Komentari

nkdobranovigrad.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • Kolenc

    Čestitam na pobjedi i nova tri boda! Mislim da je povlačanje Meje u prijevremenu mirovinu izazvalo pozitivan šok i momčad jednostavno ne može izgubiti od tada! Pravi potez pravog igrača u pravo vrijeme! Za dom! Fan club Vrapče!!

    avatar

    04.05.2009. (10:47)    -   -   -   -  

  • NK radnik karlovac web ad

    svaka čast ekipi iz novigrada..kakva tekma,,uživao sam čitajući izvješće tekme a kako je to bilo doživiti..mogu samo zamisliti,,pokazali ste previ karakter,,još sa igračem manje,,svaka čast..za 10 ste!!

    avatar

    04.05.2009. (13:38)    -   -   -   -  

  • gledalac

    Ovo jučer u Novigradu je bila prezentacija nogometa, predstava igrača Dobre za najveće sladokusce i ljubitelje nogometa. Ne samo za i viši rang natjecanja nego i "pokazna vježba" kako se igra nogomet 90 minuta. Svaka čast organizatoru utakmice koja je organizirana savršeno, prije svega treneru koji je pokazao da je znalac i igračima koji pod njegovom dirigentskom palicom funkcioniraju kao jedan, kao klapa i kao jedna cjelina. Osobno sam misilio kao i većina gledalaca nakon iskljućenja kapatena i kod 1:2 za goste da je neminovan potop i poraz, ali povratak u igru nagon svega, jednom riječju je fascinantan. Iskrene čestitke svima akterima, ovakav nogomet ne viđa se svagdje niti svaki dan, pa čak ponekad niti na malim ekranima. Neka Vam je sretno do kraja prvenstva.

    avatar

    04.05.2009. (14:33)    -   -   -   -  

  • mrzli

    Ja bih se samoga necega prisjetio, mislim da je bilo prije utakmice sa Krnjakom, jedan malo stariji gospodin, koji inače najviše priča prije utakmice, u svlačionici je dao osvrt na kiks protiv Plaškog i rekao jednu zanimljivu rečenicu: "Ako ste se odlučili vaditi na iduće tri utakmice (Krnjak, Kvaternik i Rečica) onda vam svaka čast." E pa izgleda da smo se uspjeli izvaditi....
    Ili možda ipak nije dovoljno, možda bi pred nas trebalo staviti malo teži zadatak nakon jučerašnje predstave.

    avatar

    04.05.2009. (20:00)    -   -   -   -  

  • Ivo Srakočić - Sraka

    Svaki novi tjedan pišem manje više isti komentar, pa evo i ovaj put: SVAKA ČAST DEČKI!!!!!¨

    Nažalost zbog mnoštva raznih obveza rijetko pogledam tekme uživo, pa tako ni ovaj put nisam bio (ali bio je Srakočić senior), ali sam čuo izvještaj iz prve ruke, a i sad je gušt čitati trenerov report. Izvući s igračem manje negativan rezutat i pobijediti mogu samo prave klape i odlično motivirani i vođeni igrači i opet ste pokazali da ste ove sezone najugodnije iznenađenje lige.

    Žao mi je što već duže vrijeme nisam dio ove momčadi (sudeći po rezultatima ove sezone možda i bolje da nisam :) haha), ali s većinom ovih dečkiju sam godinama igrao i drago mi je da su opet u samom vrhu lige, apsolutno zasluženo!

    Čestitke još jednom svim igračima, te svakako i treneru i predsjedniku te najužoj ekipi oko kluba!!

    avatar

    05.05.2009. (08:40)    -   -   -   -  

  • gledalac

    Poruka Mrzlom ! Neznam u kojem smislu je bio tvoj komentar ali poznajući te kao igrača vjerujem da se nikad ne predaješ do posljednje minute utakmice što si potvrdio i u nedjelju.
    Prvenstvo nije još gotovo da bi se sad stalo i mislim da se još nije izvadilo do kraja. Može se još bolje, i doći na drugo mjesto koje ste držali cijelu jesen, barem ja tako mislim. U igri je još 18 bodova, od toga uvjeren sam možete osvojiti minimalno 15 i nevidim da vas netko može dobiti a raspored imate povoljan. Prema tome, misliim da ćete kao za rođendan klubu podariti 2. mjesto ove sezone što bi bilo jako jako lijepo i za svaku pohvalu. Poznavajuć i Dražena sigurno neće stati na trenutnom stanju i bodovnom saldu kao i mjestu na tablici jer ste pokazali da to možete, znate i hoćete !!! Sretno Vam.

    avatar

    05.05.2009. (22:30)    -   -   -   -  

  • mrzli

    Ja da se predam?
    Nego, ovoga pitanje za gledalca, a di to gubimo 3 boda?

    avatar

    05.05.2009. (22:34)    -   -   -   -  

  • urednik bloga

    Svima Vama dragim ljudima u klubu i oko kluba, dragim prijateljima sporta posebno nogometa. Želim Vam se najsrdačnije zahvaliti na komentarima i podršci koju dajete meni, igračima i klubu kojeg nosimo u srcu. Samo i isključivo svi zajedno možemo kročiti dalje na putu do uspjeha. Naš cilj je prepoznatljiv i u svoje osobno ime a i igrača, poručujem da ćemo Vam kao i u nedjelju podariti još puni puno lijepih trenutaka na našem stadionu uz rijeku Dobru. Zaslužujete to svi Vi koji nas pratite i dajete nam podršku koja nam puno znači.

    avatar

    05.05.2009. (22:39)    -   -   -   -  

  • gledalac

    Mrzli slažem se, nigdje ne gubimo tri boda samo pod uvjetom da do kraja ni jednu utakmicu ne izgubite.

    avatar

    05.05.2009. (22:42)    -   -   -   -  

  • mrzli

    Pa mi čemo se potruditi da ne izgubimo, a između ostalog pred onakvom publikom kao u nedjelju se rijetko gube utakmice.......

    avatar

    05.05.2009. (22:50)    -   -   -   -  

  • vjerni navijač

    Da se i ja malo uključim. Ma svaka vam čast i kapa do poda, ekipa ste kakva se danas malo kadi može vidjeti. Ovo u nedjelju je bila predstava i demonstracija nogometa i praznik za oči. predstava u tri čina. radost, tuga i euforija. To samo mogu mentalno jake osobnosti čovjeka a to ste vi na čelu sa trenerom koji je znao kako motivirati i vratiti se iz poraza u pobjedu do euforije. Neka me netko demantira ali mislim da je jako važna uloga trenera kaj se i ove sezone pokazalo jer raštimani orkestar bez dirigenta zvučao neugodno, ovako kad je dirigent pravi i orkestar djeluje vrhunski. Neka Vas prati sreća i zdravlje a podrška nas navijača neće izostati nigdje, bilo doma bilo u gostima.

    avatar

    05.05.2009. (22:57)    -   -   -   -  

  • šakan boy

    tri boda sigurno gubite u belavićima

    avatar

    05.05.2009. (23:18)    -   -   -   -  

  • vjerni navijač

    Niko me do sada nije tako lijepo nasmijao kao ovaj boy ma ko on bio, hehehehehe

    avatar

    05.05.2009. (23:29)    -   -   -   -  

  • šakan boy

    tebi je to smiješno al je i istinito ,e jel ovaj furač m sa starih sela

    avatar

    06.05.2009. (16:28)    -   -   -   -  

  • urednik bloga

    Službena tajna, taj igrač je prošlost, ne šveramo mi igrače kao neki pa i vi ... mi vlastitim snagama gradimo rezultate ...

    avatar

    06.05.2009. (17:08)    -   -   -   -  

  • šakan boy

    VOŠK-ovci ne švercaju jer nemaju razloga i zato ne pričaj gluposti,a pitam jel to on zato šta svake nedjelje furač m igra u petom rajonu

    avatar

    06.05.2009. (17:40)    -   -   -   -  

  • mrzli

    Pa kaj su nas ovi iz Belavića već počeli provocirati, pa di je još utakmica protiv njih.......

    avatar

    06.05.2009. (20:28)    -   -   -   -  

  • urednik bloga

    Ove provokacije su čini mi se neka vrsta kopije nadolazečeg derbija 1. HNL.
    Red je pozdraviti i navijačice i zaželjeti im ugodan boravak i komentiranje na blogu. Malo nas je al nas ima !!!

    avatar

    06.05.2009. (22:20)    -   -   -   -  

  • navijačica

    Hvala uredniku na pozdravima.... ;-)
    Imam jedno pitanje za urednika. Zašto ne stavite više slika na blog?

    avatar

    07.05.2009. (08:36)    -   -   -   -  

  • urednik bloga

    Hvala na komentarima i sugestijama. Moj plan je bio sa svake utakmice staviti pokoju sliku, no fali nam fotograf koji bi napravio par slika i dostavio mi jer ja nemogu jos i slikat sa klupe zbog obaveza prije, tijekom i nakon utakmice. Slikajte, snimajte i pošaljite mi na mail, vrlo rado ću objaviti, dapače.

    avatar

    07.05.2009. (08:49)    -   -   -   -  

  • mrzli

    Samo jedna sugestija, nema slikanja prije utakmice, jer onda u večini slučajeva gubimo utakmicu, više puta doživio pa znam.

    avatar

    07.05.2009. (21:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...