Ma šta je ovo? Pa i ja sam ovaj recept neki dan pisala u kometarima.....ccccccc, pa ima bit da je ovo autohtona kuhinja Dubrovačko-neretvansko-korčulanske županije.....ustvari, mužev pok. djed je iz Blata.....biće smo od njega nasljedili ovi recept:)))
27.04.2009. (13:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Putnik
Jeste li čuli za novo objavljenu knjigu „ Najveća tajna zagrebačkog Kaptola“ bivšeg svećenika u kojem govori o svom životu, o kardinalu Bozaniću, rođaku Zdravku Mamiću, velečasnom Zlatku Sudcu, i tolikim poznatim javnim i medijskim osobama. Hrvatski Da Vincijev kod je izašao. Provjerite što u njemu piše !
29.04.2009. (12:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Krasan recept nakon dobre šetnje :)))
27.04.2009. (09:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
divno zvuci !
27.04.2009. (10:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
katalona
Ma šta je ovo? Pa i ja sam ovaj recept neki dan pisala u kometarima.....ccccccc, pa ima bit da je ovo autohtona kuhinja Dubrovačko-neretvansko-korčulanske županije.....ustvari, mužev pok. djed je iz Blata.....biće smo od njega nasljedili ovi recept:)))
27.04.2009. (13:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Putnik
Jeste li čuli za novo objavljenu knjigu „ Najveća tajna zagrebačkog Kaptola“ bivšeg svećenika u kojem govori o svom životu, o kardinalu Bozaniću, rođaku Zdravku Mamiću, velečasnom Zlatku Sudcu, i tolikim poznatim javnim i medijskim osobama.
Hrvatski Da Vincijev kod je izašao.
Provjerite što u njemu piše !
29.04.2009. (12:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dejmon
A zamisli da ste dodali mlade kratke izdanke zelene veprine i možda poneki mladi izdanak hmelja? Lijepi pozdrav.
30.04.2009. (19:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...