Komentari

cryingplanet.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • borgman

    teško zaključiti. Prva bitna činjenica je da se objekt kretao jako polagano. Upravo radi takvog kretanja, zemaljsko objašnjenje je kuglasta munja.
    Kuglaste munje su (još uvijek nisam čuo općeprihvaćenu teoriju) energetski objekti, koji se kreću sporo, mogu prolaziti kroz vrata i zidove, i svoj put koji može biti i više stotina metara (kilometar- dva) završavaju najčešće eksplozijom. Eksplozija nema svoje pravilo i moglo bi je inicirati bilo što.
    Ova pojava je jako opasna jer čovjek na putu može ili dobiti udar groma od eksplozije, ili ga može jednostavno progoriti! Nastaje u područjima visoke razlike potencijala (jedan tehničar na Sv. Juri, na TV odašiljaču, je svjedočio kako je ta munja prošla kroz zid, malo se kretala po hodniku, i nestala ostavivši rupu u betonskom zidu, negdje 80-ih)
    Sada malo fizike. Ako je to naboj "težak desetine milijuna volti", koji se polako, lebdeći kreće u području koje ga zapravo i napaja statičkim elektricitetom, onda je sasvim vjerojatno kako je jedna od ekvipotencijalnih ploha (kao što je niski oblak) napravila kratki spoj zrak-zemlja i pri tome je kuglasta munja eksplodirala...
    Pošto ima jako malo snimaka takvih pojava, ova je stvarno nešto neobično :-)

    avatar

    22.04.2009. (17:10)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Zahvaljujem :) Inaće, na jednom dokumentarcu su radili intervjue s ljudima koji su vidjeli kuglaste munje i neki kažu da su se jako brzo kretale, i da, upadale su u kuće.

    avatar

    22.04.2009. (23:16)    -   -   -   -  

  • Yuki Eiri - MoonChild

    ne virujen da je munja... vidi se da nije...bar ja...
    ne znam šta je, ne znam na šta bi sumnjala... u svakom slučaju...na kraju je kad "eksplodira"
    pri vrhu lipa čista zraka koja nije oštra praktički laserska , a na kraju je ka ona neka kugla koja izgleda naravno eksplozivno xD ali čudna je boja pa je to ipak nešto nadrealno...to e moje mišljenje, nije da se razumin ali eto...čisto opis kakav je meni u glavi trenutno

    avatar

    23.04.2009. (23:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...