Komentari

charlene.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • More ljubavi

    Umjetnost življenja i sastoji se upravo u odabiranju ispravnog koraka. Problem je jedino u tome što će nam tek vrijeme pokazati da li smo zakoračili pravom nogom.
    Što se tiče onoga da ti je teško komentirati moj post pokušaj stvari gledati ovako: Stavi se u moj položaj pa zamisli svu onu torturu sa svih strana od jutra do mraka. Jasno da mora izazvati revolt i reakciju o kojoj sam pisao. A da mi je stvarno bilo preko glave te torture dokaz je i moj post.

    Ima u matematici jedna izreka koja kaže: Ako ne možeš riješiti problem iznutra pokušaj ga sagledati izvana. Najčešće vodi ka riješenju. Zato i rekoh da pokušaš našim očima vidjeti ono o čemu sam pisao. I kao što rekoh nije mi bila nakana povrijediti vjernike i nihove osjećaje već samo ukazati na ono što je bacalo sasvim drugo svijetlo na protekli blagdan.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    17.04.2009. (23:24)    -   -   -   -  

  • Bitter

    nitko ti na to pitanje ne može dati pravi odgovor. sve je stvar trenutka, i dovoljno ludosti u tebi da napraviš nešto. jedino kaj ti mogu reći je- živi za danas. pozdrav! :)

    avatar

    18.04.2009. (12:15)    -   -   -   -  

  • Neverin

    uvijek ostaje bacanje novčića :)

    avatar

    18.04.2009. (18:12)    -   -   -   -  

  • maleduše

    unutarnja pitanja,pitanja mi se trenutno motaju po glavi pozdrav :)))))

    avatar

    20.04.2009. (13:30)    -   -   -   -  

  • annye46

    ... slijedi svoj glas,doći će sam od sebe,napravi onako kako želiš u tom trenutku i ne brini. Imaj vejre u sebi i život će ti biti prelijep...
    pozdrav

    avatar

    10.05.2009. (19:58)    -   -   -   -  

  • Maggie, a može i Lola

    teško je ne razmišljati, ako si inače osoba koja puno razmišlja, a čini se da jesi. Znam i ja po sebi, nekad si mislim da bi bilo pametnije da se prepustim umjesto da toliko razmišljam. Pretpostavljam da ima i puno ljudi koji požele da više razmišljaju, a da se manje prepuštaju trenutku. Ne znam ni sama gdje je tu zlatna sredina, nekako se uvijek pouzdam u to da će se stvari, ako im ja baš nikako ne vidim rješenje, naposlijetku ipak riješiti same. Nadam se da će se i tebi dogoditi nešto tako - ili da shvatiš kako dalje ili da se odgovor pojavi sam! Držim fige!

    avatar

    22.05.2009. (18:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...