Komentari

greeneyedgirl.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • yazza

    klavir je super!!! kupuj to odmah! :)

    avatar

    23.04.2009. (20:21)    -   -   -   -  

  • M.

    Draga Jasna,
    a jesi li ćitala i to (malkice niže)?
    Piše:
    "
    WARNING:
    CHOKING HAZARD -- Small parts. Not for children under 3 yrs."

    Nisu takva upozorenja bez veze - može se (mada se to i ne mora) no ipak može se desiti da će neka beba biti previše radoznala, koju komadić možda okidati, sebe s tim komadićem malo ili i malo previše oslijediti... Nisu, kako ti kažem, ta upozorenja badava, jer da ne bi se nikad tako nešto ni desilo, da ne bi to sa strane bilo zahtjevno, proizvođac tog mini-klavira takvo upozorenje za roditelje nikad valjda ne bi ni napisao (već se on na taj način unaprijed već štiti od bilo kakvog plaćanja oštetu ili operaciju itd. - a zna se da su to u USA npr. veoma velike svote!)

    Ne zamjeri mi, ne želim ti radost (ćejf) pokvariti, no kao mama mislim malo i dalje, mislim na malog tvog voljenog princa ko što bih nekoć baš jednako i na svoju djecu mislila... Ako nije kasno, uzmi mu za početak neki malo "sigurniji" klavir, te mu kasnije, kada vidiš da ima želju, da ima mu dar, da je ljubitelj zvukova, glazbe, kupite baš i pravi klavir s početka možda tek iz druge ruke, možda preko "ebay-a", jer polovni klaviri ipak nisu baš ni previše skupi!)
    I kao što rekoh - ne zamjeri(te) mi, tek mislim na malog Ede, mislim na vas kao što bih to i glede vlastite djece, glede vlastitih unuka učinila.

    S najljepšim pozdravima " s one druge strane bare" :)

    avatar

    23.04.2009. (21:49)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Super je klavir; maleni će uživati - naravno da ćeš biti uz njega kada se bude igrao
    svojom novom igračkom - i tu prestaju sve opasnosti!
    Kada se zasiti igre - stavi se na Edi nedostupno mjesto - i sve pet!
    Pusa, pozdra od Luki+Goldie

    avatar

    23.04.2009. (23:50)    -   -   -   -  

  • Jaca

    @M - hvala sto se brines za Edu i hvala na upozoronju. Svaku igracku prije kupovine dobro pregledam i pogledam, cesto odlucim da neke koje i nemaju upozorenja nisu prigodne za Edu jer mislim da imaju ostre ivice ili da bi se farba mogla oguliti i sl. Ali sa druge strane, ne mislim da je svaka igracka na kojim pise chocking hazard neprihvatljiva. Ne shvatam ja taj warning olako, ali uvijek ispitam da vidim zasto je igracka chocking hazard. U slucaju klavira mislim da postoji mogucnost da se tipke odvoje (ili odlome i da su zbog toga stavili upozorenje (ali i da se zastite od tuzbi bas kao sto na svakoj kremi za ruke koju sam kupila pise da je ne treba stavljati u oci i gutati, ili kao sto na kafi pise "caution, warm beverage")). Moram jos dadati da Edo nikad nije sam dok se igra (cak i kad se igra sam, jedno od nas je tu u sobi sa njim) tako da uvijek pazimo sta radi. On vec odavno ima igracke koje su namjenjene za djecu od 18 mjeseci pa do 3 godine jer igracke za njegov uzrast mu nisu zanimljive. Mislim da klavir nece biti nikakav problem i mislim da ce mu se svidjeti.

    avatar

    24.04.2009. (19:09)    -   -   -   -  

  • Someone\'s memorizes

    klavir je predobar!!!! :-) :-)

    avatar

    26.04.2009. (14:32)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    Ovo je tak dobro da bih ga i ja sebi kupila najradije!

    avatar

    26.04.2009. (22:24)    -   -   -   -  

  • ergarac

    I Mozart je tako počeo.....

    avatar

    28.04.2009. (11:27)    -   -   -   -  

  • Putnik

    Jeste li čuli za novo objavljenu knjigu „ Najveća tajna zagrebačkog Kaptola“ bivšeg svećenika u kojem govori o svom životu, o kardinalu Bozaniću, rođaku Zdravku Mamiću, velečasnom Zlatku Sudcu, i tolikim poznatim javnim i medijskim osobama.
    Hrvatski Da Vincijev kod je izašao.
    Provjerite što u njemu piše !

    avatar

    29.04.2009. (13:52)    -   -   -   -  

  • Someone\'s memorizes

    :-) :-)

    avatar

    20.05.2009. (15:15)    -   -   -   -  

  • goge

    Hej, nema te odavna, nisi valjda odlucila prestati pisati :(

    avatar

    21.05.2009. (10:30)    -   -   -   -  

  • M.H.S.

    Nadam se da ste dobro, draga Jaca, i šaljem Vam srdačne pozdrave iz Švabije. Prijatnu nedjelju, provedite je što ljepše.

    avatar

    24.05.2009. (10:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...