Komentari

premudra.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • levant

    čestitam!!!!!!
    možda je sve to dobronamjerno? mislim, i ja bih te danas bila pitala jesi li položila? jer sam znala da učiš. a ne bi to pitala zlonamjerno nego zato što me interesira.
    možda su i oni tako.
    ako nisu, pravi se da jesu. lakše je tako.

    avatar

    23.04.2009. (14:19)    -   -   -   -  

  • premudra

    hvala ti :)
    da, i ja sam pomislila da je dobronamjerno, i bilo bi da je ostalo samo na pitanju, no komentar iza govorio je puno više, ne o osobi koja je pitala već o mom radnom okruženju, kolegicama. pravim se, i lakše je :))

    avatar

    23.04.2009. (14:57)    -   -   -   -  

  • fulvus

    kometirali su zlobno iz razloga što ih nisi obavjestila. Neki misle da se svijet vrti oko njih i da moraju biti upoznati sa svime što radiš. Mislim da si dobro postupila što im nisi rekla, što ih briga.
    Jedinu primjedbu što imam je da si bila u zagrebu a nisi ni mahmah poslala.)

    avatar

    24.04.2009. (15:13)    -   -   -   -  

  • premudra

    drage moje, poslala bih ja vama mahmah svaki put kad dođem, pa i jutros, ali ne znam u kom smjeru treba mahat, grad vam je veliki ;)
    ne, stvarno, već sam razmišljala par puta javiti se, no planovi mi se vrlo brzo izmjenjuju a onda kad se javljam pola sata do sat vremena prije nije baš ni za očekivati da stojite u stavu 'mirno' i čekate mene da dođem, imate svaka svoje živote. ali evo, obećavam, koliko god kratko bilo, slijedeći put kad dolazim javljam se, samo ostavite mi neke brojeve mailom :)

    avatar

    27.04.2009. (08:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...