Komentari

siempreconferni.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Elena

    heheheh...

    stvarno nisam mislila da će on to spomenuti u live prijenosu.. no kao što je i sam rekao, ako inzistiram da mora.. hehe
    a... to je samo draga moja početak...

    inače.. predivan post .. ko i uvijek.. i da.. da je kiša pala u drugom momentu utrke Fer je mogao završiti daleko naprijed s obzirom na mjesto koje si je izborio nakon prvih nekoliko zavoja i s obzirom na količinu goriva...ali ok.. bilo pa prošlo... China here we come!

    pusek

    avatar

    05.04.2009. (18:10)    -   -   -   -  

  • nando 4ever

    Da, stvarno zanimljiva utrka..
    Start je bio savršen, kao u dobra stara vremena. Sve bi bilo super da nije bilo one greške, ali ajde, dešava se i najboljima. =)

    A što se tiče cijele priče oko Haminocchija, baš mi je drago što su i drugi napokon vidjeli kakav je. I što su ga čak i njegovi dragi engl. novinari popljuvali. Najbolje bi bilo da se sada opet okrenu Buttonu i svi zaborave na ovog.. ;o)
    Ali me u toj cijeloj priči šokirao i Jergović. Od kad se pojavio Hamilton vidim da mu Alonso nije uopće drag, ali reći, "...Ružno i pomalo jadno, osobito kad se za ilustraciju "prethodnog laganja" McLarena uzme mađarski GP 2007., utrka u kojoj je, na stazi i van nje, na najniže moralne grane na koje jedan F1 vozač uopće može pasti, pao upravo sam Alonso." je stvarno jadno. Opet je uspio nekako opravdati svog jadnog Hamiltona i ukazati da je Alonso ustvari onaj zločesti. =/

    Ah, nema veze... Nadam se da će iduća utrka biti jednako zanimljiva, samo bez crvene zastave i sa boljim završetkom.. =)
    Pusaa

    avatar

    05.04.2009. (18:46)    -   -   -   -  

  • ° Siempre con Ferni °

    Za Tanju:

    Vjeruj mi šokiralo je i mene, nikad nisam simpatizirala tog čovjeka i svakim danom me sve više iznenađuje svojim izjavama i prevrtljivošću oko svojeg mišljenja.
    Uvijek je lako uzeti za primjer tu Mađarsku 2007. no Fer za mene nije apsolutno ništa loše napravio i uvijek ću biti ponosna na njega radi toga :)
    I što je loše u tome da čovjek izrazi svoje mišljenje, svi ga imaju, i isto tako ga imaju pravo izraziti, a Fer je osoba koja uvijke kaže što misli i pitam se koje moralne vrijednosti ima jedan čovjek kad nakon svega što mu se dogodilo, na kraju sezone, odmah nakon utrke dođe do McLarenove garaže i čestita cijeloj ekipi od prvog do zadnjeg na osvojenom naslovu...

    Kina je novi izazov i iskreno se nadam da će Renault napredovati...

    Drago mi je da si se javila, pusa velika

    M*

    avatar

    06.04.2009. (16:55)    -   -   -   -  

  • 7 zvjezdica

    hej!
    presretan što si se odazvala i naravno da tebe i elenu mogu staviti u isti tim :]
    Pravila kažu da se pitanje postavlja u petak, točno tjedna prije svakog GP vikenda zbog čega je pitanje jučer bilo objavljeno, doduše samo za F1K-igrače A. Važno je da se kod prijave, osim biranja imena vaše momčadi, odredi tko će od vas biti F1K-igrač A odnosno B. Na aktualno 3. pitanje odgovara A igrač, dok će na slijedeče pitanje odgovarati B igrač i tako se stalno do kraja sezone izmjenjuje. .

    avatar

    11.04.2009. (21:49)    -   -   -   -  

  • lilly allen

    e....
    ja tebe volim! =))))
    al ne više od fernanda! xD =P

    avatar

    12.04.2009. (21:26)    -   -   -   -  

  • Kimi

    Ej..kao prvo sretan Uskrs...
    Sad malo čitam ovaj najnoviji post..i pitaš se kako se Hedifeld uvijek snađe?
    Ma on je čudo od vozača..bolji je od Kubice,to ja svima govorim već jaako dugo..ove godine će to i dokazati...

    avatar

    12.04.2009. (22:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...