Komentari

novikomunisticki.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


 • Nikita (FTWFTN)

  Druže jebeš državu ona niš neće meni je žao ovog dopera/krebila Arnolda kad ga uvate ovi iz starog grada...tek onda je jebo ježa.

  Počast Viti svakako...

  avatar

  01.05.2009. (00:14)    -   -   -   -  

 • edo

  :(

  avatar

  01.05.2009. (01:23)    -   -   -   -  

 • Neverin

  k vragu... koliko sam tog čovjeka vidio na korzu.. masu puta.. strašno mi je žao

  nadam se da njegov ubojica neće više vidjet sunce

  avatar

  01.05.2009. (01:24)    -   -   -   -  

 • NF

  da, neki koji su jučer potpisivali marinovu peticiju su djelovali opako, pridržavao sam je prvi sat, da je ne nosi vjetar. ljuti me što se večeras kod konta proširio broj grebatora, ono ajmo sad svi biti simke, a sasvim su drukčijeg profila, to su vjerojatno oni koji kobnu večer nisu reagirali ni na koji način :(...

  avatar

  01.05.2009. (01:31)    -   -   -   -  

 • zoccao

  Dobar si tekst napisao. Odličan. I upravo je tako kako si napisao. Svatko je od nas mogao nastradati samo zato jer je ološ na ulicama, umjesto u zatvoru. Ološ koji se ne boji pravne države. I to s dosta razloga, a o tome takodjer stalno pišeš.
  Iskreno žalim za još jednom nevinom žrtvom ovoga krajnje neefikasnog sistema.

  avatar

  01.05.2009. (02:32)    -   -   -   -  

 • omladinka

  Strašno,nisam znala za tog dečka sve do neki dan, dok mu Borac nije posvetio post.
  Možda bi ga i trebali uhvatiti, ti neki iz starog grada, jer u kakvom okruženju živimo, mogao bi biti brzo na slobodi. Trebalo bi uvesti doživotne kazne za takva ubojstva, ničim izazvana.
  Pozdrav

  avatar

  01.05.2009. (03:06)    -   -   -   -  

 • UPS!D

  Draga djeco...
  Meni se zapravi čini da vi nemate pojma o pojmu što je bio komunizam, što socijalizam, a što staljinizam!! Ima na tu tematiku puno i previše knjiga napisano pa slobodno malo proučite i naučite!!
  Ne kažem da su vam tekstovi loši i da su vam pogrešne teme! Dapače, neki tekstovi su me obradovali.... ali Vaša poruka me zabrinjava!!!
  I da, Jugoslavije više nema!!!

  avatar

  01.05.2009. (09:32)    -   -   -   -  

 • Nikita (FTWFTN)

  @ UPS

  Reći ću ti ono što kažem svakome koji dođe nama pametovat. Tornjaj se natrag na svoj blog i potiči sa Primorcem za ruku dobro obrazovanje dok ti to budeš radio mi ćemo i dalje "krivo shvaćati komunizam", dakle mislim da ti ovaj komentar nema puno smisla, a pored toga daješ ovakav banalan komentar na postu počasti mrtvoj osobi.

  avatar

  01.05.2009. (09:56)    -   -   -   -  

 • windfuckersister

  Prestrašno. Zaista je vrijeme da ljudski rod nestane s ove planete. Zar je bitno tko je kakvog političkog uvjerenja kad nam djeca bivaju brutalno umorena iz čiste zajebancije? Zar je bitno znamo li što je bio komunizam, što socijalizam a što staljinizam ili pak što je bilo ustaštvo i fašizam? Bitno je da znamo koliko vrijedi ljudski život a on je neprocjenjiv! I nitko ga nema pravo nikome oduzeti. Zaista je degutantno lamentirati o političkim uvjerenjima na in memoriam postu.

  avatar

  01.05.2009. (10:57)    -   -   -   -  

 • Pajo Pakšu

  R.I.P.
  ovo je prestrasno kao i ubojstvo Luke Rizta , Ivane Hodak i mnogih drugih.
  sada je 5 do dvanajst da ova drzava kaka je poduzme nesto po tom pitanju.
  bit ce kasno ako pravdu u svoje ruke uzmu gradjani, a nismo daleko od toga.
  tonemo sve dublje, a ovo ubojstvo je dijo tog blata koje nam je doslo do grla.
  Simke je jedan od zrtvi, a sutra cu to mozda biti ja ili neko drugi ako zatvaramo oci i pravimo se kako nas se ovo ne tice. Ovo se tiće svih nas, jer mozda smo bas mi slijedeci na meti raznim ubojicama.

  Pajo Paksu

  avatar

  01.05.2009. (21:19)    -   -   -   -  

 • CRNI BLOG KOMUNIZMA

  Užasno i žalosno što se događa pod vlašću korumpirane vlasti!

  Kao prvo, moja sućut obitelji Jovičić!

  Drugo, nedužnog dečka, Simkea, nije ubio samo počinitelj nego i i ova korumpirana vlast koja je u toj mjeri korumpirana da državne službe praktički i ne funkcioniraju, odnosno može eventualno stradati samo onaj koji ukrade kokoš, dok ubojice i lopovi kradljivci u velikom stilu imaju počasno mjestu u eliti, političkoj, estradnoj, ekonomskoj, a narodu zabijaju nož u leđa!
  Teško je to reć ali nad nama vladaju zločinci jer korupcija pogotovo politička korupcija je zločin, kriminal!

  100 puta radije čitam o Kobinim staljinističko-titoističkim sranjima nego o tome da je mlad čovjek postao žrtva društva, ali odlično da je post napisan kao opomena da je vrijeme da se društvo trgne iz sna, i lijepo je pročitati tekst in memoriam jer barem je nekome stalo do pokojne nedužno ubijene osobe, i do pravde.

  avatar

  01.05.2009. (22:28)    -   -   -   -  

 • United Frequencies

  Poslaću ti moj mail na Faceu večeras kada sredim komp. Raspolutio se mučenik od virusa. Što se posta tiče slažem se sa svim, osim sa jednom stvari, a to je policija. Mislim da rade svoj posao itekako dobro, a to je druga stvar što pravosudje oslobadja dripce koje pohapse. Mene i moju obitelj je Hrvatska policija spasila kada su nas htjeli potući pijani susjedi za vrijeme rata... Hvala im i od mene nikada nitko neće čuti ništa protiv naše policije. Policiju moramo podržati ili bar pohvaliti, jer rade dečki svoj posao i zaradjuju kruha krvavo. Nebi volio biti u njihovoj koži nikako. Moraju biti jaki i efikasni, jer bilo bi više ubica nego ptica na grani da njih nema. Poz svima...

  avatar

  02.05.2009. (05:33)    -   -   -   -  

 • Pokojnici i pijanci

  I ja se slažem s Antifašistom.
  Policija svoje odradi, a onda stvari zakažu na drugim instancama.
  Naravno da mi je žao svih nevinih žrtava, pa i ovoga čovjeka.
  Uzgred budi rečeno, sretan ti praznik rada!

  avatar

  02.05.2009. (09:16)    -   -   -   -  

 • Nikita (FTWFTN)

  @ Pijanac i Antifa

  Mislim da policija svoj posao nije dobro napravila od čini mi se 2003. kad su navodno "zaustavili" onaj veliki lanac droge a da si ko fol nisu malo uzeli sa vrha.

  Daleko od toga mislim da inspektori zajedno sa spec. policijom rade posao ali oni najobičniji panduri/drotovi nemaju pametnijeg posla nego nas tlačit navečer, e da su te drotine radile dobar posao nebi se desio slučaj Ritz/Jovičić

  avatar

  02.05.2009. (13:53)    -   -   -   -  

 • drug Ivan(Hrvatski Partizani)

  Ovo je žalosno i strašno jako me je to potreslo,što se desilo jadnom dečku.Ja se nadam da će odguliti bar 15 godina, vrlo vjerovatno da hoče.tko je uopče pustio na ulicu takvu zvijer,več mi je pun k...c tih tatini sinova.Danas čitam u Jutarnjem kako su njegovi prijatelji rekli kako se on htjeo samo našaliti sa njim da ga nije htio ubiti,neka i njega iz šale netko mazne maljem u glavu,nije ništa više ni zaslužio.KRETENĆINA.

  avatar

  03.05.2009. (14:11)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...