Komentari

dalibor.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


 • MODESTI BLEJZ

  nije tema nezrela i neukusna za naše podneblje, nego je naše podneblje nezrelo za temu.

  avatar

  21.04.2009. (20:23)    -   -   -   -  

 • Koraljka

  Da se u akciju uključi Liga za borbu protiv raka dojke bilo bi shvaćeno ozbiljno.

  avatar

  21.04.2009. (21:18)    -   -   -   -  

 • Dalibor

  @ Modesti - dobro preformulirano :)
  @ Koraljka - nepoznam ja tamo nikoga iz Lige, ovo je ad hoc. Vidim, neće biti odaziva :(

  avatar

  21.04.2009. (21:32)    -   -   -   -  

 • bastet

  Ne kužim? Kakve veze imaju fotke golih grudiju s borbom protiv raka dojke? I kakav je to naziv Sisaton? Fakat zvuči neozbiljno i kao neka z......a, a navodno je riječ o nekoj ozbiljno stvari. Znam da si samo posrednik (pa ova pitanja nemoj shvatiti osobno), ali možda me možeš prosvijetliti... U svakom slučaju lijepi pozdrav i divno je da si pokazao dobru volju! :)

  avatar

  21.04.2009. (21:42)    -   -   -   -  

 • Dalibor

  A malo kreativnosti ? Zar ti je draže vidjeti hrpu licemjera na dobrotvornim zabavama s usiljenim osmijesima na licu koji se bave turbo- dobrotvnornim radom od malo kreativnosti jednog pojedinca na Webu s dobrim namjerama ali nešto drugačijim pristupom ? Sisaton je po uzoru na američki boobiethon, nije originalna ideja ( link: http://www.boobiethon.com/ ) . Boobie = sisa, žao mi je ako to nekog vrijeđa, ali meni je zvučalo simpatično. Mogu ja to još uvijek promijeniti na novi naziv. Ima prijedloga ?

  avatar

  21.04.2009. (22:03)    -   -   -   -  

 • Dalibor

  evo, pošto sam shvatio da sam s riječi sisaton bio presirov i na korekciju čitatelja, mijenjam sve u bubiton...nova adresa, novi mail

  avatar

  21.04.2009. (23:19)    -   -   -   -  

 • bastet

  Bubiton definitively sounds better, dude, believe me! Evo zašto: kad bi se muškarci trebali boriti protiv opake bolesti koja bi napadala, primjerice, njihov seksualni organ (koji ih identificira kao muškarce, na jednaki način kao što i grudi definiraju žene) vjerujem da ne bi bili oduševljeni idejom da se ta kampanja vodi pod nazivom pištoton ili pitonton. Ne napadam te, naravno, nego kako rekoh, pozdravljam tvoju dobru volju i nastojim ti pomoći kako da se s tom, vjerujem dobrom idejom, što brže približiš što većem broju žena. A za to treba poznavati njihov zamršeni način razmišljanja:)
  Što se tiče kreativnosti i originalnosti, uvijek ih pozdravljam, no opet ne kužim na koji način fotke golih grudi promoviraju ovu kapanju, odnosno bude svijest o potrebi borbe protiv karcinom dojke...
  Puno pozdrava i, naravno, čestitam na velikom srcu!

  avatar

  21.04.2009. (23:59)    -   -   -   -  

 • Dalibor

  Hvala tebi za sugestije, shvatio sam grešku, a gle, nije ovo za fotke ''golih'' grudiju, možda sam i tu nejasan, sve gole grudi će se brisati. Bio je to trenutni izraz ideje radi interesantnijeg efekta. Možda bi sve imalo drugačiji ton kad bi se uz ovo skupljali i kakvi novci , uključile udruge, pa bi se onda ljudi više trudili slati fotke u dobru svrhu. A ne ja bogec koji sam navigiram oko toga. Ako ti moji motivi nisu jasni, reći ću ti da sam nedavno bio jako bolestan i da mi je pritom pružena ljubav i toplina od žena oko mene koje jako volim i cijenim , i slušajući o ovoj bolesti nemogu si zamisliti ostati bez njih. Moj mali doprinos jer trenutno imam nešto slobodnog vremena. Ukratko, to je dio sebe koji mogu sada dati

  avatar

  22.04.2009. (00:11)    -   -   -   -  

 • Uranova Pikula

  meni je ideja kao ženskoj osobi odlična!

  avatar

  22.04.2009. (00:53)    -   -   -   -  

 • Euro

  za mnoge tabu tema..

  avatar

  22.04.2009. (07:49)    -   -   -   -  

 • sarcastic bitch

  Actually Hybrid se davno toga sjetio, samo što nije to maskirao kao nešto za "dobrotvorne svrhe".

  avatar

  22.04.2009. (13:20)    -   -   -   -  

 • atlantida

  Pozdrav u miru:))

  avatar

  22.04.2009. (13:23)    -   -   -   -  

 • Dalibor

  @ sarcastic bitch - Hybrid ? Nepoznam. A jel bar proveo ako se sjetio ? Kakva maska ? Jel škodi što sam stavio one edukativne linkove sastrane ? Šteta što ti smeta

  @ atlantida - reklamiraš se, a ? ;)

  avatar

  22.04.2009. (17:06)    -   -   -   -  

 • promatram, razmišljam

  Dolazim u miru.
  Ideja nije ni tako loša a ni tako fascinantna kako se možda tebi u startu činilo !
  U svakom malo većem mjestu Lijepe naše postoje već formirane skupine Lige protiv raka dojke, objedinjene ui Ligu borbr protiv raka dojke Hrvatske.
  Znam mnogo žena koje su uključene, koje se druže, potpomažu.
  I sama sam član i ako nemam vremena za druženja.
  Ovo sa slikama žena koje su operirale dojku i nije neka fora.
  Rijetke žene bi poslale slike svojih grudi da ih stavljaš ovdje, na blog.
  A i čemu ?
  Osobe koje su oboljele i bore se s rakom, vjeruj, u kontaktu su i pomažu se.
  Na razne načine.
  Jedan od glavnih načina je taj što osjećaju da jedna drugoj daruju iskreno prijateljstvo i razumjevanje.
  A to je najbitnije.
  One razmjenmjuju iskustva i sve što proživljavaju kroz tu borbu.
  Često, kad čujemo riječ rak, odmah mislimo na smrt.
  Eheheee da je lako umrijeti, rado bi mnogi umrli ali ne, to je borba sa bolešću ali i sa okolinom, društvom, ne znanjem.

  Želim da ti se nadanja i želje otvare.

  avatar

  22.04.2009. (17:47)    -   -   -   -  

 • Dalibor

  Vidim da sam se ipak malo zaletio...možda sam uletio u vode u kojima nisam autentičan. Publicistika na ovaj način je mnogima neukusna, a s druge strane za ovo nitko ni nezna jer se ne radi kampanjski nego ad hoc. Glavno da si žene pomažu i da se bore, sve ostalo je nevažno. A vjerovatno ću sve to onda zagasiti...Fala na još jednom razmišljanju

  avatar

  22.04.2009. (18:43)    -   -   -   -  

 • Kojotica

  i ja dolazim u miru :)))
  proslijedila dalje frendicama, čak je i bilo nekog odaziva :)), no meni osobno fakat nije jasno, na kakav se to način boriš sa rakom, misliš mu pokazivat sise, pa da padne u nesvijest ili kaj?

  avatar

  23.04.2009. (09:15)    -   -   -   -  

 • bastet

  Kužim da si imao samo najbolje namjere, a to je najavažnije. Htio uključiti u ovu kampanju i pomoći, a jasna mi je i tvoja želja da dio ljubavi koju si primio dok ti je bilo najteže, vratiš na ovaj način. Ove naše reakcije su bile očekivane (svi smo s pravom sumnjičavi i oprezni!), ali to te ne treba obeshrabriti. Još jednom komplimenti tebi koji si htio iskoračiti i progovoriti! :)

  avatar

  23.04.2009. (09:18)    -   -   -   -  

 • Dalibor

  @ Kojotica - mislio sam da ću se boriti na sličan način kao i žene koje su se jučer okupile u obližnjem Hotelu Picok u Đurđevcu i napravile reviju u kupaćim kostimima. evo link Jel nije to cool ? To je organizirala udruga Eurodonna. Halo ? Kužiš sada zašto sam ja htio na sličan način, a pritom ova moja ''ideja'' nije originalna jer su vani udruga organizirale http://www.boobiethon.com/. A ja se nešto kužim u blogging pa sam to organizirao preko , trenutno, najjednostavnijeg blog servisa posterous.com koji omogućava bez previše komplikacija ( slanje emaila ) i anonimno postanje . I recimo da je eksperiment neuspio jer nisam autentičan i nitko za to nezna ( nije kampanja ), niti podržava od udruga jer nisam s nikim povezan.

  @ bastet - još me jedino ti razmeš ;)

  avatar

  23.04.2009. (17:54)    -   -   -   -  

 • Decy

  tek kad nekomu pokuca na vrata, shvati koliko je teško objelodaniti svoju muku i crne misli.
  ja podržavam sve što pomaže ono o čemu je teško pričati...

  avatar

  24.04.2009. (18:21)    -   -   -   -  

 • Kneginjica

  Sviđa mi se ideja! :)

  avatar

  29.04.2009. (15:06)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...