Komentari

semiramidinvrt.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • tihavoda

    Ma nisi neozbiljna ako si u duši dijete. Takva i trebaš ostati. Čuđenje i znatiželja su najbolji alati za usavršavanje samog sebe.
    Nisam stigla komentirati prošli post, i ti si se raspisala (i nakon onog posta sad si kao neozbiljna, jel ?!), ali htjela bih sad reći da je upravo onaj citat - „Blago onima koji ne vide a vjeruju, njihovo je kraljevstvo Božje.“ - jako dobar ako ga shvatiš na drugi način. Jer ako sam dobro shvatila, i znanstvenici funkcioniraju na taj način. Pretpostave da nešto postoji, a onda to pokušavaju pronaći. I dakle, vjeruju u to nešto tijekom istraživanja. To je zapravo savršena teorija - sve će se jednom moći dokazati, samo što tehnologija i znanost idu svojim tokom i nisu još puno toga otkrili. Ja se samo nadam da će stići prije nego sve ode vrit...

    avatar

    16.04.2009. (00:41)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Hehehe, vidiš što ranojutarnja (ili kasnovečernja) doba mogu iznjedriti iz osobe :) Presušivanje bunara nam, valjda, svima prijeti ako se ograničimo... NA bilo što. Znaš što sam ja shvatio u proteklih nekoliko mjeseci do godinu dana? Fear of commitment! Da, znam da nema veze s tvojim poetskim vježbama ali eto... Mene stravi pomisao na to. I sva ta tlaka kad moraš pazit što, kada, gdje i pred kime govoriš. Jbte, jedva sam sebe razumijem, kako da shvatim nekoga kome ne mogu u glavu ući koliko god se trudio? No, to je tema za neki drugi put... The point is that glazba je lijek za sve, to odgovorno tvrdim (kao naši političari)... I svi bi ljudi trebali pjevat, makar revali ko krdo magaraca pred klanje. Za svaki svoj mood možeš pronaći pjesmu, kada ih slušaš one te ne osuđuju, ritam i melodija jednostavno, kao Xanax, ulaze u žile i opuste te up to the melting point... I kada se ratopiš po krevetu u dva ujutro, nema te gluposti, mentalne krize, problema ili tko zna čega što će te održat budnim...

    E. Nema. I zato treba slušat sve žanrove (osim određenog, kojeg neću imenovat od straha da ga ne probudim), na više jezika iako ih možda ne razumiješ. Da me netko pita, glabza je najveći čovjekov doprinos životu i samo zbog toga bi bilo vrijedno spasiti rod Homo, iako smo zbog svega drugog zaslužili krepat... Vidi mene, nihilista, u osam ujutro! Eto zato ne volim piti kavu. Jbeni Nescafe, reče "probudite sva svoja osjetila"! Evo, ne samo da su budna nego i pizde kao da je već dva popodne!!! :))) Btw, Ramazzotti je baš kewl, kao i Laura Pausini :)

    avatar

    16.04.2009. (08:04)    -   -   -   -  

  • Defton

    Desilo se nešto divno... :)
    Budem vam to lijepo jednom sročio u jedan mail i tebi i neverinu... sada ne mogu idem na putovanje! :)
    Činjenica jest da sam ja ostao isti karatkerom ali tu je još jedna dimenzija koja svu znanost i filozofiju, nauku ljudsku i povijest upotpunuje.... a to je Ljubav!
    ako te pojedinosti zanimaju imaš mail.
    pozdrav!

    avatar

    16.04.2009. (11:17)    -   -   -   -  

  • Neverin

    baš ti dobro pristaje ova pjesmica:)
    što se tiče brzine misli ti si iznjedrila prvu mjernu jedinicu 1000 misli/minuta :)
    i molim te.. nemoj se probuditi... sanjaj i dalje

    avatar

    16.04.2009. (12:23)    -   -   -   -  

  • Mersault gone worse

    živjeli sanjari pa makar nas lovili do zauvijek. i budi dijete u duši, uvijek zadrži taj dio sebe...

    avatar

    16.04.2009. (19:09)    -   -   -   -  

  • wallawall

    -Rob ne mogu niti želim biti- nikad se nezna...mislim , mašta radi svašta... :-)))))

    Fenomenalna pjesma, tako jednostavna, a duboka u srži....
    Obožavam kad se vidi želja i borba za mali dio sunca u hladu velikih zgrada...
    :-)))

    avatar

    16.04.2009. (19:52)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    @tihavoda - moj ozbiljni alter ego i ja se zapravo stalno izmjenjujemo. Onaj post je napisao ozbiljni dio mene, a neozbiljnost ćeš vidjeti u idućem postu :-))) I da, slažem se sa citatom, ako ga primjeniš na znanost :-)

    @Medo - hehehe, slažem se, glazba jest najbolji lijek. I ima veze s postom tvoj komentar, teško je kad moraš pazit šta ćeš reć pred ljudima, ali jbga, mora se nekako funkcionirat u društvu. I da Eros i Laura su zakon, talijanski je tako melodičan jezik... Morat ću malo intenzivnije poradit na tome da ga naučim ;-)

    @defton - može, očekujem mail kad se vratiš, baš me zanima ;-)

    @neverin - neću se probuditi, bez brige. Dobra je jedinica, slažem se. Možda ju uspijem implementirati u SI sustav, hehehe :-))))

    @Mersault - živjeli živjeli :-))

    @wallawall - hehe baš si smiješan :-)) Želja je uvijek tu, a borac sam svake sekunde svoga života. :-)

    avatar

    16.04.2009. (20:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...