Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    ma ko te to napada, da ga vidim !?!?

    avatar

    17.04.2009. (16:46)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Nisam komentirala prošli post pa ću samo kratko reći da bi s činom njegove nevjere odnos s partnerom bio završen za sve vijeke vjekova i ne bih se borila za taj brak/izvanbračnu zajednicu/vezu/štogod ni pod koju cijenu jer nevjera bi ju toliko obeščastila da mi više ne bi bila ni napeta ni vrijedna borbe. Našla bih si drugog muškarca koji bi me obožavao i ne bi mu palo na pamet varanje, a, hvala Bogu, barem je to lako. Unatoč djeci koju bi možda imala s prvim, nema šanse da bih s dotičnim nastavila život, ikada.

    E sad, ja se i ponašam tako da muškarac nema potrebu varati me jer užasno puno tražim u vezi, ali isto toliko i dajem. Kod mene nema navike, nema doživljavanja partnera zdravo za gotovo, nema "opuštanja" u sferi dotjerivanja, seksa, razgovora, seksipila, zavođenja i sl. Partner tu pored nas nije zacementiran za čitav život, neovisno o našem ponašanju, već njegova prisutnost ovisi o mom ponašanju, kao što moja prisutnost ovisi o njegovom ponašanju.

    Iako si opisala hrvatsku bračnu realnost, iskreno, ja si ne mogu pojmiti da budem dio nje. I ne samo to, nego, ako netko u nju upadne - sam si je kriv jer ili je prelabilan da se odupre, ili mu zapravo paše, ili izvlači neku korist, ili robuje malograđanskim predrasudama, ili...

    Ma, ukratko... kako si napraviš, tako ti je, a ja si uvijek nekako napravim da uživam i biram si partnera najpomnije što mogu, s visokim emocionalno-karakternim kriterijima, a ne završavam s prvim koji je naletjeo. :)

    avatar

    17.04.2009. (17:05)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    ... sad kad pročitah ovu Kinky,
    sretan sam jer nit puno tražim nit puno dajem,
    što bi reko Jagger, milosti ne tražim nit bih Vam je dao ....
    ili je to bio Keith Richards !?

    avatar

    17.04.2009. (17:23)    -   -   -   -  

  • Vesna

    Bravo! Slažem se sa svime!!!!!!!

    avatar

    17.04.2009. (18:11)    -   -   -   -  

  • tehnozena

    Slažem se s tobom. Problemi u braku nastaju prije svega zbog krivog poimanja braka i krivih razloga za ulazak u isti. A oni koji se vežu zbog dobrih razloga i nemaju nerealna očekivanja, također nisu na sigurnom - traba svaku dan raditi i učiti i truditi se... Otprilike ovako kako ti to pišeš, s još ponekom crticom specifičnom za pojedini brak.

    avatar

    17.04.2009. (18:14)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    joj neeeee Zuzi, ne...btw zar je ona jos ziva??? !! ovo je puno bolje..tocnije itd :)))). ma sve si tocno rekla, nemam nista za dodati niti oduzeti. ja sa Zakonitim danas idem na koncert, sutra cu s frendicom na kavu pa s drugom u fitness centar a on s deckima itd itd.....sve super dok se ljudi postuju medjusobno a za to je prvo potrebno postovati samoga sebe. ne zaboraviti da jedni i drugi imamo potreba i zelja za slobodom. sve ostalo u nekom trenutku mora dovesti do frustracija.....

    avatar

    17.04.2009. (18:30)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    E sad sam nesta naucio :)
    Mene zena stalno zajebava ako nesta ne napravim kazni me sexom :))
    Ja to vise nemogu izdrzat i pokazat cu joj sta si ti napisala :))
    Problemi u braku nastaju prvenstveno radi manjka komunikacije !!

    avatar

    17.04.2009. (19:58)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    Ma tko se još upušta u bračne vode zbog sexa.

    avatar

    17.04.2009. (20:35)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    žuži je još radikalnija ali tvoje teorije na selu su potpuno opravdano istinite,,ili je trudna,ili ima 2 jutra šume,livade i hektare,,,a i rastava je manje,,no najviše se slažem za sex,on je samo za zbližavanje a vješta žena će iz muškića izvući zadnji drhtaj pa mu i nepada na pamet prevara,,

    avatar

    17.04.2009. (21:41)    -   -   -   -  

  • Tibica

    Žuži zaruži *LOL*
    Istinu pričaš...

    avatar

    17.04.2009. (22:06)    -   -   -   -  

  • katalona

    Slažem se sa svime što si napisala!

    avatar

    17.04.2009. (22:36)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    amen! dakle ukratko: komunikacija i sex ;)

    avatar

    18.04.2009. (00:38)    -   -   -   -  

  • just for me

    ma, nitko zapravo tko nije bio ili je u braku ne može o braku ništa reći, iako se danas sve i svašta pod taj isti naziv stavlja.....svi možemo pogriješiti, ali ako ste s nekim u vezi, onda ste s njim i gotovo, bio to brak ili zajednički život, nije važno, važno je biti dovoljno zreo za biti tamo gdje jesi uz sve one lijepe i ružne trenutke jer to želiš, poštuješ i možeš :) vrlo simple and easy, a zapravo jako komplicirano ako zalutaš....

    avatar

    18.04.2009. (00:45)    -   -   -   -  

  • An(t)onimka

    Sve više sam sklona vjerovati da nema onog koji ne bi varao. Ako se pogodi trenutak, vrijeme, osoba...Isto tako se lako zaljubiti u drugu osobu, jedan prsten nema čudotvorne moći da to spriječi. Što će ovaj konkretni par (ili trio) napraviti me pretjerano i ne zanima, nisu oni ništa posebniji od tisuće anonimaca koji svakodnevno doživljavaju svoje drame. Inače, Kinky kaže da je lako nać muškarca koji će je obožavati. Bogme, čini mi se da ih treba svijećom tražiti ovih dana.

    avatar

    18.04.2009. (09:04)    -   -   -   -  

  • An(t)onimka

    Zapravo sam htjela komentirati prošli post, pa se nekim čudom komentar tu nalijepio.:)) A tu nemam što reć, zapravo se slažem. Žene kvocaju jer su stalno doma, a tko im je kriv tome? One same.

    avatar

    18.04.2009. (10:13)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Baš sam i ja pomislila gle kak se Rudarka pretvorila u Žuži :-)))

    Do bračnih brodoloma dolazi jer zaboravljamo na onu - u dobru i zlu.
    Lako je kad je sve ide, al' ako nismo jedno drugome podrška kada stvari krenu loše (posao, financije, zdravlje, familija itd) a uvijek ima takvih perioda, neminovno dolazi do udaljavanja, pa je sve veća potreba da se bude negdje drugdje ili s nekim drugim

    avatar

    18.04.2009. (14:46)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    Hm, da mi je upoznati tog kinkynog frajera...
    recept za brak nemam :), a za vezu je to komunikacija, tolerancija i sex :)

    avatar

    18.04.2009. (17:02)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Viola - bila bi mi čast predstaviti ga, kao i uvijek kad ga upoznajem sa svojim poznanicama. :P

    avatar

    18.04.2009. (18:43)    -   -   -   -  

  • jja

    Zgodan tekst. osim sto on zna cijene svih mojih cipela, dapace. Pitanje novaca u braku smo rijesili prilicno nekonvencionalno ali nama super sljaka.

    Za tekst o Nevjeri - mislim da su dio nevjere i zakonita i zakoniti i treca strana i da svatko ima u tome svoje prste. I da u dobar brak preljub ne moze uci. I najtuznije je kad se za olinjale primjerke muskog roda bore dvije zene a on nikako da se odluci?! Inace u postu ima dosta pogresnih pretpostavki ;-) ali to je vec za neku drugu temu.

    Boriti se za brak? Mozda. Ako je prije toga bio lijep i ako ima zdravu bazu prije toga. I ako se muskarac bori nakon toga malo vise od mene ;-).

    I nije nevjera samo muska stvar. Sve te zene sa kojima varaju dolaze odnekud, a sam bog zna da ih pola nije slobodno.

    Slazem se sa Mare. I zabavljaju me crno bijeli teoretski prikazi, iz kojih izbija bijes ili mozda strah?

    avatar

    20.04.2009. (20:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...