Komentari

jedvagenij.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • nažigač

    Pa, ako si do sada bio samo jedva genij, od sada ćeš, zahvaljujući odluci o prestanku pušenja, biti samo genij. I ne samo ti, mnogi Rvati... :))
    Pozdrav!

    avatar

    06.05.2009. (13:47)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    meni je to jedna od naj odluka u životu.. brojim 11-u godinu bez dima...

    avatar

    06.05.2009. (22:21)    -   -   -   -  

  • Blendie

    prestala iz slicnih razloga, nemam ja love za to, bolje da s tim kupim neke korisnije stvari koje stalno odlazem kupit

    avatar

    07.05.2009. (22:47)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Svaka chast majstore.
    Ja sam isto pocheo sa 21, sa 25 pushio najmanje 3 kutije i to odrzao negdje do 40-ineke a sad sam na jednoj (ko nijednoj). Kud god okrenesh nikad nechu zaboravit dane kad su mi prsti bili zuti od Opatije. To su bila vremena.

    avatar

    08.05.2009. (04:55)    -   -   -   -  

  • Pajo Pakšu

    tu se slazem s tobom. i ja sam ostavijo cigarete kad sam poceo pusit triipo kutije na dan. ujutro sam se budijo sa strasnim kasljem, a pored krevete mi je uvijek bila pepeljara i puna kutija cigareta. cim sam trebo ustat na poso prvo sam onako bunovan rukom trazijo kutiju cigareta i palijo je jos u krevetu, a onda bi oso na jutarnje pranje i prije negoli bi se umijo zapalijo sam u kuptailu cigaretu, a onda bi si skuvo po litre kave pa sprzijo pola kutije uz kavu.
    kasljo sam ko konj, cijelu noc i dan i omda sam reko dosta. iskreno, meni ne smeta ako neko pored mene zapali cigaretu, ali mi smeta kad ne prazni pepeljare u autu i pusi najvece krdje koje imaju strasno uzasan smrad i kad ih pali jedu za drugom. ja sam nekad volijo motat cigarete i kupovo sam samsona, a prije paljenja miriso bi duvan, a on je bijo onako vlazan. mirisljav i ukusan da sam cak ponekad doso u iskusenje da ga pojedem.
    ove zabrane i povecanje cijena cigareta dovest ce do toga da ce pusaci poceti kupovati nekvalitetan i ko sjeno suv duvan pakovan u adidas kutije koji ce doprinjeti vecem sranju od ove zabrane. opce je poznato da zabrane stvaraju kontra ucinak, a povecanje cijena cigareta doprinjet ce sve vecem svercu i pusenju ko zna kojeg i kakvog i dali duvana.
    cigareta je dobra dok te ne obuzme, ko i alkohol i tu ti niko ne moze pomoci ako si sam ne zelis pomoc. znam brdo ljudi koji kad su uvidjeli da pretjeruju to su ostavili bez icije pomoci, a svako koji zeli e ostavit poroka, bilo droge, bilo alkohola ili cigareta najbitnije je da ima podrsku od svojih bliznjih i da oni ne odustanu. znam po sebi.
    zivijoooooooooo jedvagenij

    Pajo Paksu

    avatar

    08.05.2009. (20:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...