Komentari

prije-braka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Dalmatinka*Esmee

  mrzim svaku vrstu nasilja... a bas sam nesto pisala o tome, ne bas na poslu al... uff tako mi to sve dize tlak.
  dobar blog btw :) pozz*

  avatar

  20.04.2009. (21:16)    -   -   -   -  

 • tihavoda

  hmm. to sam si i ja tako mislila dok me nije uzelo. mrzim se svađati ali mrzim i takve ljude. a onda sam sticajem okolnosti završila u takvoj radnoj sredini gdje se bez laktarenja i "vrištanja" nije moglo opstati. pretvorila sam se u nešto što sam iz dna duše mrzila i prezirala. na kraju sam odustala i dala otkaz i rekla nikad više. a izvlačim pouku da međudjelovanje s okolinom proizvodi neočekivane rezultate, i da uvijek možeš sam sebe iznenaditi. otkad nisam tamo, teče 4. godina čini mi se, ni jednom se nisam tako iznervirala kako sam tamo znala biti svaki drugi dan. mislim da sam tamo bila neka vrsta nasilnika (bar sam tako sebe doživljavala). i fuj, sramim se toga.

  avatar

  20.04.2009. (22:15)    -   -   -   -  

 • Piton007

  puno toga mrzim u tvome postu, mrzim nasilnike, mrzim zabušante koji uvijek nekako svoje obaveze prebace na mene, mrzim karijeriste koji se uvlače šefu i preuzaimaju zasluge za obavljeni posao, sve su to nasilnici,
  bolesnici i jadnici po mojoj definiciji, prepoznaje ih se, izdvojeni su u nekom kutu i ne druže se sa nama običnima, nižim smrnicima....

  avatar

  20.04.2009. (23:49)    -   -   -   -  

 • cistiliste

  onaj moj slučaj prvi...srećom više ne radimo zajedno, ponekad tek jednom u mjesec dana..ali da i drugima minira i dalje..pa sam neke otvoreno upozorila...ali meni više ne, ne dam se..ja ga isključim, doslovce, jer sam to u mogućnosti:))

  avatar

  21.04.2009. (01:31)    -   -   -   -  

 • Nisa

  Iskreno nikada nisam radila u okruženju sa nasilnicima ikakve vrste,ali znam odgovoriti,znam se postaviti,znam pronaći svoje mjesto pod suncem...a i u mogućnosti sam da ikakvo nasilje ne moram i neću dozvoliti,barem ne u radnom okruženju na što mogu utjecati.
  Inače sam tip koji skuplja i skuplja dok ne pukne:))
  Pozdrav ti topli i pozdravi djevojčicu u sebi...kao da te vidim u toj roza haljinici:)

  avatar

  21.04.2009. (07:28)    -   -   -   -  

 • izvorni život

  Najviše mi se u ovom postu sviđa tvoj stav prema nasilnicima. Već sam pomislio da ćeš možda pisati u stilu: "jooj, kako me dave oni na poslu, jadna ja", ali ovdje se šalje poruka da se s takvim freakovima treba obračunati i da su oni jaki samo onoliko koliko im mi dopustimo da budu jaki. Bezbroj puta sam vidio kako galamdžije koji izigravaju neke veličine u trenutku postaju sitni, kad vide da se na njihovu galamu ne reagira sa strahom, nego ih se glatko odjebe.

  avatar

  21.04.2009. (10:42)    -   -   -   -  

 • Euro

  za tebe se ne brinem..
  Ponovno obuces roza haljinicu,stavis krofnicu i tko ti sto moze hehe..

  avatar

  21.04.2009. (10:59)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...