Komentari

kanuny.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Bocaccio

    Pises:

    Dakle u konkretnom slučaju se radi o vlasništvu fizičkih i pravnih osoba iz bivših Republika , a sada Država koje su pojedinci uz asistenciju inkriminiranog zakona, suprotnog naprijed navedenim odredbama Ustava RH, opljačkali ili ti prisvojili.

    Navedi barem jedan konkretan primjer? Jednako navedi primjere imovine koju su hrvatske tvrtke i gradjani izgubili u inozemstvu. Od Srbije, preko BIH i Crne Gore pa do Slovenije. I jednako tako objasni cinjenicu kako pljacka koju su izveli Slovenci nije stetila Sloveniji kod ulaska u EU? Da ne govorim o stvarima koje su se dogadjale po svim drzavama bivseg Varsavskog bloka koje su primljene u EU.

    Kad nekom zelis naci dlaku u jajetu, uvijek ces je naci. Imas li interesa nekom iz nekih vlastitih interesa podvaliti, uvijek ces mu nesto naci. Jednako tako i kad ga zelis uvijek ces mu progledati. Zivim u EU i s podsmijehom citam kako u Domovini okrecu guzu i cekaju, da ne velim, mole da ih se naguze. Tko i kako stigne. Nema ljutis - to je cinjenica. I ne misli da prizivam bezakonje jer:
    Pravo je pravo i uvijek ze moze tumaciti ovako ili onako. Kako kome u kom trenutku odgovara. To rade svi.

    I na kraju, ne boj se. Uci ce hrvatska u EU i prije no sto svi misle. Svijet danasnjice ne omedjuju politicari (koji su svugdje isti) vec interesi velikih korporacija. Znam sto govorim.

    Pozdrav iz EU,
    Bocaccio

    avatar

    21.04.2009. (17:55)    -   -   -   -  

  • kanuny

    Hvala na komentaru, ozbiljno si postavio pitanja. Krenimo redom. Tretirana pojava ima dalekosežne posljedice za svakog građanina RH. Govorim o principu, Ustavni sud mora, ponavljam mora biti branitelj Ustava i mora u skladu s Ustavom donositi odluke. Ovo što Tebe muči su isto tako dobra pitanja. Zašto Hrvatska ne traži vlasništvo na koje ima pravo npr. Đerdap, termoelektranu Gacko BiH, termoelektranu Ugljevik I , II i III BiH, termoelektranu Obrenovac RS , termoelektrana Trepča I i II, Zato što likovi iz Hrvatske pokušavaju kupiti elektro potencijale u Hrvatskoj pa da im navedena vlasništva padnu u krilo. Ovde se radi o principu društvenu imovinu koja je predmet pretvorbe su stvarali ljudi ne nacije ne narodi ne republike nego pojedinci i njima i pripada. Za vrijeme rata, ratne ekipe su izvele klasičnu pljačku civila bez obzira o kome se radilo.

    avatar

    21.04.2009. (19:21)    -   -   -   -  

  • BigAnimal

    Peticija - NE Kerumu !!!

    avatar

    24.04.2009. (14:09)    -   -   -   -  

  • sush

    http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=96202132865&h=JPeZD&u=GE_9F&ref= nf

    avatar

    24.06.2009. (16:46)    -   -   -   -  

  • sush

    http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=52976604639&ref=mf

    avatar

    24.06.2009. (16:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...