Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Obožavam kišu :-)). Isto sam danas imala sreće, došla doma prije potopa, izašla u bezkišnu, sad me dovezli doma po kiši :-)). Ukratko, nepokisla :-)).
    Komentirat ću kad pročitam -smajlić koji se mudro drži- :-)))))))))))))))))))).

    avatar

    20.04.2009. (23:54)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Ne volim kišu, ali volim grmljavinu. Baš me nekako smiruje. Ali ja sam više tip osobe za snijeg, ne znam ima nešto u toj bjelini.
    He he, tako se dakle učila biokemija, al ajde, bit će to dobro, rasturit ćemo mi to!!!
    Btw nisam ni skužila prethodni post, nisam očekivala tako brzo novi, he he. Ali da komentiram, polako, ima vremena... Nema smisla živcirat se, vidjet ćeš :)

    avatar

    21.04.2009. (00:23)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    Jedno je sjedit u dekici i gledat kišu, drugo je bit na livadi s gromom, treće je kad si sretan jer te kad pada kiša ne bole sinusi, a četvrto kad u dekici za kiše moš bit sam da te nitko ne nervira, a peto je ona nemoguća varijanta da si za kiše u dekici s nekim ko te uopće ne nervira.
    Samo mi nije jasno zašto bi se od mene očekivalo magmanje?! E baš sad idem pročitat ostatak da vidim ima li materijala za to :P, iako zbilja sumnjam...

    avatar

    21.04.2009. (01:01)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Ja volim kišu kad sam doma i ne moram nikud ić. Onda nek potop bude od jutra do sutra... Nije mi baš super draga kad moram ić na posal ili nekud tako... Uglavnom osjećam se reumatično kad pada kiša, pa je zato ne volim baš previše :p

    avatar

    21.04.2009. (13:35)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    baš me zanima što ćeš ti reć na "Studenten-Krise" ;)

    avatar

    24.04.2009. (18:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...