Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (38)

Marketing


  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    bravo, tako treba,
    ja sam na tvojoj strani ...
    jebi ga dok su jajca puna, razmišlja se drugačije,
    nego već sekundu nakon pražnjenja ....
    i daleko od toga da sam zadovoljan
    takvim stanjem stvari, ali takve smo građe,
    teško se boriti s tim, nije nam lako, vjeruj mi...
    ja za sad, uspijevam ...
    možda zato jer nemam zlatnu karticu,
    nit me automobili zanimaju !?!?

    btw. ko se rastavlja !?!?

    avatar

    16.04.2009. (17:45)    -   -   -   -  

  • Marina kuharica

    mozda sam naivna ali mislim da oni PRAVI muskarci ne padaju na treptanje okicama i nogice bez celulita i lica bez bora. znam puno muskaraca kojima su takve curice jednostavno puno premlade i - dosadne. ne znaju sto bi s njima poceli. sto se ovih nevjera tice, mislim da ih ima vise kategorija...cini mi se da se u najvise slucajeva dogadjaju kada je u braku izmedju partnera ionako sve gotovo ili klimavo te se tako stvorila klima za nesto novo. drugi su slucajevi kad je netko jebac po profesiji pa nemre "zadrzati malog u gacama" itd itd....mislim da se uvijek svakome moze dogoditi da se zapali ili cak zaljubi u nekoga a stvar je respekta prema partneru da li ce se ista konzumirati ili ne. vjerojatno ce se konzumirati ako je ljubav prema partneru postala manja nego prema toj drugoj osobi itd itd....ah sto sam se zablebetala :).......i da, za kraj....kako se u hrvatskoj puno ljudi vjenca jer je cura zatrudnila (a ona je cesto zatrudnila kako bi: a) se udala b) "spasila" vezu) a ne iz neke duboke ljubavi, razumijevanja isl.....onda ne cudi velik broj razvoda...ah neznam, teoretiziram a nisam imala situaciju i nadam se da necu imati :)

    avatar

    16.04.2009. (18:00)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    .....Marina kuharica, u pravu si...
    ne padaju "Pravi" na treptanje okicama i na nogice bez celulita ...
    "Pravi" padaju na sve što se giba od 18 - 60 .....

    avatar

    16.04.2009. (18:05)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    posebno tu priču koju navodiš mi je teško komentirati... ajde dobro, uzela ga je natrag, a on se opet spetljao s mladim komadom. makar mu ni žena nije loša, djeca su slatka i nisu baš 500 godina u braku... a ne znam, ne znaš kako ima je dok nisi u njihovoj koži

    avatar

    16.04.2009. (18:43)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    I ja bih se vjerojatno borila i rukama i nogama, za obitelj i za brak, kao i svaka normalna žena. Žao mi je zbog svega što se događa spomenutom paru i što se to, kako je to kod nas poseljačeni običaj, događa javno. Time je, čini mi se, milijun puta gore, za djecu i za sudionike tog cirkusa.

    avatar

    16.04.2009. (18:46)    -   -   -   -  

  • tehnozena

    Isto mislim da to nije muška stvar i da nisu svi muškarci takvi. Ima onih koji su oduvijek bili laki na okidaču, samo im se ponekad dogodi nešto ozbiljnije ili neozbiljnije pa se to dozna. A vjerojatno se jednako i muškarcima i ženama dogodi da se nehtijući zaljube u nekoga s kim nisu u braku. Samo će žena to progutati i nastojati zaboraviti zbog braka (Mostovi okruga ... /film/ ili Seksualni život moje ujne /knjiga/) i djece, a muškarci će pritisnuti gnjavažom nove žene, ostaviti staru:))

    avatar

    16.04.2009. (19:41)    -   -   -   -  

  • katalona

    Ajoooooooj......sto puta prožvakana ali vječno zanimljivo razglabanje o nevjeri, opraštanju, neopraštanju, mlađoj koki, muškarcu koji ga ne može držati u gaćama itd. itd. bla, bla, bla,...
    Doživljavam se kao jaka, neovisna žena i jako dobro znam što je moje......borila bi se ja za moga muškarca i moj brak i nogama i rukama... jbga, pa nisam poludila da nakon što sam ga oblikovala ovakvim kakav jest, prepustim nekom djevojčurku.....nema šanse....ali, za svaki slučaj smirujem ga svakodnevnim sexom. Preventiva je preventiva! Jel` tako?

    avatar

    16.04.2009. (20:44)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    a opet ima i pametnih žena kao što je npr.bivša gđa Willis sadašnja Moore-Kutcher kojima ni na kraj pametni nije žalit za bivšim pa i same nađu štogoda mlađe i povodljivo dresuri da im donosi kavu u krevet ;0)))
    hebe mi se živo šta se varaju i rastaju, imaju dovoljno para da se utješe ;0)

    avatar

    16.04.2009. (20:45)    -   -   -   -  

  • fanny

    Nikad nisam shvačala te koje prime "pokajnika" nazat. A možda i zato jer to sama nisam doživjela. Tko zna...Jednom mi je kolegica s posla rekla nakon što sam komentirala da ne bi trpjela nasilnika muža - lako tebi kad nisi doživjela. Zato je bolje da šutim jer najbolje znaš kad doživiš...
    Pozdravček :)))

    avatar

    16.04.2009. (21:18)    -   -   -   -  

  • ----mija----

    ono što ne vidiš ,,ne znaš ...i ima jedna zlatna al nemogu .drugi puta..
    osmjeh ti ostavljam

    avatar

    16.04.2009. (21:33)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    dobro zaboga, pa tko se rastaje???

    avatar

    16.04.2009. (23:26)    -   -   -   -  

  • skaska

    ja sam anemična

    avatar

    16.04.2009. (23:37)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Mislim da se ljubavnica nije dobila na lutriji ovoga puta :)))) Preteška situacija za obitelj -
    koliko god se Tina pravila da je sve u redu...:((((
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    17.04.2009. (00:53)    -   -   -   -  

  • Inja

    Dotične neću komentirati, samo oni znaju pravu istinu. Ja bih ga primila natrag, ali da bih se baš borila svim silama da ga zadržim, to nebih. Ako on sam ne bi želio ostati, mislim sa sreće ne bi bilo niti da ga prisilim, ucijenim ili na fore savršene dobijem natrag. Jednonoćnu avanturu mu nebi previše zamjerila (on to naravno nezna), dok da saznam da je u nekoj dužoj vezi, tu bi morali žešće raspraviti.

    avatar

    17.04.2009. (09:28)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Navedeni slučaj je bespredmetno komentirati jer samo akteri priče znaju tko, što, kako i zašto.

    Mislim da se uvijek vrijedno boriti za sretnu obitelj ali ne pod svaku cijenu.

    avatar

    17.04.2009. (09:37)    -   -   -   -  

  • tita

    a boriš se za nešto ako ti je stalo i ako ima smisla, čemu se boriti za npr. nastavak lošeg braka po svaku cijenu, glupo

    avatar

    17.04.2009. (10:02)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    Ne znam zašto bi trebalo čačkati po nebitnim temama "elite". Samo zato, jer novine prodaju senzacije i moraju o nekomu pisati, postaju poznati. Totalno nebitna tema, tko s kime i ko koga.

    avatar

    17.04.2009. (11:15)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    Ne znam zašto bi trebalo čačkati po nebitnim temama "elite". Samo zato, jer novine prodaju senzacije i moraju o nekomu pisati, postaju poznati. Totalno nebitna tema, tko s kime i ko koga.

    avatar

    17.04.2009. (11:15)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Pitam se kako bi izgledao svijet da je bigamija dozvoljena :))
    Uvijek sam se divio muskarcima i zenama koje vode drugi zivot ili imaju ljubavnike a to znaju dobro sakriti da niko ne sazna, a zgrazao sam se pokazivanjem i teatralnoscu.

    avatar

    17.04.2009. (12:12)    -   -   -   -  

  • Euro

    u boj,u boj
    za brak svoj....hehe
    pozdravljam

    avatar

    17.04.2009. (12:54)    -   -   -   -  

  • dado

    nisu samo muški oni koji varaju i imaju veze sa strane.Promatrajuči veze i brakove oko mene varanje je pola pola.Samo mi "muški"malo teže opraštamo a cure prevare jaaako dobro skrivaju pred partnerima (ili smo mi preglupi da shvatimo da nam cure nešto pokušavaju reći)

    avatar

    17.04.2009. (13:14)    -   -   -   -  

  • Septy u raljama života

    Nikad se nebi borila za nekoga ko je odabrao drugog umjesto mene, pa makar da mi je iz oka ispao, a ne u picu upao ;). Pa ni nekoga ko je odlucio da ode kako bilo. To mi je ispod casti

    avatar

    17.04.2009. (13:47)    -   -   -   -  

  • emanuele

    ja se ne bi borila...zbog koga i zbog čega? zbog nekog tko me vara i ostavlja zbog druge žene...ne hvala. zašto se on ne bi borio za mene tj zašto se nije borio za našu ljubav. ako se i desi prevara...dragi vrata su ti otvorena...borit se zbog nekog tko više nije moj..nikada ne bi na to spala...on je odlučio

    avatar

    17.04.2009. (14:29)    -   -   -   -  

  • Jana

    O ovoj temi mi se baš i ne da razmišljati, sorry, ja mislim da je brak privatna stvar i ide mi na živce kad se ovakve stvari razvlače po medijima koji bi mogli pisati i o pametnijim stvarima.

    avatar

    17.04.2009. (15:48)    -   -   -   -  

  • ...

    Pa tvoja plitka prijateljica skromne pameti koja želi biti Jelena Veljača i bila je par puta u Cosmopolitanu gdje su je pohvalili za odjeću se jebavala s oženjenim tipom. To ti kod nje ne smeta? Ljubavnice su šljam i dno dna koje nisu u stanju naći si frajera, a oni koji varaju (i muškarci i žene) su zlo.

    avatar

    17.04.2009. (15:56)    -   -   -   -  

učitavam...