Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • gospon profesor

    Lud zbunjenoga... :)

    avatar

    13.04.2009. (16:23)    -   -   -   -  

  • odmak

    Mi smo ludi.
    I sama sam čula televizijsku vijest i uzrujala se. Usto su mi rekli da onima kojima su kuće srušene neće ništa biti plačeno jer su se kuće rušile po zakonu koji je tada bio i vladao.
    Ne znam što reći. Ja nikad nisam radila ništa van zakona (sad mi je skoro žao), ali na što se god pozovem ispada prošlo svršeno vrijeme. Ja bih na ovu profesorovu dodala: Bolje ti se roditi bez neke stvari nego bez sreće. -kad je sve bezakonje, treba li dodati.

    avatar

    13.04.2009. (18:21)    -   -   -   -  

  • catwalk

    Samo da se javim i ispričam zbog greške nastale na blogu Gospona profesora - nisam pažljivo pročitala taj zadnji dio pod p.s. i povezala da je najavljena teza ili post o tezi na istu temu na koju je profesorov post, a ne da je vezana uz prijašnji post, što lijepo i razgovjetno piše, ali ja nisam bila dovoljno pažljiva.
    Hvala na odazivu kod mene, nadam se da će to blogerici nešto značiti. Ako ne, opet dobro.
    Vjerujem da Te (Vas) (na blogu smo svi više-manje na "ti") zanimaju i neke druge teme pa u slučaju slobodnog vremena preporučujem moju prethodnu temu ili bilo koju drugu iz arhive (od onih malo razrađenijih, a nije da ih nemam), rado bih čula mišljenje tu i tamo.
    Svratit ću ovdje još koji put, ako smijem, zanima me kako ćemo se složiti mi neki u tridesetima s vama u šezdesetima (uočila sam podatak na blogu o mijasteniji) ;)
    Srdačan pozdrav.

    avatar

    13.04.2009. (21:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...