Komentari

stazicsdp.blog.hr

Dodaj komentar (57)

Marketing


  • crni vitez interneta

    da,super je ali moja grupa to ne voli napravi još takvih razgovora

    avatar

    16.04.2009. (13:44)    -   -   -   -  

  • prokontra

    ISTRAŽNO POVJERENSTVO ZA ZA ZATAŠKAVANJE I GURANJE POD SABORSKI TEPIH SVIH MOGUĆIH ČINJENICA U VEZI NABAVE 39 VOJNIH KAMIONA OD STRANE MORH-a U PROSINCU 2004.GODINE

    U sastavu:

    NENAD STAZIĆ (SDP), predsjednik
    EMIL VARALICA (HDZ), potpredsjednik
    KRUNOSLAV LAGO (HDZ), tajnik

    članovi
    prof. dr. sc. ANDRIJA MÜNCHAUSEN (HDZ)
    prof. dr. sc. KREŠIMIR PREŠUT (HDZ)
    STANKO MULJAČIĆ (HSS, tihi partner HDZ)
    GORAN BEUS RICHEMBERGH (HNS)
    BORIS ŠPREM (SDP)
    IGOR DRAGOVAN (SDP)

    Nakon dugotrajne i iscrpne istrage

    ZAKLJUČILO JE

    da su kamioni nabavljeni i plaćeni.

    OBRAZLOŽENJE:

    Sva negativna izvješća (poput onog od generala Miličevića npr.) a priori se odbacuju kao nevjerodostojna.
    Sve optužbe da je bivši ministar obrane Zvonimir Pinocchio zloupotrijebio visoku dužnost i tako sebi (ali i svojoj stranci) priskrbio protupravnu imovinsku korist odbacuju se kao neosnovane jer je isti član HDZ-a.

    Za točnost pripravka:
    Vladimir pl. Šeks v.r.
    ___________________________________________

    Nakon ovog posta ZNA SE što slijedi: borba za ukidanje saborskog imuniteta prošvicalom predsjedniku povjerenstva Nenadu Staziću (koji već priča i sam sa sobom!), tjeranje iz saborskih klupa i postavljanje za počasnog generalnog konzula u Novosibirsku ili Anchorageu na Aljasci :)

    avatar

    16.04.2009. (14:16)    -   -   -   -  

  • morski konjic

    Moji komplimneti g.Staziću:-)) vrlo ste duhoviti i naravno,ne preostaje Vam nego raditi se naivan a tjerati svoje:-))
    Odavno sam uočila ljigavu ulogu državnog revizora koju igra g.Krasić.
    Kako mi je posao sastavljen samo od brojki i slova to mi je sve jasno o čemu se ovdje moglo radi.
    Zapravo ne razumijem g.Krasić da se upustila u "držanje lojtra" kad svi znamo odavno da je jednako lopov onaj koji krade kao i onaj koji mu drži lojtru ,makar vjerujem da ona od toga nije imala direktnu korist a opet biti državni revizor ne podrazumjeva naivnost.
    Ne znam g.Staziću sve je to kasno što god da se sada odpetljalo u ovom ili bilo kojem njih barem nekoliko tisuća sličnih slučajeva do kojih se niti nije još došlo.Kasno je jer novaca nema,narod je pokraden i na rubu privatnog financijskog kraha,u dužničkom ropstvu ,u apatiji .Ljudi prodaju zadnje što imaju da bi preživjeli .Starci prodaju svoje stanove(sada je i to upitno-prodati) ,odlaze iz stanova koji nisu samo stanovi već njihovi domovi- u male špelunke jer se nam za komunalije i hranu,za ljekove-najosnovnije za život.
    Sve je to priča o lanjskom snijegu.Ne velim treba i te stvari protresti i izvesti na čistac ali što ćemo sa golim preživljavanjem?
    Ljepo je rekao kardinal Bozanić" nije sve u materijalnom..." misleći potaknuti "naših sto bogatih obitelji " da skinu malo jaram sa tih volova koji im vuku kola i ne samo zvog volova već i zbog njih koji su u kolima .Pocrkat će im volovi pa će sami morat vući kola ili će im sve krenuti nizbrdo.
    Pa recite vi meni za druge manifetluke koje nikako da razumijem pa i ja kao i vi počela sam sama sa sobom razgovarati i pitati se :
    -kako je g. Mudrinić uspio tako mudro isposlovati tajne ugovore o prodaji telekomunikacija ,cijele infrastukture koju smo mi građani izgrađivali da niti do dana današnjeg nitko ništa oko toga otpetljao nije a on i dalje na čelu kuće sa najskupljim tel. impulsima u Europi i prestrašno visokom plaćom.Da..i gledam ga pred neko vrijeme na tv-u zabrinut za budućnost Hrvatske ,(prevedi,zabrinut da će u krizi narod prestat čakulat na telefon)
    -pitam se dalje kako je bivši vozač Luka Rajić kuio Luru a isto tako se pitam kako je bio na vrijeme bio mudar i sve prodao i zgibao?
    -koga još spomenuti?ma bolje se pitati koju banku ne spomenuti?
    -bivši ministar financija -Prka ..ne pratim više ali mislim da uživa u PBZ ?
    _direktor Zabe .bio je nekada i meni direkor g.Luković..valjda je progovorio taijanski ako nije on mnogi će od nas od muke ..ovo je doba gorje nego kad su mletci zaposjeli Dalmaciju...
    Ma,g. Staziću i neda mi se dalje ali nisam bez veze uzele nick -sasvim svejedno-
    svi pomalo padaju u apatiju iz koje mnogi neće izaći skoro a niti normalni....
    I??? tko će na ta pitanja dati odgovore??
    Zahvaljujem na Vašem trudu g.Staziću ,mislim da ste ipak veliki dio učinili u dobroj namjeri i a opće dobro...samo tu ne treba stati..treba nam istina jer mi smo već -goli.
    Srdačno:-))

    avatar

    16.04.2009. (14:17)    -   -   -   -  

  • sasvim svejedno

    Ispričavam se za krivi nadimak pod kojim sam komentirala-morski konjic je ostao zapamčen od nekoga tko je bio na kompu prije mene - očito je netko od kolega bio prijavljen a ja to nisam primjetila...dakle ovaj gornji kom nije od morskog konjica već moj:-))lapsus sorry:-))

    avatar

    16.04.2009. (14:28)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    Hm, iako mi se ne sviđa opet "borba za istinom" koja redovito ide pred izbore.

    Recimo ovako, Njemačka koristi MAN. Koji je i bio best buy u ponudi, "navodno" nije imao AQAP 2110 priložen u dokumentaciji i kao ponudili su. No dobro, dokumentacija je vojna tajna, pa se ne može ni suditi bez činjenica. A to da MAN ima, ne samo certificirana vozila, već reci što hoćeš i dobiti ćeš, pokazuje stručnost mogućih manipulacija.

    When asked why they did not choose to buy trucks from MAN, who asked for 14 million Kuna less than Eurokamioni, Roncevic said that MAN, according to his information, did not offer a clear military program, and that they did not submit a NATO certificate in their offer.

    Even when faced with an official document from the Ministry, in which MAN is stated to be the best offer, Roncevic said that they had offered 'economy-class trucks'.

    But it says military right there

    'According to our experts, it is not military. They offered economy-class trucks. Your are really persistent. Need I remind that experts evaluated the offers', Roncevic concluded.

    avatar

    16.04.2009. (15:55)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Staziću legendooooo!!!!!! ;)

    avatar

    16.04.2009. (16:09)    -   -   -   -  

  • kiki

    Bravo gosp.Staziću ,ovoje zaista bilo zanimljivo .Međutim ti opet po starom udri po HDZejcima , to je dijelomično i uredu ali gosp.Staziću od čovijeka poput tebe se očekuje da počmeš istraživati afere u svom dvorištu ,samo tako ćeš pobijediti na slijedećim izborima .

    avatar

    16.04.2009. (19:56)    -   -   -   -  

  • ludlud

    Haha, lijep krležijanski nokturno iz naše saborske krčme... (smijao bih se ja i dalje, ali zapeo mi smijeh u grlu... pitam se zašto?) ;)

    avatar

    16.04.2009. (23:38)    -   -   -   -  

  • jure

    nenad stazić je lopina obična koji nema pojma o zivotu..

    avatar

    17.04.2009. (16:27)    -   -   -   -  

  • ja

    stazić je izgubio svaku vezu sa stvarnošću ili su mu tako naredili iz njegove stranke da mora vrijeđat sve što se tiče HDZ-a

    avatar

    17.04.2009. (16:28)    -   -   -   -  

  • hirošima

    Staziću bi bilo bolje da radi na problemima u stranci kojih ima jako puno. Oporba dugo nije bilo pasivna kao do sada. Prvi korak im je trebala biti smjena Bandića, ali im je sada već prekasno za to. Predugo su tolerirali njegovo kaubojsko ponašanje...

    avatar

    17.04.2009. (16:28)    -   -   -   -  

  • ludi konj

    nenad stazić,slinoslav slinić i ljubo jurčić zvani čvarak su uzdanice sdp-a,hahahahahahahahahahaha,
    koja smijurija od ljudi,o njima treba crtani snimiti...
    ali sreca nasa pa ih nitko neshvaća ozbiljno nego su samo predmet sprdnje!!!!huuuuuuuu

    avatar

    17.04.2009. (16:30)    -   -   -   -  

  • kralj

    on samo zabavlja javnost, pa tko još njega shvaća ozbiljno?

    avatar

    17.04.2009. (16:33)    -   -   -   -  

  • Vitali

    e moj Staziću baviš se s krivim stvarima, istražuješ utaju od 10 milijuna kuna na kamionima, a tvoj stranački kolega Banderas je ukrao nekoliko puta toliko zadnjih godina...

    avatar

    17.04.2009. (16:34)    -   -   -   -  

  • Mihalj

    Kao prvo želim da kažem da ne podržavam niti jednu stranku.
    Ovo je možda sukob HDZ-a i SDP-a ali posljedice bumo osjetili svi.
    U ovom slućaju Stazić je u pravu i podržavam ga potpuno. HDZ je pokazao kako pokrenuti Hrvatsku. Kupimo kamione i nemojmo štediti na tome. Važno je da se kreće. Sporni Ministar je za nagradu dobio novo ministarstvo u kojem je radio još bolje i savjesnije. A da ne spominjemo prevoz mačića službenim autom. Ovaj slučaj pokazuje da HDZ-u uopče nije stalo do države i državljana. Stalno pozivanje na komunističke progone koje vrši SDP. Sjetimo li se tko je sve bio u partiji a sada se busa u prsa da je veliki Hrvat i HDZ-ovac. HDZ ima istu ideologiju kao i stara "Komunistička Patrija" samo što su je malo prilagodili novo nastaloj situaciji, i poriču priču da su bili komunjare i to one najzadrtije. Naj gore je što stoka sitnog zuba lagano žvače članak po članak i onda ga preživa i preživa. Nitko da digne svoj glas nitko da prosvjeduje. Ne znam gdje je nestala ona sloga iz 90-tih kada smo stali jedni uz druge a sada okrečemo leđa jedni drugima. Ponašamo se kao stranci u vlastitoj zemlji.
    Dragi moji sugrađani razočaran sam svima vama a isto tako i samim sobom.
    "Tresla se brda rodio se miš"

    avatar

    17.04.2009. (17:04)    -   -   -   -  

  • NENAD

    Mihalj,e jesi budala prava...razočaran si samim sobom,odi pojebi nesto da dobijes samopouzdanje...jebo te sdp.

    avatar

    17.04.2009. (17:48)    -   -   -   -  

  • miki

    Kakve mentalne vratolomije je čovjek spreman napraviti ne bi li opravdao svoje stado i popljuvao suparničko. Pa ovaj narod vapi za moralnim i kvalificiranim političarima ali gadljivo je kada se isto ono što sdp radi na općinskoj razini i reklamira kao normalno i prepošteno osuđuje na državnoj.
    Ljudi osvjestite se, Staziću probudi se, napravite poštenu stranku s poštenim političarima i ponašajte se pošteno vi sami, pa onda krenite hvatati lopove u drugim strankama. To naravno ne amnestira one druge.

    avatar

    17.04.2009. (20:41)    -   -   -   -  

  • kiki

    Naravno da ih ne amnestira ,čak što više lopovima je mijesto u zatvorima .Nenad ima jedan problem što misli da su Hrvati glupi i da vijeruju svemu što pričaju SDPejci i njihova piskarala kroz medije .Već sam pisao da svatko od nas zna tko je lopov u gradu u kojem živi.Problem je što su oni naučili krasti kroz malo dulje razdoblje pa smatraju da je to normalno za njih .

    avatar

    17.04.2009. (22:51)    -   -   -   -  

  • Jasmina

    Nenade, ne dajte se pokolebati od svih ovih kritičara koji žele poistovjetiti zlo i dobro. Svi vrlo dobro znamo da je na noge podignuta kompletna mašinerija, sada u predizborno vrijeme, kojoj je jedini isključivi zadatak diskreditirati i omalovažiti sve ljude koji misle drugačije, koji misle pravedno i koji žele promjene. Očito ovi "kamenjari" znaju sve bolje sa svojih završenih 8 ili manje razreda škole, koji du odgajani na netoleranciji, mržnji prema svakome tko misli iole drugačije od njih samih i kojima je u genetskom kodu zapisana agresija i nasilje. Jer, kako bismo drugo, negoli nasiljem, mogli nazvati svu ovu bujicu pogrda i uvreda koju sipaju na Vaš račun. Nema veze kojoj stranci pripadate, osobno Vas doživljavam kao pravednog čovjeka, osobu koja sebe izlaže sudu javnosti, a sve u borbi za boljitak nas običnih građana Lijepe naše. Želim Vam uspjeh u Vašoj borbi i jedan ste od rijetkih koji nam pružaju mogućnost da barem na trenutak i mi sami imamo prilike izreći svoje mišljenje. Na znanje onima koji su protiv Vas (samim time i nas koji ne misle kao oni), mašinerija koju sam na početku ovog teksta spomenula, pokrenuta je i danas na otvaranju nove auto ceste Zagreb-Osijek. Doista je pala direktiva da svi koji su bili na izvođenju, budu prisutni i na otvorenju. I onda priča pred kamerama o opravdanom kašnjenju u izvršenju radova. Naravno da je opravdano, kada mi koji smo podizvoditelji na navedenoj, kako mi kažemo trasi, nismo od investitora (a zna se tko su) uspjeli naplatiti svoja potraživanja za izvedene radove, pa samim time nismo bili u mogućnosti u planiranoj dinamici iti završavati objekte na trasi i nju samu. O tome nitko ne smije govoriti. A to je istina. I zato je građevina u banani. I mi zaposleni u njoj. Potražujemo milione koji su potrošeni na izgradnju sportskih dvorana za SP u rukometu, a svoje obveze ne možemo podmiriti. Ni prema dobavljačima, ni prema državi. A država šalje ovrhe. A vrh lanca je upravo ona jer ne plaća račune. Za Boga miloga, pa o čemu onda pričamo. Ili su svi ti koji Vas toliko bezočno pljuju dobro namireni svojim braniteljskim mirovinama (kojih ima, vjerovali ili ne i do 18.000,00 kn mjesečno). Poštujem sve one koji su dali život za našu domovinu, koji su ranjeni, stradali psihički ili fizički, ali da ih je toliko branilo ovu zemlju, vjerujem da ne bismo stali ni do Kijeva. Pa dajte ljudi više progledajte. Ako primate povleštenu mirovinu, poistovjetite se recimo sa mnom koja imam VŠS i 4.000,00 kn plaće i rintam za to cijeli mjesec i sretna sam što plaću uopće dobijem... I kome je onda dobro! A nažalost, nadam se promjenama, a svjesna sam da su neostvarive. Dok god ima ljudi koji misle kao ovi Vaši blogeri koji liječe svoje ljudske slabosti na ljudima koji misle drugačije. I za razliku od njih koji samo pljuju, RADE!!!

    avatar

    17.04.2009. (23:36)    -   -   -   -  

  • konj

    ONI nisu toliko veliki, već ste vi mali, neagresivni i mlohavi, koji slabo ulijevate nadu onima neodlučnima, a mnogo ih je
    ONI su se nagnuli lijevo, izbili vam stepenicu ispod nogu
    ONI su uzeli vaše 'oružje' i mlate vas sa svih strana
    Rado slušam Vaš govor u Saboru, jer znam da će biti mnogo 'netočnih' navoda

    avatar

    17.04.2009. (23:54)    -   -   -   -  

  • konj

    Podsjećate me na ovog blogera

    avatar

    17.04.2009. (23:57)    -   -   -   -  

  • A2SREW53

    Prema podacima iz imovinske kartice, državna revizorica živi na Bukovcu, a zajedno sa suprugom, koji je u mirovini, posjeduje dva stana, od 110 i 65 kvadrata, kuću od 200 kvadrata u Dramlju pored Crikvenice te dva poljoprivredna zemljišta. Jutarnji list je objavio da su Krasićevi lani Gradu Zagrebu zbog izgradnje ulice za 217 tisuća kuna prodali 15.000 četvornih metara oranice u Brestju. Šima Krasić posjeduje i 22 dionice Ine te 63 dionice T-HT-a.
    krasićka će u najgorem slučaju za kaznu u mirovinu sa 1500 eura.sa svim povlasticama i svim prilegijama....i osigurala je svoju pra unocad.. mi se čudimo kad nas stranci prozivaju te govore kako smo u rangu afričkih grebatorski država...naša je struktura prepuna korupcijske radijacije koja se ne može ukloniti. to je naša realnost. živjeti u despociji ili otići negdje daleko, daleko.

    avatar

    17.04.2009. (23:58)    -   -   -   -  

  • sasvim svejedno

    Komentar komentara:
    Do sada od 22 komentara samo pet blogerskih ostalo inkognito???
    Dali među blogerima su sve apolitične osobe ?
    Ili je u pitanju strah?Ili nezainteresiranost zbog osjećaja nemoći svojim involviranjem?Apatija?
    Komentari uglavnom bez izraženih vlastitih stavova ili poltronski u odnosu na vlasnika bloga ili mlaka obrana desnice ili apstraktni .Oni realniji kao i post -optužujući.
    Sve me to navodi na pomisao da niti nije čudna situacija u zemlji kad i ovdje gdje ne boli i besposljedično je reči vlastito mišljenje -- mišljenja nema.
    Ostaje dojam gusaka u magli koja se nikada neće razići ,razbistriti...pa se pastiri i guščarice mogu maglom ispričati za nestanak gusaka i njihovog perja .Magla je kriva što nikako saznati tko se sve opernatio guščjim perjem?Guske zauvijek ostaju guske sa i bez perja.Guske- nudisti ,guske gologusci,glupi ko guske ,graktavi kao guske ...guske i gusani ,dajte im guščje perje da prekriže koju žele guščaricu i guščara ...da izaberu tko će im zavrnuti vratom kad im dođe vrijeme za lonac.

    avatar

    18.04.2009. (01:38)    -   -   -   -  

  • zile

    Gospodine Staziću,svaka vam čast na ideji razgovora sa samim sobom,budući da su vam zabranili pričati u javnosti o ovom slučaju,gdje bi u svakoj normalnoj,demokratskoj zemlji na zapadu minimalno u zatvor trebala osoba odgovorna za ovu aferu.A najnormalnije bi bilo da se kompletna vlada povuče budući da su oni,tj ON postavio tu osobu na mjesto prvog čovjeka MORH-a.Na žalost,u Hrvatskoj se,bez obzira na veličinu afere uvijek podržavaju političari stranke za koju glasač glasa od 90-te.Izuzev 2000-te godine.I to mi je poprilično čudno.Evo,ja sam siguran da na slijedećim izborima moj glas neće ići ni "desnim" ni vašim "lijevim",jer ste vi (SDP) to odavno prestali biti.Samo je žalosno što osim ove dvije stranke i nemam puno izbora,tako da nakon dugo vremena vjerovatno neću ni izaći.Uglavnom,mislim da ste jednog glasača izgubili.
    Razlog? Razlog je u tome što sam stekao dojam da ste nesposobni zbaciti ove lopove koji već godinama harače i uzimaju ono malo što je preostalo za uzeti.To obrazlažem s brojem afera vladajuće garniture koje se nižu kao na tekućoj vrpci već godinama,a vi po saboru malo "kokodačete",pa zaboravite.U zadnje vrijeme ste i to prestali raditi.U biti mislim da vama na izborima treba jedan ili više stručnjaka za marketing.Nekog poput "bijesa prvog",ko će na najjednostavniji način iznijeti preočite afere vladajućih u izbornom periodu.Nekoga ko će i onom najzatucanijem branitelju HDZ-a s nekim filmićem pojasniti kakvu organizaciju podržava.
    Drugi razlog je vaš lopov u stranci,koji po svjetonazoru (moje mišljenje) više pripada vašim političkim konkurentima.Pametni ste,pa ga neću imenovat.Promatrajući rasprave po forumima između "plaćenika" s Iblerovog trga i konkurenata,na svaku aferu koju napravi aktualna vlast, njihovi branitelji kao kontra tezu napišu afere već spomenutog gospodina kojih,ruku na srce ima skoro koliko ovih protivničkih zajedno.Dakle,moja najveća zamjerka vašim kolegama i vama (osim što ste odavno prestali biti istinska ljevica) je i par ljudi koje bi trebali odstraniti iz stranke.Dok to ne napravite,teško ćete pobijediti na izborima.Možda bi izgubili grad,ali bi dobili Hrvatsku.
    A po pitanju ove afere "kamioni" , nadam se da ćete ustrajati u rasvjetljivanju ovog slučaja do kraja i da ćete još koji put porazgovarat sami sa sobom kad već ne smijete s nama smrtnicima.
    Isto tako se nadam da će i vaše kolege u saborskim klupama postati barem upola aktivni kao vi.

    avatar

    18.04.2009. (11:17)    -   -   -   -  

  • prokontra

    Komentar komentiranog komentara:

    Sasvim svejedno, ne radi se tu o guskama u magli. Radi se o zatvorenom krugu.

    Vlast koja sustavno radi na uništenju vlastite proizvodnje i malih obiteljskih trgovaca u vlastitoj državi, dovodi do toga da se uspostavi lanac velikih trgovina (samo nekoliko povlaštenih tajkuna) koje uvoze hranu, odnosno zadnje smeće od namirnica prepuno aditiva i kemikalija. Uvoze recimo mjesecima smrznuto meso, kljukano hormonoma i s rokom trajanja produžavanim tko zna od kada, a za 3-5 kn po kilogramu. Uvoze ostalu hranu sumnjiva porijekla i još sumnjivije kakvoće. Kada se okreneš oko sebe vidiš ogroman broj nenormalno pretilih ljudi i djece, svaki drugi stanovnik je na nešto alergičan, a bolesti haraju. Novine su pune osmrtnica mladih ljudi.

    Sada na to dodaj kaos koji je vlast namjerno učinila u zdravstvu. Ne sjećam se kada je izgrađena jedna nova bolnica. Vlast je dozvolila da doktori rade privatno u bolnicama i ambulantama (koje smo MI IZGRADILI, ako se sjećaš). Većina stanovništva su umirovljenici i raja koja nema para. Njih se upućuje na socijalno gdje se na najobičnije pretrage čeka mjesecima. Ljekovi su nenormalno skupi i većina si ih ne može priuštiti. Farmaceuti trljaju ruke jer je nacija superbolesna.

    Na to sada dodaj drogu koje ima u izobilju jer superkorumprano sudstvo procesuira samo klince kojima u ruksaku na leđima pronađe 1,2 grama marihuane. Gdje su one silne tone kokaina, heriona, ekstazija i ostalog shita koji u Hrvatsku ulazi mjesečno - nitko ne zna.

    I na kraju dodaj radnike koji stenju radeći za minimalac cijeli tjedan (osim nedjelje!), a da ne smiju pistati dobro zaštićenog poslodavca ništa, jer dobivaju odgovor: "Ako nećeš raditi, evo ti knjižica, na tvoje mjesto na burzi ionako čeka 2000 nezaposlenih." Tu dolaze banke sa svojim lihvarskim kreditima koje im je ozakonila država.

    Sada ti meni odgovori:

    Kako jedan prosječan stanovnik Jadne Naše, podstanar koji stenje pod kreditima, koji ima nerješive zdravstvene probleme, bolesnu, pretilu i drogiranu djecu prepuštenu ulici, a koju ne može kontrolirati jer radi od jutra do sutra zajedno s ženom za neku crkavicu, dakle kako on može biti društveno angažiran, svjestan i savjestan birač? Nikako! Sva snaga i volja odlazi im na rješavanje osobnih problema i golo preživljavanje i egzistiranje.

    Ljudi nisu apatični, nezainteresirani i glupi. Ljudi su sustavno i (zlo)namjerno svih ovih posljednjih godina usmjeravani od vlasti da budu takvima, e da bi vladajuća garnitura nesmetano radila što želi. A zna se tko je od 1990. imao najviše mandata.

    ZNA SE.

    Ništa, baš ništa nije slučajno i onako kako nam na prvi pogled izgleda, prijatelju sasvim svejedno. Eto ti odgovora.

    P.S.
    Prebogatu, bahatu, arogantnu i bešćutnu Crkvu da i ne spominjem. To je posebna priča - za roman.

    avatar

    18.04.2009. (11:39)    -   -   -   -  

učitavam...