Komentari

odlagaliste.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • više ne dečko

    koji ti je hram do sada najbolji za spavanje?

    avatar

    05.05.2009. (17:22)    -   -   -   -  

  • više ne dečko

    jesu li zgodnije korejke ili kineskinje? da li bih ja imao šanse pokraj US marinaca?

    avatar

    05.05.2009. (17:22)    -   -   -   -  

  • siwac

    "Osim sto je projektirano u Sivinom stilu, stvarno dobro izgleda, cini se funkcionalno, uklapa se u okolis..." - jesam li prebrzo zakljucila da ono sto siva projektira ne izgleda dobro, nije funkcionalno i ne uklapa se u okolish? ali je stilsko?:)))

    avatar

    05.05.2009. (17:24)    -   -   -   -  

  • sama sebe

    @vise ne decko...pa ovaj mi je zasad naj...ima dobrih korejki, mislim da im je sisa velika prednost spram kineskinja...ti si toliko kul i zgodan da uopce nije vazno odakle je djevojka, cim je djevojka, ti je mozes maznuti i nema ti konkurencije. plus si snazan pa mozes mlatnuti marinca ako treba
    @siwa, samo cekam trenutak kad ces se potpisat s 'vise ne siva'...znalcima je dovoljno da napisem Sivin stil i zna se da je zgrada genijalna, ali kako S stil ipak jos nije valjano zastupljen u literaturi (ovlas se spominje u Framptonu, str 453.), morala sam pojasniti, samo sam pogrijesila interpunkcijski stavivsi zarez a ne tockuzarez iza stilu. oprosti mi, vidis i sama kakva mi je struktura recenice....
    @downunder iz proslog posta...nemamo gigantske zohare, male kucne - naravno...bas sam skuzila da mrava nisam nikad vidila u kini, zagadjenje valjda;)

    avatar

    06.05.2009. (08:29)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Gle, jos neko papa saku rize... Inace, cini mi se da su u Koreji ratovali '50tih Maovi kinezi ("dobrovoljci") a ne rusi, rusa tamo nije bilo. Oruzje, svakako, ali ljudstvo, ne. Mao se gurao da bude sef Azije tada... Lipi mi je Suzhou, do Hangzhou nisam stigao (zakasnio na vlak?), iduci puta, djeluje da ce i te kako biti prilike.Lipi pozdraff i sve najbolje.

    avatar

    11.06.2009. (19:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...