Komentari

nihonkichigai.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Kolegica Mica

    ej, bila sam tu neki dan, ali mi se kompjuter smrznuo pa nisam mogla ostaviti komentar. pratim postove i čitam..... izgleda i zvuči kao fora serija. ali ono sa 'svinjskim poljem' mi nije jasno.... naslov mi je neobično (nelogično) za prevesti pa ajde ti to meni onako ukratko:)

    avatar

    01.05.2009. (18:12)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Ma gdje bio nadam se da uživaš:)
    Želim ti ugodan ovaj produženi vikend o osmjehom:)

    avatar

    01.05.2009. (23:47)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    "svinjsko polje" u vremenu svinjske gripe........hvala uživam u tvom svijetu, uživaj i ti u ovom čudesnom vremenu odmora.........u produženom vikendu............:-)))

    avatar

    02.05.2009. (17:14)    -   -   -   -  

  • smiling cricket

    Nobuta Power Chuunyuu!

    avatar

    02.05.2009. (23:43)    -   -   -   -  

  • boco san

    Sagibam ponizno glavu i zahvaljujem na tvom dolasku , vrijeme je moj prijatelj jer u njemu si i ti pa stignem korakom laganim, sporim ali jasnim kao ptica poj i suncem koje šara obraza sjaj dok se malo stidi ..Nobuta Power pusa prijatelju

    avatar

    03.05.2009. (13:14)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Zanimljivo. Uvijek me , baš kad sam i ovako umorna kao danas, uspiješ zaustaviti zanimljivim isječcima .
    Rado sam tu ! Osmijeh , T:))

    avatar

    04.05.2009. (16:32)    -   -   -   -  

  • sun-chii

    Sjecam se kad sam gledala "Nobuta wo Produce" steta sto na nasim televizijama umjesto onih sapunica sve-na-sti-kalup nema bas ovakvih serijala za mlade, koji su toliko simpaticni i iskreni i koji se na tako neduzan nacin ipak bave stvarima koje pogadjaju mlade posvuda ne samo u Japanu. Jos uvjek se sjecam kako je Yamashita Tomohisa bio simpatican sa svojim cudnovatim "kon kon" (lol). Cini mi se da sam ovu seriju upravo odabrala zbok Horikitinog nastupa u "Hana Yori Dango" koji me je jako impresionirao. Uistinu kao mlada glumica ima strasan talent i nekako me se njezine uloge uvjek tako doimaju. Ako si slucajno ljubitelj "Renzoku dorama" kao ja (hehe) mozda mali prijedlog, serija "Stand Up" upravo sa Yamashita Tomohisom a i Oguri Shunom medju glavnim ulogama- uistinu je za pocjepat se od smijeha i nekako je ... ljudska. Covjek definitivno pocne dozivljavat japance nekako bliskijima poslje neceg takvog. (torente mozes naci preko d-addicts ili se meni mozes javit na b00bbl3s@hotmail.com). Drago mi je da sam naletila na jos jednog ljubitelja Japanskih seriala. Bog

    avatar

    05.05.2009. (12:02)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Potpisujem Vitae... I htjedoh reći, čini mi se da još nisam na to naišla u tvojoj arhivi, ali jesi li pisao i hoćeš li pisati o japanskim fetišima, bez da ovo sad zvuči kao vulgaran upit? :) Nedavno sam gledala TV emisiju na tu temu čiji zaključak je bio da Japanci u toj sferi kao da žive dvostruku stvarnost - onu poslovnu i onu privatnu - u kojoj mašti daju na volju do najvećeg maksimuma. Postoje i različite teorije zašto se baš uz njih veže toliki fetišizam koji često graniči sa opsjednutošću, a mene zanima je li to baš nacionalni "sport" ili su u pitanju određene subkulture. Čitala sam i knjigu na tu temu "Jegulje, grah, bukkake" koja je popilično štura i površna, ali ne znam gdje bih našla prikladniju literaturu, a da je opipljiva. Naime, e-knjige ne čitam jer šedim oči pa preferiram papirnate. :)

    avatar

    07.05.2009. (09:42)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    draga sun-chii,hvala ti na prekrasnom komentaru,
    javim ti se na mail kad stignem,trenutno imam
    problema sa osobnim računalom i internetom,
    dobro došla si i na moj drugi blog hagakure.blog.hr

    : )

    avatar

    09.05.2009. (16:00)    -   -   -   -  

  • KawaiiStrowberry

    lol gledala sam ovo super je serija...
    lol ove male gice su zakon.
    vidim da si malo uredio blog.
    aj svrati malo do mene pa da mi komentiras novi izgleda

    avatar

    23.05.2009. (11:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...