Komentari

inja-vivace.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • champs-elysees

    Toliko odjednom nikad nisam nakupovala ali znam kak' je to sa malim djetetom, kad se dočepaš kojeg slobodnog sata lako se oteti kontroli :-).
    Šoping-centre ne volim i nije mi gušt kupovati u njima. Ako već odem idem strogo ciljano u dućane kojih nema u gradu, "L'occitane" npr.

    avatar

    22.04.2009. (14:42)    -   -   -   -  

  • mogu biti sve samo papučar ne...

    nikad jer ja kad nešto kupujem npr. cipele odem u prvi butik s cipelema, biram oko 3 minute i to je to...
    obično mi se desi da sam škrt na sebi, drugome bez problema kupim poklon, a da i ne pitam za cijenu, ali na sebi zato uvijek koristim opravdanja '' sigurno nema broja za tebe'' ili ''to ti ne stoji'' i onda se odšetam bez da si išta kupim.

    avatar

    22.04.2009. (17:35)    -   -   -   -  

  • astrodrom

    Mogu ti reći da mi se zavrtilo u glavi kada si počela nabrajati. Nisam baš tip od šopinga pa uglavnom ne pretjerujem, a u odabiru odjeće puno mi je pomogla žena koja mi je radila styling neko vrijeme i koja me naučila kupovati stvari koje odgovaraju mom stilu, a ne ono što ću kupiti i onda neću odjenuti.

    avatar

    22.04.2009. (18:06)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    uh, fino si se ti pocastila :)...
    kad imam srecu kupovati sama, bez male u kolicima, onda isprobavam i na kraju ne kupim skoro nista. Inace s malom dodjem u trgovinu (a dodjem jer MORAM) u kojoj cesto kupujem i gdje sve mogu zamijeniti. i koja mi nije predaleko. tako da odabirem bez isprobavanja, probam doma s raznim kombinacijama i donesem na zamjenu ono sto ne odgovara.

    avatar

    22.04.2009. (21:58)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ne pamtim skoro kad sam zadnji put kupila toliko stvari, ako uopće ikad i jesam.
    Više volim kupovati promišljeno nego u naletu euforije, da mi se ne desi ovo što se tebi desilo.
    A zadnjih godina kupujem isključivo preko interneta i to mi je najzgodnije i
    ne moram se naguravati po smrdljivim svlačionama i gužvama, jer to ne podnosim zaista.
    Kasnije vratim ako mi ne odgovara i naručim drugo ali obično uzmem par brojeva recimo cipela i vidim koje mi najviše odgovaraju, drugo vratim.

    avatar

    22.04.2009. (22:44)    -   -   -   -  

  • Sjena

    Zašto toliko naglašavanje marki? Zašto kupovanje ako stvara problem? Zašto tako velika lova na projektu nekome tko ne zna napisati ne odvojeno?

    Tako živimo.

    avatar

    23.04.2009. (00:59)    -   -   -   -  

  • Arjenda

    nisam osoba koja bi mogla tako stihijski kupovati... koji put bi možda bilo dobro da si dam oduška, da malo otkvačim. ali ja sve probam detaljno pregledam i još dva put pitam da li mi to doista treba. voljela bih jedanput imat toliko novaca da mogu stihijski kupit sve što mi se sviđa, pa makar i povoljno... i ne, nikad ne žalim potrošeno. kajanje nema smisla. radje dva put promislim...

    avatar

    23.04.2009. (10:42)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    čekaj... jesam li ja možda pisala ovaj post? nisam? sigurno nisam? ne vjerujem... evo je, još jedna !!! :D nisam sama!!! :D

    avatar

    23.04.2009. (11:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...