Komentari

timotej.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Valentina

    Među ove redove mogla bi se uvući zavist koja mira ne da...negdje sam pročitala:
    Zavidnik je nepravednik u odori potlačenog i neprijatelj u odijlu prijatelja..., pa sebi i drugima kažem: klonimo se ove bolesti od koje nema ni koristi, ni nagrade...
    Lijep ti pozdrav ostavljam.

    avatar

    28.04.2009. (11:04)    -   -   -   -  

  • ljubljena

    Timoteju, brate u Kristu, kao odgovor na tvoj komentar i kao komentar tvoga posta, poklanjam ti jedan citat u kojem je sadrzano bas ono sto ti zelim reci:
    "Ja za sebe znam koliko mi je jos potrebno ciscenja. Kad sam bio suocen s ljudima koji su mi bili izazov , ili s onima cija je tjeskoba i nesredeno ponasanje probudilo u meni tjeskobu, iskusio sam u sebi gnjev i agresivnost. U meni jos ima prepreka i strahova koji me sprjecavaju da prema nekim ljudima budem otvoren i da imam milordne ljubavi za njih. A kad se osjetim izgubljenim, okrecem se ljudima (...) koji, nepoznati i neprepoznati, siju sjeme mira u svijetu. Oni su presli dug put do prihvacanja samih sebe i do prociscenja, prepoznavajuci sto je sveto i univerzalno. (...) To me podsjeca na to da se svatko od nas moze promijeniti i da unatoc izolaciji, tjeskobi, teroru i nasilju, pojedinci - ti i ja - mogu osloboditi bujicu ljubavi koja ce promijeniti svijet."
    (Jean Vanier, "Pronaci mir")

    avatar

    29.04.2009. (21:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...