Komentari

nktresnjevka2000.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • DDD

    Dobrodošli na blog. Lijepo je vidjeti da se naša populacija (roditelja-blogera-amatera) širi na ovome mediju. Puno uspjeha!

    avatar

    29.04.2009. (09:44)    -   -   -   -  

  • DROGBA

    GOSPODO BORKOVIĆI!
    MOLIM VAS DA SMJESTA ZATVORITE OVAJ BLOG I POSVETITE SE STVARIMA KOJE SU KORISNE PO DRUŠTVO. BEZ OBZIRA NA VAŠE NAMJERE KOJE SU POZITVNE PRIRODE NISTE SVJESNI NEGATIVNIH POSLJEDICA BLOGA. NITI JEDAN RODITELJ PA TAKO NI VI NE MOŽETE BITI OBJEKTIVAN KAD JE U PITANJU NJEGOVO DJETE. MORATE IMATI NA UMU DA POJEDINI ČLANOVI ZAGIĆA ( UKLJUČUJUĆI I MENE) NE ŽELE DA NJIHOV SIN BUDE KOMENTIRAN OD STRANE NEKOGA RODITELJA ČIJE JE DJETE KONKURENCIJA NJIHOVOM. KAD KRENU LOŠE IGRE S NJIMA ĆE ZAKOTRLJATI I KRITIKE KAO LAVINA KOJA MOŽE UNIŠTITI ODNOSE UNUTAR TROKUTA RODITELJ - TRENER - IGRAČI. JA NE PIŠEM BLOG PA SE NE MOGU DODVORAVATI JAKOBU. TRENERU KOD KOJEGA IMA PUNO VIŠE ČUDNIH SVARI OD SAMOG IMENA. TKO IMA HRABROSTI DA GA KRITIZIRA? ZNAMO DA NITKO OD NAS NIJE BEZGREŠAN ALI AKO MU POJEDINCI NA BLOGU BUDU STALNO IŠLI UZ DLAKU GDJE ĆE TO DOVESTI? MALO RAZMISLITE O UČINCIMA BLOGA U BUDUĆNOSTI PA ĆE TE DOĆI DO IZREKE ' ŠTA JE MENI OVO TREBALO?' . NE ŽELIM PISATI PISMA NA VAŠU ADRESU JER SMATRAM DA SE GLAS RAZUMA MORA ČUTI. JOŠ JEDNOM APELIRAM DA RAZMISLITE O NASTAVKU KOMENTIRANJA ZAGIĆA I KOLIKO JE TO MORALNO.

    avatar

    29.04.2009. (12:13)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Što je više kleveta i laži, blog je nama miliji i draži

    avatar

    29.04.2009. (13:21)    -   -   -   -  

  • tata HAŠK

    Pozdrav svima,

    prvo pohvale za blog,treba u svim klubovima tako nešto napraviti da se čuje i glas roditelja,a ne samo da služimo za plaćanje članarina odnosno za punjenje klupskog budžeta.
    Pitao bih da li kod vas igraju sva djeca ili samo najbolji i još me zanima kolika je članarina?

    avatar

    29.04.2009. (13:40)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Hvala na javljanju. Članarina je 250 kuna, a na pitanje igraju li najbolji - i sami znate - svako ima svoj odgovor koji najčešće ovisi o tome igra li njegovo dijete. Kako moje (još uvijek) igra u prvoj ekipi, teško mi je odgovoriti. Kolika je članarina kod vas?

    avatar

    29.04.2009. (13:55)    -   -   -   -  

  • tina

    Naše igralište se zove Graba
    njega vikendom pohodimo mi
    gostima se nadati đaba
    jer bodovi ovdje ostaju svi

    Trešnjevka je u srcu mom
    ja ju volim tijelom svim
    ipak tu je kvart i dom
    i speman nad njom da bdim

    Mi zračimo vedro, zeleno
    glasinice nam jasno ječe
    dok je srce je vatreno
    Trešnjevka iz njega otić' neće

    Trešnja, Trešnjevka
    s tobom skupa smo mi
    Trešnja, Trešnjevka
    za tebe navijamo svi



    odričem se autorskih prava nove navijačke himne Zagića sa Trešnjevke u korist kluba.

    avatar

    29.04.2009. (14:27)    -   -   -   -  

  • tata zagić

    Jednostavno ne mogu vjerovati dok čitam ovaj komentar.
    Pa zar je moguće da postoje ljudi koji u ovakvom pisanju ne vide da je čovijek dobra duša i da ništa loše nije, niti neće napisati.Baš suprotno , upravo ovakvim šaljivim pisanjem može se unijeti više tolerancije i razumjevanja da bi i roditelji i klinci shvatili da je to prije svega samo sport i zabava i da je najvažnije da se djeca druže i provode vrijeme na zraku a ne doma pred TV-om ili kompom.
    A to, ko će igrati ili neće prepustimo treneru koji god on bio i kako god se on zvao i koliko god čudne se nekima čine njegove metode!!!.( ono o imenu ne želim ni komentirati)
    Na kraju moram samo konstatirati da se sada nakon neizmjernog veselja poslije čitanja članaka vlasnika bloga, koji su po mojoj skromnom mišljenju izvanredni, osjećam tužno i žalosno.
    Nadam se da ovakvi komentari neće pokolebati pokretača bloga i da će nas nastaviti uveseljavati svojim pisanjem.

    avatar

    29.04.2009. (15:26)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Bravo Tina! Svaka ti piva!

    avatar

    29.04.2009. (16:14)    -   -   -   -  

  • kadeti

    Komentar gore navedenog Drogbe spada u kategoriju ludosti......sada nemam vremena jer žurim na utakmicu ali kasnije ću napisati iscrpan osvrt kao odgovor na gornji tekst...... a što se tice imena...svakim danom, ime koje mi je dala mama, sve više i usvakom pogledu mi se sviđa ...pa vi vidite :)))))))))))) Gorane , blog je predobar i molim Vas da ustrajete....

    avatar

    29.04.2009. (16:15)    -   -   -   -  

  • himalaja

    Bravo, bravo, bravo za BLOG,
    Čestitke dečkima na borbi u drugom poluvremenu i današnjem porazu od Zagreba, uz malo sreće moglo je biti puno puno bolje.
    Dobio sam informaciju da su nas "osvetili" Zagići 2001 i pobjedili sa 1:0 golom Blažanovića - svaka čast i čestitke svima.
    Čestitke i Limaćima -'99 na pobjediti 3:1, već smo navikli na njihove dobre utakmice.

    avatar

    29.04.2009. (20:22)    -   -   -   -  

  • himalaja

    još nešto,

    U SVAKOM ŽITU IMA ............, U SVAKOM KLUBU IMA OVAKVIH ILI ONAKVIH RODITELJA,..
    UPRAVO OVIM BLOGOM SVIMA NAMA KOJI SVOJU DJECU DOVODIMO DA BI SE IGRALA, DRUŽILA, NAUČILA DOBIVATI I GUBITI, BAVILA SPORTOM,... MOŽEMO DOPRINIJETI SVOJIM DOBRONAMJERNIM KOMENTARIMA I SAMO BITI OD POMOĆI TRENERU I KLUBU OPĆENITO. I ZATO PUNA PODRŠKA MLADOM TRENERU JAKOBU.
    živio blog !

    avatar

    29.04.2009. (21:04)    -   -   -   -  

  • bobo

    Svaka čast ovome blogu. Konačno, kako bi se reklo da je netko pokrenuo ovu inicijativu da se piše nešto i o našim klicima. Oni su to u svakom slućaju itekako zaslužili. Stoga Gorane, VELIKO HVALA za blog koji si otvorio, a svi znamo da je ljudsko jal nešto što pokazuje kakav je tko čovijek. I zato, palčevi gore Jakobu jer on je zaista trener koji ne zaslužuje svaku pohvalu, a onakovih Drog(b)a ili sličnih će dalje biti. Stoga glavu gore i
    HIMALAJA, TRES

    avatar

    29.04.2009. (22:06)    -   -   -   -  

  • bobo

    Neznam tko je koga napao i nisam pročitao niti jedno ime i prezime nekog djeteta. A još kada netko piše velikom slovima, smatra se da viče, a niti to nije pristojno.
    Ujedno se pridružujem čestitkama limačima i mlađim zagićima na pobjedi.
    Pozdrav svima.

    avatar

    29.04.2009. (22:16)    -   -   -   -  

  • himalaja

    Kukolju Dogbo,

    U Zagrebu ima beskrajno puno klubova, ako si ti samo jedan jedini trezveni roditelj nađi si trezveni klub i vodi svog klinca tamo !!!!!!!!!!!!!!!!
    Bilo mu sa srećom, trezveno tebi i njemu.

    avatar

    29.04.2009. (22:23)    -   -   -   -  

  • trana

    ma covjece o cemu ti?!otkud ti pravo tako nesto govorit o imenu-JAKOB je lijepo ime!!!i sta si se na njega okomil?sta tebe briga gdje on juri!!!!ajme meni!!!gospon trener nedajte da vas slucajno ovakve stvari izbace s takta....

    avatar

    29.04.2009. (22:28)    -   -   -   -  

  • Mastif

    eh, da mi je malo pameti...

    avatar

    29.04.2009. (22:57)    -   -   -   -  

  • trener

    pozdrav ekipo!!!!!

    ...molim vas sve skupa da NE VRIJEĐATE trenera i mog kolegu Jakoba Delića, jer on živi za te klince, i ja jako dobro znam kolko mu je stalo do tih klinaca!!!!!!!!!!
    ...jer kad vrijeđate njega, vrijeđate sve nas u NK Trešnjevka i naposljetku i svog klinca!!!

    NITI JEDAN RODITELJ NE MOŽE BITI OBJEKTIVAN KAD JE U PITANJU NJEGOVO DJETE!!!!!

    Nogomet je momčadski sport, zato postoje individualni sportovi gdje se borite sa samim sobom tj.štopericom, pa odvedite maloga na takav sport, pa da vidite jel je kriv trener i neko drugi....sretno!!!!!

    avatar

    29.04.2009. (23:06)    -   -   -   -  

  • tina

    Zakaj ste izbrisali gospodina Drogbu? Nemojte me krivo svatit ali taj tip nije nikog vređal. Mislim ne kužim kaj mu smeta blog ali nema veze nek se i takvi čuju. Gospon Drogba pišite pjesmice, popavajte si, navijajte a nemojte se srditi.

    avatar

    29.04.2009. (23:14)    -   -   -   -  

  • Ćiro B.

    Pozdrav svim sinovima od vašeg ĆIRE.
    Podrška maksimalna BLOGU.

    avatar

    05.05.2009. (19:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...