Komentari

esabor.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • E-SABOR

    S pravnog fakulteta u Rijeci prenosim dio koji govori o mogućnostima i dosezima provjere pretvorbe i privatizacije: 'Sudeći prema tome kako su na stručnim savjetovanjima prihvaćene interpretacije nejasnih, spornih, proturiječnih i nepotpunih propisa pretvorbe društvenog vlasništva na nakretinama koje je formulirao glavni istraživač u objavljenim radovima i u usmenim odgovorima na preko stotinu pitanja sudionika savjetovanja, može se očekivati pozitivan utjecaj na sudsku (pravnu) praksu, a eventualno i na stimuliranje pokretanje postupka za ocjenu ustavnosti nekih zakonskih odredbi.
    Radovi izloženi na Savjetovanjima tiskani su Zbornicima Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci'.

    avatar

    02.05.2009. (01:36)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Bez rješavanja kriminala iz prošlosti, nema jasne budućnosti. Kad tad, morat će na red doći i pretvorbeni kriminal i ratno profiterstvo. Meni je samo žao što se branitelji, koji su bili sposobni izboriti se protiv vanjskog neprijatelja, kad su se vratili kući, nisu na isti način uhvatili ukoštac s unutarnjim privatizacijskim neprijateljem, već su sjeli i plakali nad svojom jadnom sudbinom i ubijali sebe. Ta stvar mi nikad neće biti jasna!

    avatar

    03.05.2009. (09:46)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    #Komentar iz Večernjeg lista na ovu temu:
    dodgjeka // svi 14, 2009 at 9:36

    Postovana gospodo
    Ja neznam kakva je razlika izmedju ‘45 i ‘90 jer toje sve nacionalizacija,samo su onda bili izjasnjeni komunisti a ‘90presvuçeni komunisti.Ja sam radio kao Autolakirer u autoremontu kojeg smo sami radnici obnovili posle pozara.prmali smo 80%placu i tim novcem smo izgradili moderno radionu.Radilo je blizu 100 radnika i to uspjeshno,to je bila mala tvornica,tokarija,limarija,lakirnica, tapetarija,za teretna i autobus vozila jedini u karlovaçkoj zupaniji i tako od 1961 onda dodju leshinari i preuzmeju nase vlasnishtvo za koje smo izdvajali svoj vlastiti novac ne drzavni i bez ikakve odstete otpustiju sve ali sve radnike i danas nazna niko sta je tamo navodno neki snajderaj a teretna vozila nije imao tko popravlati.Jeli to nacionalizacija?

    avatar

    15.05.2009. (01:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...