Tako da ne mogu reći jesu li sada tamo ili nisu, a kažeš da nisu. To je strašno jer i samu me podsjećaju na djetinjstvo, odlaske s roditeljima u ZOO vrt, a vodila sam i svoje nećake, baš su nekako bili simbol toga, a da su čuvali počivalište njemačkih vojnika, to nisam znala.

    Ne mogu vjerovati da osječka vlast može biti toliko primitivna, a s druge strane - mogu. Kad sam nedavno čula tko su gradski vijećnici, čak i neke osobe iz moje gimnazije, sirovine i šupljoglavke na kvadrat koje su se infiltrirale u politiku kao muha u govno, dođe mi zlo. Kurvina kuća, tako bi to rekla moja mama. :)) I onda takvi ljudi odlučuju o ičemu u ovome gradu. Ja se bar ne osjećam odgovornom jer ih nisam birala, a kada bi svi tako postupili, vidjeli bi sve dugine boje na licima dotičnih. Idem sada malo pročitati još o lavovima, kod tebe mi je to prva riječ :(

    avatar

    07.05.2009. (08:19)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    Kao prvo, pazi ti, Kinky, kome govoriš da je lud i još ga stavljaš u isti koš s tamo nekim Kristinama, ja sam te branila!

    E sad, za ovo drugo tj. temu današnjeg obraćanja javnosti, odnosno Toniku, Kinky i meni (de vidi molim te kakvu ti publiku imaš, peder, lezba i pravnica koja se zove Kinky!), htjela bih reći da me ne čudi. Znam za taj problem već mjescima jer mi frend radi u zoološkom i ukazivao je dugo na ovaj problem, na kraju, nakon sveopćeg nereGIRANJA od strane nadležnih, sa svime otišao medijima i tako je došlo do ovoga. Mene ni na početku, a ni sada, ne čudi ovo, kao ni bilo koja od srodnih tema iz najvoljenijeg mi grada. Najgore mi je što na horizontu ne vidim niti naznake nekog ljepšeg vremena. Dovoljno je pogledati aktualne koalicije i normalnom čovjkeu i galsaču pozli od nemoći i nemogućnosti. Ja sam oduvijek zastupala tezu da je izlazak na izbore obaveza i da se to mora, ali na prošle lokalne nisam izašla, i to su prvi koje sam propustila od svoje 18., a ne znam ni što ću za dva tjedna, jednostavno ne znam, jer ne vidim nikoga tko bi barem površno zastupao ono što mi je srcu drago i milo. I nema mi druge nego se konačno odjavit iz Os i prijavit u ZG - tu se barem i seljoši iz Čaprazlija (ili kako se već zove rodno selo ovdašnjeg Šerifa) trude prilagoditi i kulivirati pa makar zato da im domoroci ne bi srali da se ne znaju ponašati. Ma ne znam, mrska mi ova tema i boli me. Kissi.

    avatar

    07.05.2009. (09:14)    -   -   -   -  

  • Lunabluna22

    žao mi je lavova. žao mi je što ima divljaka koji ne znaju cijeniti svoj grad i njegove ljepote i posebnosti
    :( :( :(

    avatar

    11.05.2009. (17:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...