Komentari

omladinka.blog.hr

Dodaj komentar (44)

Marketing


  • Drug Koba

    Draga drugarice, evo da balavi ološar Satnik ili neka govna slična njemu ne bi ovdje opet došao prvi i srao kako ti ga je umetnuo, evo mene pa neka kuka koliko želi, ko ga jebe.
    No o njemu ču malo kasnije......
    Gle drugarice, hvala za ovo, što si baš spomenula mene i što si me stavila u linkove - evo i ti ideš kod mene u linkove (trebao sam to i prije napraviti, ali ne sjetih se ali sad ispravljam svoju grešku). Naravno da je Jugoslavija bila idealan raj za život običnome čovjeku, svoj poštenoj inteligenciji i svima onima koji dana spreživljavaju kopajuči po bajama za smeče tražeči plastiku koju s velikim poniženjem prodaju u velike trgovačke centre. Ovaj kapitalizam prvo je te ljude morao uništiti do bijede i skapavanja, da bi na kraju isti taj kapitalizam jedino što im može ponuditi, ponudio upravo te trgovačke centre koji od njih otkupljuju tu plastiku da bi imali za rakiju. Da, rakiju, uvijek se sjetim Vagonaša Dobriše Cesarića. Jer toj bijedi i tuzi od života ni nije preostalo ništa nego da sve to skupa utapaju u alkoholu, jer u vodi ipak nema utjehe. Koliko je Cesarić bio vizionar, da je tih davnih godina kad je stvarao svoja djela, itekako dobro predvidio nezavisnu Hrvatsku otcjepljenu od Jugoslavije uništenu u vlastitoj gluposti. Stvorena uz velike žrtve i krva, ali za što? Nizašto očito. Drug Tito nas je dobro učio u svojim govorima kad je spominjao kako smo more krvi prolili da očuvamo bratstvo i jedinstvo i socijalističko samoupravljanje. Nakon toga Tito je umro i došla ta nesretna 91 godina kada smo morali ponovo more krvi prolijevati da spizdimo četnike iz naše države i uvedemo red. Legitiman i legalan cilj, no ako smo se borili za demokratsku i slobodnu Hrvatsku, onda izgleda da su nas dobro zajebali, u prvom redu govno od Tuđmana. Jer ono za što smo se mi borili je izgleda najobičnije govno i sranje, prava pravcata septička jama a ne država, a na čelu te septičke jame su govna. Očito je da smo se borili za mržnju i netoleranciju, mafiju i kriminal jer u ovoj državi ni ne egzistira ništa drugo. Prema tome, ako se nismo borili za pravdu, poštenje, bratstvo i jedinstvo, ne znam za šta smo se borili. Za lopovluk, retardiranu omladinu koja viče "za dom spremni" i za thompsonove koncerte i povampirene navijače koji mlate koga stignu. Kad vidim za šta smo se borili, ja se stvarno osječam kao ponositi Jugoslaven koji ima otvorenu ranu u prsima zato jer su mu fašistička i lopovska banda bez njegovog pristanka oteli ljubljenu domovinu i dali ovo govno.
    Što se Satnika tiče on je najobičniji klošar, nepismena i nekulturna budaletina, primitivac visokog kalibra. Prav narod kaže - "što gluplji seljak, to bolji krumpir" to se može primjeniti na njega. Predlažem ti (nije naredba, samo prijedlog) da mu zabraniš komentiranje, a to sam predložio i drugu Borcu. Poluxu neču, jer se klošar Poluxu ni ne bi usudio ništa reč jer je kukavica bez imalo časti i poštenja.
    I pazi, prije je srao kako se prepao za svoj blog kad sam ga prozvao Ultranacionalistom. Ne znam šta je očekivao, jer je svojim ustašama čestitao 10. travnja, prema tome.... glavno da mene i drugove naziva manipulatorima, a on je taj koji je manipulator. Uostalom ko ga jebe.

    JA SAM PONOSNI JUGOSLAVEN!
    ŽIVJELA MENI MOJA JUGOSLAVIJA DO KRAJA VJEČNOSTI, UVIJEK I ZAUVIJEK!!!!!!
    SMRT FAIŠZMU, SLOBODA NARODU!!!!!
    ŽIVJELO BRATSTVO I JEDINSTVO!!!!!!

    avatar

    20.04.2009. (02:36)    -   -   -   -  

  • SATNIK

    Samo da vidim jel mi komentiranje zabranjeno.
    Pisem debelim slovima drugarica omladinka posto me zovete "djecace" s obzirom na moje godine sigurno ste onda jedna stara odrpana babetina koja je popustila u vidu te su joj potrebne naocare.
    Ako su vam potrebne nove naocare ili mozda stake ili pak kolica javite se s povjerenjem imam vezu u Karitasu da barem vase zadnje dane na ovom svijetu provedete dostojno jednom komunistu, vizionaru ili filozofu.
    S vasim novim postom dirnili ste me u srce e kad se samo sjetim one Yugoslavije, mozda i ja nesto u tom stilu napisem samo mi jos nedostaje ideja koju nikada i nisam imao.
    Mozda i ja jednog dana budem clan vase partije?Kazu da sam dobar manipulator mozda me trebate?

    S postovanjem Drug Satnik

    avatar

    20.04.2009. (19:14)    -   -   -   -  

  • omladinka

    Druže Kobo,
    dobro veliš za HomoSatnika, stvarno je nepismen. Lijepo mu napišem da mi ne piše boltanim slovima jer dobro vidim bez obzira kakva sam babetina, i evo ga opet. Neću mu zabraniti komentiranje jer me on zapravo zabavlja sa podmetanjem o svojim godinama, nekakvim čudnim pričama o Jugoslaviji, pa možda i saznamo što je to njemu ta Jugoslavija napravila. Ali kad čestita drugima 10. travnja, mogu zamisliti što se dešavalo s njegovom familijom i zašto on tako prezire tu Jugoslaviju. Možda se ipak jedan dan slomi, pukne i prizna.
    Jako guštam kad mu se drug Polux obrati. A mogao bi i ti češće, jer uživam u tvom riječniku.
    I sve što si reko o psovkama, imaš pravo, tako i treba.
    Pozdrav

    avatar

    20.04.2009. (22:29)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    Ja mislim da je satniku neki psihijatar sjebao mentalno stanje jer sad na mom blogu u komentaru sebe proglašava Drugom i potiće me da nastavim pisat blog!
    Kako obzirno od njega!
    Da čovjek nepovjeruje!
    I on nas naziva manipulatorima.
    Drugarice nevjerujem ja da si babetina jer si Omladinka. Meni su 24 iako su neki dok to nisam obznanio mislili da sam stari fosil koji plete košare (kao oni ljudi s posebnim potrebama iz uriha.)i koji je uspio savladati osnove za tipkanje po tipkovnici i koji usput svakom prilikom kritizira državu Rvacku ali su se zajebali.

    avatar

    20.04.2009. (23:14)    -   -   -   -  

  • SATNIK

    Drugarice vi me odusevljavate, s tolikom radoscu citam vase komentare kao i komentare vasih suboraca, jednostavno ste nenadmasivi.Pa vi ste cak napisali i drugi post, samo hrabro. Ako vam trebaju naocare samo javite ili ako trebate apartman na moru...imamo sve za vas!

    Drug Satnik

    avatar

    20.04.2009. (23:18)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    Satnik- Sad si naglašavaš Drug.
    A koje to partije?
    Ništa pisat ću pismo doktoru Draganu Davidu Dabiću jer on je i lekar i psihijatar te alternativac pokušat ću preko veze da dođeš kod njega na lećenje jer tvoja dijagnoza podvojene ličnosti
    prelazi krajnje garnice shizofrenog cjepanja.
    Vidiš sad kako sam ja obziran prema tebi?
    Jebo te bog te jebo poremečenog.

    avatar

    20.04.2009. (23:55)    -   -   -   -  

  • omladinka

    Druže Polux,
    naravno da sam omladinka i ne bih se tako nazvala da nisam. Mi nikad ne lažemo i ne mjenjamo stavove kao neki drugi. Hvala ti što me braniš, ali mene nije briga što HomoSatnik misli o mojim godinama. Ako želi, evo samo za njegov mali, sprženi na jakom Hercegovačkom suncu mozgić, mogu imati godina koliko mu treba.
    Ako ima novaca, mislim da znam odakle mu! Nudio mi je pomoć iz karitasa, veli da tamo ima vezu. A mi znamo što to znači!!!! Znamo ko je išao po raznim karitasima i što je radio, sram ih bilo.
    Veliki pozdrav druže

    avatar

    21.04.2009. (00:24)    -   -   -   -  

  • omladinka

    Satniče,
    sad još pogledaj dva – tri akta na Internetu i u krpe. Mama će ti vikati ako te opet nadje budnog, spuštenih, posranih gaća. U krevet, maleni dječače!!

    avatar

    21.04.2009. (00:30)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    Drugarice Omladinka, opet ti po nebrojeni put moram zahvaliti na velikoj podršci. I uistinu sam osupnut time da ti se sviđa moj rječnik, no u usporedi sa drugom Poluxom sam kurac od ovce, on je za mene profesor i tim mi je više žao ako prestane pisat jer on je uistinu talentirani autor tekstova koji vrijeđaju gamad s kojom zajedno obitavamo u ovoj priglupoj usranskoj septičkoj jami od države.
    Kako s tobom želim podijeliti svoje same početke, preporučam ovo. Tu češ naiči na moj uistinu predivan rječnik jer sam tad bio veoma ljut na ustašku gamad koja mi je sjebala blog. Da, ovo nije moj prvi blog, imao sam blog i prije ovog. Tad sam dozvoljavao anonimno komentiranje i drug Polux je tada dolazio komentirati anonimno. Ovom prilikom se zahvaljujem tebi druže Polux što me od samih mojih početaka čitaš i podržavaš, a podržavao si me i na bivšem blogu. Ne bi imao hrabrosti nastaviti dalje bez tvoje podrške.
    Drugarice Omladinka, pogledaj malo post i komentare. Vidjet češ koliko su mi prijetnji bili uputili ali me naravno, nisu ustrašili, a još jednom moram napomenuti da nije bilo podrške druga Poluxa, tko zna što bi bilo. Ima prijetnji ubojstvom, premlačivanjem, murjom, inspektoratom, a jedan mi je čak zaprijetio da če mi sa zadovoljstvom gurati glavu u wc školjku dok me bude mlatio.

    Što se tiče govna-Satnika, uistinu mu želim dobar tek u torti od govana po Poluxovom receptu. Govno-Satnik, kad mu, prema drugu Poluxu več ne možemo zabiti kurac od užarenog željeza u guzicu i pustit ga da u mukama krepa ko zadnje govno, možemo ga barem brutalno izvrijeđati.
    Jebi se satniče, seljkačino priglupa primitivna. Jebo te bozanič na grobu tuđmanovom. Jebem ti sliku koju voliš, tuđmana, rojsa, šuška, rajiča i ostale brdolinaše koji su, baš kao i ti, došli u hrvatske gradove ko pravi dotepenci, pomoču svojih vezica sjebali hrvatska poduzeča i radnike i napravili totalno sranje umjesto da su fino ostali sa faunom hercegovačkog kamenjara gdje bi i dalje nastavili čuvati (i jebati) svoje bijele rudlave ovčice.
    Satniče, jebali te tvoji pratri-inkvizitori. Dabogda te spalili na lomači.
    ŽIVJELA JUGOSLAVIJA ZAUVIJEK!
    AMEN!!!!!

    avatar

    21.04.2009. (03:24)    -   -   -   -  

  • GhostBuster

    @Drug Koba
    Hehehehe... Ovaj Amen na kraju me pomalo zabrinjava... :)))

    avatar

    21.04.2009. (08:00)    -   -   -   -  

  • karlovački Ustaša

    koba,bratstvo i jedinstvo,jel?? a sereš po hercegovcima

    avatar

    21.04.2009. (21:23)    -   -   -   -  

  • omladinka

    @Druže Kobo,

    Prije nego sam ti se odlučila prvi puta javiti, pročitala sam sve tvoje postove i veći dio komentara. Nisam se javila tek tako, već zato što se s većim dijelom tvojih razmišljanja slažem. Ja čitam dosta blogera i ne javljam se, sve dok nisam naišla (po preporuci) na tvoj blog. Kako kod tebe nema anonimaca, jasno je i zašto, morala sam se registrirati, iako ne mislim pisati postove, jer naprosto nemam dovoljno vremena. HomoSatnik se sprda samnom u vezi tog mog nepisanja, ali možda je bolje ne pisati nego kakati kao on. Mislim da je potpuno legitimno čitati i komentirati - bez vlastita pisanja. Možda mi koji puta dođe da napišem rečenicu, dvije, obično kad me netko naljuti. Kod tebe nisam čitala samo naslove, kao neki i na temelju toga donosila zaključke i počela te blatiti. Već sam ti rekla, po nekim komentarima je vidljivo da ne čitaju cijeli tekst, jer da čitaju promjenili bi mišljenje o tebi. Ako se netko zalaže za socijalnu sigurnost, pravdu u svim segmentima, neizrabljivanje ljudi, onda nešto ne štima s onim koji takvu osobu blati i vrijedja. A budući da sam vrlo osjetljiva na nepravdu imaš moju punu podršku. Ove prijetnje upućene tebi nećemo ni spominjati, pa samo pogledaj ko ti se prijeti. Mene samo smeta što ti pojedinci ne znaju razgovarati, već samo psovati i ponavljati jedne te iste parole. Bez ikakvih argumenata. Tebi ne preostaje ništa drugo nego da udariš po njima istom mjerom.
    Lijepo što vi drugovi uvijek stanete u moju zaštitu kad mi šalju bezobrazne komentare, ali samo me prvi puta pogodilo, više ne. Vidio si komentar kod Fensi drugarica? Što reći? Taj koji je to pisao (mislim da znam ko je to) i to što je napiaso, to se njemu dešava redovito, pa jadničak misli da smo svi u istim govnima. Poslao je u isto vrijeme i kod mene bedasti komentar kao anonimus pod tvojim imenom. Izbrisala sam ga odmah i ako tako nastavi kukavički slati komentare, zabranit ću ih . Pa neka se junačina registrira, a onda ćemo vidjeti čija će biti zadnja. Kad ja viknem - druže Polux pomooooć!!!!, vidjet ćemo čija majka crnu vunu prede.
    Pozdrav, tvoja Omladinka.

    avatar

    21.04.2009. (23:38)    -   -   -   -  

  • svinjce

    svega tu ima...

    avatar

    22.04.2009. (14:47)    -   -   -   -  

  • SATNIK

    izsjecak iz plavog oglasnika................................................................. ..........
    ................................................................. ............................................................
    Brineta zanosnih oblina rado ce vam
    uljepsati trenutke za 300 kn u svom
    prostoru. Bez kondoma 400 kn.
    Za Drugove besplatno!

    .......................................................................... ....................................................
    E sad znaszasto sam htio preci kod vas u partiju!
    Ali nije vazno, platit cu .

    avatar

    23.04.2009. (01:51)    -   -   -   -  

  • R.A.F

    pozdrav drugarice....smrt fašizmu,kapitalizmu i imperijalizmu!!!!!

    avatar

    23.04.2009. (13:30)    -   -   -   -  

  • SATNIK

    ....e rafi zaboravio si jos nesto "komunizmu , socijalizmu i boljsevizmu "....
    a ti omladinka sto ti radis nocu u 1 ujutro s policijom trazis musterije, jel moze malo jeftinije za nas Ercegovce da napravimo jedan GANG BANG

    avatar

    24.04.2009. (23:16)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    drugarice, ne treba posebno govoriti koliko je Jugoslavija bila zakon država...... svi mi pošteni Jugoslaveni to znamo. Nego, izgleda da se Satnik ne može pomiriti s činjenicom da sam mu zabranio komentiranje, i uporan je u tome da kod mene komentira ponovo, čak se registrirao na novi blog da može ponovo komentirat kod mene ali mu je trajao punih 2 sata jer je odmah dobio zabranu. Satniče ko te jebe. Mani se ti kompa i neta, fino se ti uhvati svojih ovčica rudlavih, krampa i lopate ko svaki normalni seljomber, a mene i drugove fino pusti da širimo jugokomunističke ideje i da seremo po državi i crkvi.
    ŽIVJELA JUGOSLAVIJA!!!

    avatar

    25.04.2009. (10:37)    -   -   -   -  

  • SATNIK

    he he he kobo bas si opicen...

    avatar

    28.04.2009. (19:49)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    Gang Bang je napravljen u Satnikovoj slastičarnici posebno kad svrate malo deblje spodobe kao đapić ili ana lučić.
    Pa kad se nažderu torti od fekalija ima da stolci pucju poslje toga.

    avatar

    01.05.2009. (01:21)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    Hvala na komplimentu...ipak ću ostat prisutan u komentarima.
    Danas ujutro sam vidio da su mi uklonili onu sliku erotske torte kurcanice.Nezanm zašto su ju maknuli bila je to ionako samo zajebancija ali volovi s bloga.hr i photobucketa nemaju smisla za zajebanciju.
    Velik pozdrav i tebi

    avatar

    01.05.2009. (12:37)    -   -   -   -  

  • Misss

    Samo naprijed drugarice... nedaj se...

    avatar

    01.05.2009. (17:22)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    Ja neznam kako on uopće može reći, moja Rvatska kad tu neživi već u Ercegovini?
    A njegov citat,
    "Neznam kako uopce moze obitavati jedan demon u tako izrazito katolickoj zemlji kao sto je moja Rvatska"
    Ako ništa drugo bar nas nasmije ta njegova konstatacija koje se nebi dosjetio ni Franjo Jurčević.
    No ako Satnik postane ućenik don Andjelka Kaćunka (Ipak je Andjelko Kačunko puno pametniji od njega) možda shvati kako jedan Demon Polux može živjeti u tako katolickoj zemlji kao što je njegova Rvatska.
    ha,ha,ha.

    avatar

    02.05.2009. (00:53)    -   -   -   -  

  • SATNIK

    Ocekujes uvrede?Ovaj put bez toga.Odi do princezepa se tamo nagledaj onog sto ti fali.

    avatar

    03.05.2009. (00:00)    -   -   -   -  

  • SATNIK

    Zasto bi se ljutio na tebe kad nisi nista pametnija od mene, vidim blog ti je pun poucnih stvari.
    Ako si pazljivije citala moje postove mogla si zakljuciti da je blog izrazito sprdacina na vasa stajalista o komunizmu i sve sto ide sa time a i slike u komentarima imaju istu svrhu.
    Bolje ti je nadji si nesto musko ako ti se Drug Koba vec ne svidja jer je ruzan i ne pere se.

    avatar

    03.05.2009. (08:34)    -   -   -   -  

  • SATNIK

    Ako sam opsjednut velikom mrznjom!
    Ako sam nekad nekoga i opsovo pa zar to nije ljudski, nepsuje li i tvoj drug koba kao kocijas.
    Kada se psuje po hrvatskoj i njenim duhovnim vrijednostima onda je to po vasem komunistickom misljenju ok, a ako neko psuje po jugoslviji i komunizmu i inim glupostima onda je ta osoba opsjednuta velikom mrznjom po vasem komunistickom misljenju.
    Vama je dozvoljeno sve da sudite tko je glup a ko pametan tko napredan a tko nazadan.
    Ako volim Hrvatsku po vasem misljenju ja bih trebao mrziti sve oko sebe ( a na poslijetku i samoga sebe)?
    Ako sam toliki siritelj mrznje zasto si toliko komentara i vremena potrosila na mene ?
    Ako sam glup zasto si se spustila na moj nivo?

    avatar

    03.05.2009. (23:52)    -   -   -   -  

učitavam...