Komentari

nsist.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • rozi

    e odlicna stvar sta je neko odredija uru,jer u nedilju bi vec bilo malo kasno :) sinjamo se

    avatar

    02.05.2009. (14:06)    -   -   -   -  

  • magdalenaa

    U svemu ovom je najpozitivnije to što od 1972 nije bilo studentskih prosvjeda i ja već 2 godine tvrdim da bez studentske aktivnosti na društvenom planu nema niti napretka, jer mladi bi trebali biti ti koji nas vode naprijed, u 21. stoljeće! A mi smo bili godinama toliko inertni, bezvoljni i bezidejni da je ovo pravo osvježenje!!!
    Mada ja i dalje mislim na kompromis Primorca da se pruži besplatan studij svima dok se ne padne godina, a tada, ako nema pravog razloga, izvoli pa plaćaj. Ja samo ne želim da ponovo dođe do situacije postojanja tzv. vječnih studenata. A da se novac može i treba preusmjeriti u obrazovanje, to već i ptice na granama pjevaju!!!
    Ajde, vidit ćemo. Ali treba biti i pametan a ne se samo povoditi za masom. Većina ovih koji će ti doći, da ih pitaš što očekuju i gdje vide izlaz iz ovoga, koja rješenja predlažu, samo bi blenuli ko ovce i ponavljali gore navedene parole u ovom klipiću, ko pokvarene ploče!!Razumiješ šta hoću reći s ovim?

    avatar

    03.05.2009. (00:50)    -   -   -   -  

  • JA!

    mhm. bolonja- nema vječnih studenata- neće netko sa pomorskog upisati fiziku- ako upiše neka studira. a ovaj "kompromis"- šta ako netko zbog zdravstvenih problema izgubi pravo na potpis iz jednog kolegija? na koje su kvote mislili? one koje i sada financira ministarstvo ili one koje i sada financira ministarstvo + po vlastitim potrebama? ništa nisu definirali i čini m ise kako će biti još gore.

    avatar

    03.05.2009. (01:49)    -   -   -   -  

  • rozi

    Nije toliko ni loš taj model svima đabe pa ko padne plača i sl.,al previše je tu prostora za manipulaciju i za izigravanje studenata :)

    avatar

    03.05.2009. (12:04)    -   -   -   -  

  • Bob

    slažem se s rozim, previše je prostora za manipulacije i na kraju će se to prelamat o leđa studenata

    avatar

    03.05.2009. (12:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...