Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • tihavoda

    Your "stuff" is everything but idiotic :))). Ne znam koji su tvoji demoni ali svi ih imamo so fucking what? (Danas sam dobre volje pa sam ih ostavila zaključane doma :). Čini se da moja teorija o tome da vani moraju padat sjekire da mene ne bi sinusi boljeli radi. U subotu sam se raspadala i glavinjala, a od jučer ujutro otkad cmolji, super sam. Mogu ti poslat svog frenda Ketonala sad mi ne treba.
    Iako s raznim međudogađajima dužim 15 godina više od tebe, i ja sam sad u sličnoj fazi i iste mi se misli vrte po glavi...sinoć sam po 150-ti put sama sebi objašnjavala da se fakat super može živjet sam i kaj pizdim...bezuspješno.

    Glede vašeg drugog bloga: gospodine, stojim skrušeno i malo pod vašim nogama, kad svrnem pogled prama gore vidim u daljinama vrhove vaših nožnih noktiju... i velika mi je čast imat privilegiju čitati vas...naravno da sam prvo pročitala 11 i 12, a onda tek shvatila da je početak nešto niže, al nema veze mogu ja to (reče ona i padne u nesvijest na 3 oko pol 2 ujutro...bar nisam sve progutala odjednom pa guštam što ima još). Prokleti sam sucker za fantaziju :)))). Jedva čekam nastavak. Poželjeh da radim u nekoj izdavačkoj kući te da vam ponudim ugovor.
    Nemaš život? A što je život anyway. Kad meni netko kaže - imaš vremena, to je tek bolesno.

    S obzirom da ste se svi raspisali o kolokviju iz biokemije, držim fige i očekujem izvještaje kako je bilo :))). I kakav je to glupi termin - ponedjeljak navečer?

    avatar

    20.04.2009. (12:19)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    Samo još nešto...da imam 15 godina manje, skočila bih ti iz frižidera, pa kud puklo... ;)). Dakle, dosta tmurnih misli, vidi kako je vani prekrasan oblačni cmoljavi zalijepljeni sivi dan!!

    avatar

    20.04.2009. (12:25)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Čuj možda tvoja teorija o gospođi Medo koja će se izrodit iz računala i nije tako far fetched :-))) Uglavnom najbolje ti se držat one: ako dođe dobro dođe, ako ne, ništa. Ionako moram obrisat onu prašinu na policama s knjigama :-))))

    avatar

    20.04.2009. (14:33)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Zašto si spomenuo čokoladu, došla sam doma i lupala se po glavi, jer nemam :-)).
    Kaj se djevojaka i rodbine tiče, uživaj :-)). Naime, kad će doći i tvoja djevojka na red, nikome se ona neće svidjeti i svi će jamrati zakaj sad imaš djevojku :-)). Ovo je bezbolnije :-)).

    avatar

    20.04.2009. (23:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...