Komentari

trudnjacha.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Jaca

    Ivo prava pricalica :)
    Moj je Edo malo lijen sto se pricanja tice, tj. brblja on ali ga mi ne razumijemo. Glavne su mu rijeci mama, tata, Monty (i svaki cuko, a i svaka maca je Monty), njam-njam, oda (voda), abuka (jabuka, sto je takode i banana), opka (lopta), uka (knjiga, book), ne-ne.
    A znas sta sam te htjela pitati - sta Ivo jede za dorucak? Sta god Edi da damo on nece, probali smo jaja na razne nacine, ustipke, sir i kajmak, itd, a on ne zeli. Isprobavam sa dosta toga, ali mi bas i ne idu ideje za dorocak, pa ako mozes, please pomozi :)
    Citala sam da ce grizenje proci, da im je to neka faza. Je li grize samo kad je ljut? Jeste probali time-out (kad ugrize reci mu ne, odnjeti ga u krevetic ili neko drugo mjesto, reci mu da to ne smije raditi, i onda ga kroz nekoliko minuta ozvaditi). Iskreno da ti kazem ne znam koliko taj time-out djeluje, ali ovdje je to rjesenje...

    avatar

    20.04.2009. (18:38)    -   -   -   -  

  • ex trudnjacha

    uglavnom dobija tzv. mlečni doručak, dakle neke pahuljice ili musli s mlekom ili jogurtom. dosta on to lepo jede, a otprilike dva sata posle toga pojede neko voće i onda ide na spavanje. ako edo neće ni to da jede, možeš da pokušaš s voćnim mafinima, ivo ih obožava. a i zgodno je što možeš da ih ispečeš uveče + imaš doručak i za sebe.
    glede time-out metode, mislim da sam pročitala da ona ima efekta tek posle druge godine, tj. da pre toga klinci ne mogu da razumeju takvu vrstu "kazne". a i ne grize kad je ljut, nego mu samo tako dođe... mali grizli :)

    avatar

    21.04.2009. (20:49)    -   -   -   -  

  • Jaca

    e, hvala sto si odgovorila. Juce je jeo musli sa jogurtom, a kupila sam mu i pahuljice. Obicno pojede jabuku ili bananu poslije toga, pa onda na spavanje, pa mlijeko kad se probudi. A obozava blueberry waffles (pravi mamin sin, ja svako jutro doruckujem waffles sa nutellom :-D). Pronasla sam i recept za applesouce pancakes, pa cu to probati u subotu.
    Nama su kod pedijatra rekli da koristimo time-out jos od prvog rodendana. Isprava je plakao svaki put kad bi ga stavili u time-out, sad mu svejedno, samo stoji tamo i gleda u nas. Kao sto rekoh, ne znam da li to bas djeluje :)
    A "mali grizli" me bas nasmijao :))

    avatar

    21.04.2009. (21:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...