Komentari

dragaraga.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • malena sa šnalicom

    drago mi je čuti i malo drugačiju priču od strahotnih priča o našim rodilištima koje inače slušam. a tvoja priča me je podsjetila na to da nisam uopće razmišljala o tome šta bih ja, kao vegetarijanka, jela da se kojim slučajem nađem u bolnici. i tvoj primjer ohrabruje. a sad mi se postavlja jedno pitanje o kojem inače razmišljam. kako bih ja, kao majka vegetarijanka, hranila svoje dijete. kako druge vegetarijanke, čiji muževi i partneri nisu vegetarijanci, hrane svoje bebe i djecu?

    avatar

    29.04.2009. (08:41)    -   -   -   -  

  • mama sepia

    ma bravo...svaka cast mamice :)))

    avatar

    29.04.2009. (10:14)    -   -   -   -  

  • ZaraZna

    Irci nas, znači, ipak šišaju - kod njih je bilo čak i papira! ;-) Nasmijao me tvoj komentar kod mene, djelomično si u pravu jer je Točkica stvarno iskusna kći (cijeli svoj život samo to radi :-)), ali ja sam miljama daleko od iskusne mame...
    @malena - I ja sam vegetarijanka u paru sa svejedom, a pitanje prehrane djeteta pokušat ćemo riješiti kompromisom (kao uostalom i sve drugo, jer ima više podrčja u kojima smo dijametralno suprotni :-D) - meso ili riba samo jednom tjedno, i to kontroliranog porijekla.

    avatar

    29.04.2009. (14:23)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    Meni je inače Vinogradska najdraža bolnica u Zg. Ja bila samo jednom na hitnoj (promet) i super su bili, ali mi je svekrva ležala na raznim odjelima, neki prijatelji također i uglavnom su pozitivna iskustva, a i u susjedstvu su mi pa sam se već raspitivala kako bih mogla kod njih roditi. Baš ti hvala na iskustvu.

    avatar

    29.04.2009. (16:02)    -   -   -   -  

  • Otok

    Drago mi je što ti je bilo dobro u bolnici, inače od žena čujem samo traume.
    I ja sam vegetarijanka i ne znam što će biti ako budući otac bude svejed koji bude inzistirao na mesu, ne vjerujem da ću popustiti, riba može, ali meso ne.

    avatar

    30.04.2009. (16:39)    -   -   -   -  

  • Arjenda

    Drago mi je čut ovako pozitivno iskustvo... hvala na preporuci! Dala si mi nadu za moju prehranu u bolnici budući da ne jedem mlijeko i grahorice... znači možda se i da nešto riješiti...

    avatar

    04.05.2009. (09:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...