Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • missillusion

    Da, mene su ti smiješni postovi natjerali na post, sad će mi sigurno i neki od ovih sa slike doć komentirati ahahahhaah., Bit će ih, bar pet, računam. Užas:).

    avatar

    23.04.2009. (23:22)    -   -   -   -  

  • miss.Wrong

    haha :)))

    avatar

    23.04.2009. (23:28)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    A to ti je tak, kad ILUSTRATOR pocne ILISTRIRAT, onda mu je vrijeme za nove cvikere ... ili mrsavljenje ( prsti - u je pored i ) ... ili penziju ... :))))). A i ti si tu negdje po simptomima ... ;)). Osim ako imas, ko ja, njemacku tipkovnicu i sve se promijeni kad prebacis na nasa slova :))

    avatar

    23.04.2009. (23:36)    -   -   -   -  

  • Wall

    koliko država razbacuje na vojne i ratne igre? koliko je to školarina?gadosti HR trošenja našeg novca

    avatar

    24.04.2009. (13:29)    -   -   -   -  

  • levant

    zašto ja nisam u toku? koji smiješni postovi, ko koga? o svijete osjećam se bijedno niš ne znam :)))

    avatar

    24.04.2009. (14:15)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Kad gledas iz daleka i znas pozadinu sve ispada smijesno. Fotke to izvrsno ilustriraju ali bi drustvo za zastitu zivotinja i udruga za pomoc domoricima mogli uloziti prosvjed jer ... njihovi puleni su na evolucijskom stablu iznad onih koje spominjes. :looooool :)))))))

    A sad malo ozbiljnosti. Na svakom studiju postoji kvota onih koji se upisuju bez placanja i koji ostaju u tom sistemu sve dok zbog vlastitog nemara ne izvise. Nakon toga mogu studirati i dalje ali uz placanje. Neki tako pocinju od pocetka. Nekima to odgovara a nekima ne pa se bune. A najvise se bune jebivjetri. Tako je otkada je Svijeta i Vijeka. A cinjenica jest i da u HR vecina njih ne zeli raditi vec hoce da ih drzava pomaze (sufinancira) ali ne daj boze da bi oni nesto ucinili za tu drzavu kao na primjer da pocnu raditi.

    Ne pitaj sto drzava moze uciniti za tebe vec sto ti mozes uciniti za drzavu pa ce svima biti bolje, rekao je jednom J.F.K.

    avatar

    24.04.2009. (14:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...