Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Semiramida

    Hahahahaha, a baš mi te žao, zbog zuba jel... al neka, samo se ti čeliči :-))
    Podsvjesno se želiš ubit sram te bilo. Ajde barem si se sjetio na vrijeme. Btw fala za biochem i vidimo se sutra, tj. danas... ;-))

    avatar

    16.04.2009. (00:02)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    gušt mi te čitat, zbilja!!
    Ketonal i ja smo isto najbolji prijatelji, nije me spominjao niš, a? danas smo se dvaput družili. otkad je zatoplilo sinusi digli bunu i pokušavaju se otcijepit s moga lica...još par dana i poželjet ću da opet padne snijeg pa da prestanu više s divljanjem. ili da odselim u neke lijepe planine?

    avatar

    16.04.2009. (01:20)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Hahahaha, ajme najbolji U2 horror show ikad hahahaha :-)))) Moram ovo pokazat onim neurotičarkama koje su svršavale kad su dobile kartu... A za zub... Valjda će bit bolje, ako ti treba ime dobrog zubara u Zagrebu imam i to, a nije skup. :-)))

    avatar

    16.04.2009. (16:05)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    hahahahahaha sad vidjeh naslov, ma genijalno nema šta ;-))

    avatar

    16.04.2009. (18:03)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Nemam dva živca, ali mi se nijedan nije zagnojio :-)). No, prilikom vađenja drugog živca, usprkos mojim preklinjanjima da mi to radi bez anestezije, jer ju teško podnosim (Pojašnjenje: nakon kaj mi se čeljust prestane drvenjeti, počinje boljeti. I to paklenski boljeti, nekoliko sati :-)). Tako da sve zubarske zahvate mi rade na živo, jer bol kraće traje :-)).) ... gdje sam stala ... no, zubar je odbio vaditi mi živac na živo, nego me piknuo. Od te blesave injekcije mi je drugi dan naotekla gornja usnica, nasreću simetrično :-)). I to tako da sam dobivala zanimljive ponude po tramvajima :-)).

    Sve u svemu, proći će :-)).

    avatar

    16.04.2009. (19:18)    -   -   -   -  

  • Myrtus

    hahahahaha onaj san je podsvjesni koncert od In Flames kojeg is ti mali "doradio" =))
    koji si ti lik, koja mašta!
    žao mi je zbog zuba...a hebiga, kad neki doktori ne znaju svoj posao. samo se ti kljukaj sinko, sve će biti u redu. od ketonala još nitko nije umro, al od pokvarenog zuba je.

    avatar

    18.04.2009. (11:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...