Komentari

tinolovka.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Drug Koba

    ajde šta sereš jebo te bog. Kretenu glupi. Titov komunizam donio je ovom jadnom narodu prava i zaposlenja i nadasve jedan humani sustav za razliku od današnjeg. Nemaš pojma o čemu pričaš jebo te bozanič da te jebo.
    Pojedini nostalgičari? i ja sam jedan od njih i ponosan na to, ponosan n svojeg vođu.
    ŽIVJELA JEDINA I VJEČNA JUGOSLAVIJA!!!!
    AMEN!

    avatar

    04.05.2009. (21:00)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Haha, joj što volim ovakve maloumnike, sa ovako " neoborivim argumentima ", samo ti meni tovar-iš svrati opet:)

    avatar

    04.05.2009. (21:36)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Misliš da bi mu sudili? Nitko mu ne bi sudio. Nemaju oni petlje za takvo što. Još bi ga i slavili i uzdizali kao tvorca nove Hrvatske. Pa vele ionako u Ustavu da je na njegovim zasadima nastala Hrvatska, a ne na Domovinskom ratu. Očito smo nešto o slobodnoj Hrvatskoj, koju su stvorili branitelji, samo sanjali.

    avatar

    04.05.2009. (22:13)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Lion

    Kad bolje razmislim, mislim da čak imaš i pravo, osim ako na vlast ne bi došli mlađi ljudi neopterećeni velikim ideologijama i komunističkom prošlošću, Tada bi bilo drugačije i vjerojatno bi mu se sudilo, kao i svakom drugom ratnom zločincu.

    avatar

    04.05.2009. (23:14)    -   -   -   -  

  • Mr. Bin Mrtav Ladan

    Nemaš pojma o čemu pišeš. Ona gospoda fašisti u jamama dobro znaju zašto su tamo, tamo im je i mjesto.

    avatar

    05.05.2009. (08:00)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Bravo na ispravnom komentaru vladavine diktatora, zločinca maršala Tita, kao i na točnoj konstataciji da predsjednik Mesić slavi zločinački komunistički režim koji je Europski parlament osudio rezolucijom od 2. travnja 2009. osudom svih totalitarizama, i odredio 23. kolovoz kao spomen-dan u Europskoj uniji na spomen kad su Titovi komnisti stupili u savezništvo sa fašistima (Pakt Molotov - Ribbentrop od 23.8.1939.), samo što su 'hrvaski' mediji uglavnom prešutili taj značajni događaj iz Strasbourga jer štite laži koje šire o hohštapleru Titu! Pozdrav, prijatelju:-)

    @Mr. Bin Mrtav Ladan
    Tvoj komentar je tipični fašistički, rasistički komentar, jer da su umorene hrvatske žrtve komunima bili zaista i doista fašisti, ne bi totalitarni zločinački titoistički partizanski boljševički režim skrivao svoje žrtve od svjetla dana i javnosti jer, klevetniče jedan, tko bi se sramio fašista u jami, ha? Zočnačka organizacij na čelu sa Capom di tutti capi jugo-balkanske mafije prouzročila je tri najveće masovne grobnice u Europi: Kočevski rog, Tezno i Macelj!

    Tito i njegova banda su izdajice hrvatskog naroda, a protunarodni partizani su najgora banda koja se ikad pojavila na području Hrvatske u njenoj gotovo dvomilenijskoj povjesti!

    avatar

    05.05.2009. (10:11)    -   -   -   -  

  • Mr. Bin Mrtav Ladan

    CRNI BLOG KOMUNIZMA: Svi su znali za fašiste u jamama i da i m je tamo i mjesto - odavno. To su koljači koji su u Jasenovcu i Gradiški slali nevine civile i djecu u smrt, ubijali ih bez milosti samo zato što su Židovi i Romi.

    Taj je šljam Izvađen su iz jama i jazbina (gdje im je i mjesto) samo zbog dnevne politike, predstojećih izbora. Svi koji su bili u uniformi, a za fašiste, zaslužili su što su i dobili.

    Mogu ti reći da su partizani puno, puno bolje čuvali Hrvatsku nego što do čine ove "delije" danas koji su nas rasprodali za nekoliko godina. Malo je jama koliko su ih ti usrani fašisti zaslužili.

    Da ih sada rehabilitiramo? Ma nemoj! Ako si uz njih nisi ništa bolji od njih.

    avatar

    05.05.2009. (17:10)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Mr. Bin Mrtav Ladan
    Preboljeli smo vodene kozice valjda, i valjda se sjećamo kako je titoistički režim srušio nakon Drugog svjetskog rata sinagoge u beogradskom Dorćolu i Pančevu, kako je Židove ucjenjivao, otimao im ono malo preostale imovine u zamjenu za vizu za iseljenje u Izrael, pa potpora protuizraelskim akcijama tijekom 45 godina komunističke Jugoslavije, obučavanje arapskih terorista u kampovima tzv. JNA u Pančevu, Zagrebu (Pleso) i drugdje...

    Partizani su tako čuvali Hrvatsku da su istočni Srijem sa Zemunom prodali Srbiji da bi se velikosrpskim đilkošima ulizivali u guzicu, i pola Hrvatske su spremili pod zemlju, a pola utamničili u svojoj jugoslavenskoj tamnici naroda.

    Vi komunisti nemate koga rehabilitirati - kad padnete s vlasti postat će te crveni fašisti i game over, a šta se tiče mene, ja sam uz žrtve, a ti si izgleda iz nekog stripa iskočio.

    avatar

    05.05.2009. (17:56)    -   -   -   -  

  • Mr. Bin Mrtav Ladan

    Židovi koje su tvoji fašisti spaljivali diljem Europe nemaju veze s ovim današnjim Židovima. Ovi danas imaju pune ruke krvi koje su se napili arapskom narodu, a Tito je podržavao - s pravom - Palestince.

    Jebao te Pavelić i Hrvatska do Zemuna. Po tvom bi pola Australije bilo Hrvatska, kao i glupa tvorevina Herceg-Bosna.

    Žao mi je što do kraja nisi uz "žrtve", u nekoj jami i jazbini s ustašama kojima pripadaš. Tko te uopće, ovako primitivnog i neukog, zvao iz jame iz koje si ispuzio.

    Krasan ste strip nakon 1991. napisali, vi povratnici zajedno s Crkvom. Dobro je to Tito napravio, samo nam svima treba biti žao što nije posao završio do kraja. I ovo malo fašista što vas je ostalo pravite preveliku buku. U jame, vas sve treba u jame.

    avatar

    06.05.2009. (00:32)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Crni blog komunizma
    Dragi prijatelju, pusti primitivca( bin ladnog ), sam o sebi najviše govori kad ovako trkelja gluposti, opće je poznato kako su drmuski razbojnici ( čitaj-partizani ), bili najnepismenija i najneobrazovanija vojska ( čitaj-bagra) na svijetu, može li on biti bolji?

    avatar

    06.05.2009. (00:46)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Tinolovka
    Imaš pravo, prijatelju, ostavimo (balkanske) primitivce da se koprcaju u svojoj mržnji kad ne prihvaćaju ljubav i mir, osim toga, ne treba bisere bacati pred svinje!;-)

    Samo jedan ispravak krive informacije, zapravo dva ispravka:

    1. Zločinac Tito je poslao jednu dobrovoljačku partizanski brigadu u Palestinu 1948. da se bori
    protiv ostataka žrtava i mučenika holokausta koji su se borili za svoju Državu Izrael, tako da
    sam govorio o ndašnjim, a ne današnjim Židovima i državnoj politici Izraela.
    2. Titoistički režim znao je svoje zaklane žrtve (komunizma) i spaljivati, i tako skrivati svoje
    zločine od svjetske javnosti - ali zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju!

    Lijep pozdrav!

    avatar

    06.05.2009. (10:16)    -   -   -   -  

  • Mr. Bin Mrtav Ladan

    Šteta, nije dovršio posao. Da jest, ne bi bilo ovakvih nebuloznih postova i bedaka koji ih podržavaju. Našem Titi je na sprovod došao cijeli svijet, došli su mu se pokloniti. Vašem dragom Tuđmanu došao je samo Turčin, jer je zalutao. Da nije bilo Tita, ne bi bilo ni Hrvatske, budaletine jedne. Da je ostao vaš ante pavelić danas bi hrvatska bila podijeljena saveznicima, a vaša bi djeca bili Talijani.

    I vi mi pričate o povijesnim istinama? Gluperde zatucane.

    Marš u jame iz kojih ste isplazili, jasenovački krvnici!

    avatar

    06.05.2009. (14:01)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Bin
    Aj priznaj, na čemu si danas, kad je zabranjeno pušenje na javnim mjestima, na marihuani, koki, ili nečemu puno jačem, aj priznaj, pa ćemo ti oprostiti?:)

    avatar

    06.05.2009. (16:18)    -   -   -   -  

  • Mr. Bin Mrtav Ladan

    Priznajem da sam na jednom od najjadnijih blogova u ovoj našoj još jadnijoj blogosferi. Eto na čemu sam.

    avatar

    06.05.2009. (17:37)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    bin
    Što ćeš, takav je kakav je, drago mi je što si svratio, ipak je ovaj blog na almost cool list, koliko se ja razumijem u blog, tvoj nije ni među prvih milijun u Hrvatskoj, ali ima vremena, samo pošteno, idemo dalje...

    avatar

    07.05.2009. (15:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...