Komentari

aparatczyk.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • svijet u boci

    A opet, to Rimsko carstvo nakon što je strmeklnulo, nikome baš nije posebno nedostajalo:P

    avatar

    24.04.2009. (11:25)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @brod u boci, valjda si ironičan jer itekako da su nakon rimskog carstva svi bili rimonostalgičari pošto je on simbolozirao ideal države nad cijelom ekumenom

    što se tiče odljeva ljudi, bilo bi fantastično kada bi otišli gore ovi naši majmuni koji su ovdje na vlasti pa bi se na neko vrijeme lakše disalo a "gore" je ionako zrak zagađen:)

    avatar

    24.04.2009. (12:09)    -   -   -   -  

  • gladuš

    Ne idu samo majmuni, znam par boljih prof. s faxa koje su išle na testove za te poslove. Ako njih prime onda nam doma ostaju naši majmuni.

    avatar

    24.04.2009. (16:03)    -   -   -   -  

  • svijet u boci

    @ Neverine Ironičan mrvicu jesam, ali nisam brod. Ali nije Rim propao kad su barbari "nahruplii" u njega nego kao i sva carstva, kad se toliko raširilo da je moralo zapravo implodirati iznutra. Tako bu i EU, a onda će u onom legendarmom skeču iz top-liste birokrati iz EU nahrupiti vamo:)))

    avatar

    24.04.2009. (16:22)    -   -   -   -  

  • uskrsli pklatovi

    khm, sto se tice ovoga "novi odljev ljudi u emigraciju, ali ovaj puta to neće biti slabo kvalificirana radna snaga koja odlazi trbuhom za kruhom u gastarbajt", nekako mi se cini da si kasnis pokoje desetljece :))

    avatar

    28.04.2009. (07:21)    -   -   -   -  

  • Putnik

    Jeste li čuli za novo objavljenu knjigu „ Najveća tajna zagrebačkog Kaptola“ bivšeg svećenika u kojem govori o svom životu, o kardinalu Bozaniću, rođaku Zdravku Mamiću, velečasnom Zlatku Sudcu, i tolikim poznatim javnim i medijskim osobama.
    Hrvatski Da Vincijev kod je izašao.
    Provjerite što u njemu piše !

    avatar

    29.04.2009. (10:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...