Komentari

dalmata.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • čiovka

    Hahaha.... a Giljo, Giljo... evo si me činija da proplačen od smija! :-)))))))))

    avatar

    14.04.2009. (11:29)    -   -   -   -  

  • zbunjeniromanticar

    Sad si i mene sitija kad san se ja vozija ka dite sa kareton na balinjere po Trogiru, mislin da san po slikama od tebe više nego duplo mlađi i da se moja generaciji sigurno zadnja vozila na tin bolidima. Lipo si to opisa, ka da je bilo jučer.

    avatar

    14.04.2009. (22:53)    -   -   -   -  

  • Katja

    Ehehe, znaš li ti kako je u nas grad strm, sav na brežuljcima, a ? Tribalo je ostat živ u vožnji :)))
    Vozila san se priklani u maškarama, bilo je super, koji auti, ne može se ništa usporedit s karićon na balinjere :)

    avatar

    15.04.2009. (00:11)    -   -   -   -  

  • zuzayok

    meni je ovo puno za citanje, iden cha na kavu vanka :)
    u tebe i marcheline uvik puno teksta, triba mi GO za vas

    avatar

    15.04.2009. (15:32)    -   -   -   -  

  • Andrejevna

    :))) pozdrav ti...
    I hvala na dobrodošlici...ma nisam ti ja nigdje ni otišla...možda malo više u mislima, hehe

    avatar

    15.04.2009. (20:55)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Ajme koji gušt je tebe čitat! A ove lipe slike i momenti iz ditinjstva...znaš, danas prolazim ulicama i čudin se...di su dica, di je graja, šta je ovo, niko ne izvodi pizdarije? Jadna današnja dica.....

    avatar

    16.04.2009. (07:55)    -   -   -   -  

  • DALmata

    čiovka-:)))) to mi je i bila namjera.....jesi vidila koja lipa ekipa

    gali-samo ti guštaj.....e a franje ce cekat svoj red ,nije in još vrime...asti gospu a najbolje da sad odma ispucan sve teme

    zbunjeni-po Trogiru se to malo vozilo ...Split je bija puno više zastupljen u kereto-bolidima....a e more bit da san duplo stariji od tebe ,ma san ti ja mlad u duši....ca i rekla moja žena gospe ti blažene neš se nikad uozbiljit :)

    Katja-e Šibenik je stvarno cili strm.....majko moja pa vi ste mogli deset puti bolje guštat od nas ....hahahaha ala ajmo svi napravit svoje karete pa ce mo ucinit trku blog karetaša.....hahah ma moš li zamislit tu sliku aaaa??? enti gospu izašli bi na sve medije papirnate i elektronske hahahaha

    zuza-pa kad onda meni ko rece da san lin aaaa??? da puno za citat ,a ca bi titila dvi crtice pa gotovo....e nemore se doživljaje ovega tipa tako predocit

    Andrejevna-asti ma vidi kako si me lipo provozala a ja mislija da si ti stvarno išla malo guštat ,kad ono putovenje u mislima.....a slušal lipo je dikod i tako otputovat jel aaa???

    avatar

    16.04.2009. (08:04)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Vozilo se niz Balan i u Naselje. A oni u Naselje su se itali po vrtlima kad bi naletilo auto.
    Hahaha.... blog - kareti..... ja san zamislila sliku i smijen se ka luda....ma izašli bi i po svitu..... asti, već i naslove vidin.... Blog balinjere.... još bolje.... Munjene blog balinjere.... hahahaha
    Lipo ja govorin, počela san velike govore držat, šta po blogu, šta po komentarima! :-))))))

    avatar

    16.04.2009. (08:29)    -   -   -   -  

  • Dream_Maker

    A majčice moja mila ;)))))
    Dalmata, meštre od smija .... ma neman riči ;O)

    P.S. U nas su svi kontejneri bili bez točkića poradi kareta hahahaha

    R.

    avatar

    16.04.2009. (12:17)    -   -   -   -  

  • vrazica

    ...a mi smo to zvali trokolica,koji je to bia gust,cili dan to bi bila parada...da mi se na jedan dan vratit u ta lipa vrimena bez briga..
    lip pozdrav

    avatar

    16.04.2009. (18:15)    -   -   -   -  

  • Omudina

    uh...A moj pokojni barba je radija u Njemačkoj u komunalnu firmu, ajmo reć ka Čistoće. I onda, me pita jedan put šta oću da mi on kupi kad bude sljedeći put doša u Split. Ja san mu reka: Njemačke balinjere za karet! I tako čekan ja Božić, i eto moga barbe. I nosi ona kola od kontejnera! Sa gumon! To mi je bija najlipši dar koji san ikad dobija! I montirali smo to na karet. A šta ću ti reć? Prvi bešumni karet u gradu, a iša je ka roketa!
    A kad se sitin kad ono sa kareton naletiš na koju gobu, pa se timun izvrne put naprid, pa kostima od prstiju zaoreš po asfaltu. Pa kad naletiš na gobu, karet ferma u mistu, a ti prokližeš naprid i butine odereš o asfalt...E karet... :-)))

    avatar

    17.04.2009. (16:13)    -   -   -   -  

  • DALmata

    čiovka-e samo se ti zajebaji....ja mogu nabavit balinjere ,a nace se di koja kantinela i daska paš vidit kad bude udarna vist na dnevniku.......nepoznate osobe u srednjim godinama cinile monade po Splitu sa karetima...mole se ocevidci ukoliko imaju kakvih informacija da se jave na psihijatriju klinicke bolnice u Splitu :))))))

    Dream- a ca ce ti rici za gospu aaa? bitno je da se lipo nasmiješ .....nima ništa lipše od smija i to još kad se nasmiješ onako iz srca.

    gali- slika prva= visi neko na ulazu u Trogirsku katedralu vezan za stare konope o zvona,skupili se ljudi pa sve gledaju....a koji bi ovo moga bit ,a ca je on bidan ucinija kad su ga ovod obisili...e jerbo nemogu pripoznat cunko jerbo je spljeskana pršuron hehehehe ala koji horor aaaaa.....
    slika druga= a gospe ti blažena pa odgovarn tamo di ni se ostavi komentar ,a to je ovod u moju kucu....nisan ja cakulona pa da gren po tuđin kucan na cakule :)))))
    slika treca= a neš ti a koje pripreme triba cinit za uvalit guzicu u more,izvalit se na žalo i dreknit konobarrrrrrrr donesi mi cakod sa punooooooo ledaaaa-neznan jel to pali onde ali na mojon štaciji kraj Medene pali....a kakao nece palit kad je konobar zaposlen kod svojte :)))))

    Omudina- hahaha da bešumni karet.....ma to je više onda bilo ka svemirsko vozilo za ono vrime......je to dobro i nešto novega bilo ,ma di je oni gušt o šušura ca ga cini karet ....a tek kad bi priletili priko šahte o vode...znaš ono željezo na željezo .....ajme barufe.

    avatar

    17.04.2009. (18:46)    -   -   -   -  

  • DALmata

    marchelina- ma jesan li ja skroz proprdija mozgon oli san ocoravija.....ma neznan kako san uspija ali promaka mi je tvoj komentar ,..... a nebi tija ispast bože mi prosti neuljudan pa cu evo ispravit svoju grešku......e baš mi je drago da se i tebi dopada ovo moje škrabanje ovod,znaci da ipak nisan promašija ca san poceja sa blogon,bareno se svit malo siti svoga ditinjstva i lipih uspomena a dikod vas uspijen i nasmijat ......a današnja dica nimaju ono ca smo mi jemali....ajme kako ja ratujen sa susidima kad se nakon par miseci dica napokon pojavu u dvoru pa ih stare prdonje stanu tirat jerbo da in je šušur,namisto da guštaju u tome šušuru...meni je to likarija za uši .....

    avatar

    17.04.2009. (18:55)    -   -   -   -  

  • DALmata

    vrazica- dobro došla u tinel-e a sad ajmo dalje.....a ko vi ,a di ,a šta....za gospu sad bi mi tribali pogađat ko si i odakle ,kad si vako lipo inkognito se pojavila .....ala ovod se mi svi znamo ka malo vode na dlanu pa je red da nan se i ti predstaviš......no hard feeling .....taka su nan pravila kucnog savjet

    avatar

    17.04.2009. (18:59)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Za munjene blog balinjere spremna !

    avatar

    17.04.2009. (19:01)    -   -   -   -  

  • Elyca

    hahahahahaha.....
    "Kaleto moja draga,
    volim te više od sunca
    niz tebe san vozija karet na balinjere
    i uz tebe gura kolo od barila."

    P.S. prije jedno 6 miseci na ozbiljnom sastanku ...na kojem su gospoda blizu pedesetih obilazili i neke automehaničarske radione....jedan je od dužnostika "žicao" radnike balinjere ...zaludu lova i funkcije...srce je jače :-)))

    avatar

    17.04.2009. (20:42)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Prigledajen i prigledajen i stvarno nisan ništa napisala zadnji put kad san bila ovod.
    A kareti na balinjere - odma mi je bilo dosta, ,,, bratu san asisitirala kod montaže, a balinjeri je uvik bilo u tezici među tatinin alaton i svin ostalin čega je tamo bilo. Iako je to ka tribala bit garaža, ali nikad unutra nisan vidila auto. haha.
    Kažeš da je slika iz Vjesnika, a jel to autentična slika spliske dice sa Gripa na karetima? I od koje je godine? :-))

    avatar

    17.04.2009. (21:28)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Hahaha, prava životna zgoda... Podsjetio si me na onu pjesmu o kaleti, u kojoj Tedi Spalato pjeva kako je niz svoju kaletu vozio "karet na balinjere". :-)

    avatar

    17.04.2009. (22:08)    -   -   -   -  

  • kairos

    e dalmata,a di te ovde pronađem.pozdrav od bivšeg susida iz doba o kojem često pišeš.pozdrav tebi i sestri.

    avatar

    18.04.2009. (01:11)    -   -   -   -  

  • igra u pijesku

    Lijepo djetinjstvo si imao, imaš gušta ga se sjećati, a nama ovako lijepo prikazati ga.... Baš te guštam čitati..... :))))
    Uh, al mi sad nekad bude krivo što bijah onako ozbiljna, tiha, mirna, poslušna....Sestra, mlađa, sićušna, sva vražija, branila me, napadala unaprijed ne bi li spriječila neki mogući napad na mene..... :))))))

    avatar

    18.04.2009. (10:12)    -   -   -   -  

  • DALmata

    Koraljka-primljeno na znanje.......:))))

    Elyca-a cace covik neg žicat aaaa? more se kupit balinjere za tu svrhu ali te nove nisu ka one istrošene....ote nove ne šuškalu,nemaju onaj štimung :) a srce je uvik bilo jace od svih novaca i bogastava ovega svita .

    gustirna-hahaha kako ta tvoja garaža sve podsjeca na onu moju u kuci u Segetu.....a neznan jeli auto prinocilo u njon 3 dana lol..... a svega i svacega ima unutra........dikod ni sam neznan cega san sve utrpa unutra lol.....e vidiš slika nije autentikus dice s Gripa vec iz drugog grada a tu je zalipljena da bi oni neupuceni znali kako se to cudo tehnike vozilo.....

    Big Blue-mali ispravak navoda...je Tedi piva tu pismu ali originalna izvedba je Tome Bebica....posli su je i klape izvodile......tek toliko da se zna :)))))

    kairos - oooooooooo bivši suside ,pa dobro nan doša u tinel.....jesi vidija kako je svit mali aaaa ca cuda cini tehnika....kako se more nac stare suside i di se ne nadaš.....e sad još kad bi ja zna koji si to bi bilo skroz lipo....:))))...to kairos me malo vuce na jednoga ca mu je pokojni pape liva reljefice od kairosa u gipsu a opet nebi tija falivat.....ala gukni golube :)))))

    igra u pijesku-je je i ja san bija uvik ozbiljan a i sad san...to ti mogu potvrdit svi koji me znaju u stvarnom životu....ja san ti olicenje ozbiljnosti hahahahaha.......pa gospe ti oli bi bija na rukovodecin misima da nisan takvi loool
    a najace je kad me pitaju poznanici kako ja mogu jednostavno povuc crtu i odjednom postat ozbiljan kad dožen na radna mista di to triban bit jer me poznaju kao izuzetno vesela covika da nerecen zajebanta :))))

    avatar

    18.04.2009. (12:01)    -   -   -   -  

  • carla

    haha, lipo si ispriča :)

    avatar

    25.04.2009. (09:07)    -   -   -   -  

  • DALmata

    carla- a ono po moju :)

    avatar

    27.04.2009. (06:59)    -   -   -   -  

učitavam...