Komentari

gelender.blog.hr

Dodaj komentar (49)

Marketing


  • b

    A CURE? sta su se samo muškići naganjali po mosoru?

    avatar

    04.04.2009. (19:15)    -   -   -   -  

  • Klitcha iz Omisha

    Ivana Kastelc prva, Nada druga. Trece nema. Nada je vodila do Kozika. Zadnji uspon(Fortica) je bio jebena brutalka, kolektivna rikavela. Prodes pored cilja pa jos 300m visinske uzbrdo pod rucnom. Greben je bio prekopredivan. Vrijeme super, stijene suhe, iznad oblaka i u oblaku sa suncanim fragmentima. Kao u alpama. Staza odlicno smisljena.

    avatar

    04.04.2009. (20:20)    -   -   -   -  

  • Faris Gavrankapetanović

    Samo nek se zna da je dr. Faris prognozirao Mukkijevu pobjedu! Taj pobjednik je dark horse, potpuno nepoznat, netko na koga se nije ni moglo računati, on i nije bio u ponudi kladionice!

    avatar

    04.04.2009. (20:49)    -   -   -   -  

  • kravoje

    farise nabavi život...mogao si na kladionicu plasirati ponudu -nitko od ponuđenih- i kladiti se na to...nemaš pojma...uf..fali mi treking... gud ould tajmz...zijev...jel ti ono sjutra ideš na operaciju...oćemo opet svi da ti dojdemo u posjete...

    avatar

    04.04.2009. (21:51)    -   -   -   -  

  • Klitcha iz Omisha

    Mukki je jebena utvara, mephisto, nečastivi u bijeloj pamučnoj majici. Izvlači se na neke bolove i tablete. Šta bi tek bilo da nije bio ''povrijeđen'' :-)

    avatar

    04.04.2009. (22:00)    -   -   -   -  

  • kravoje

    a fora je bilo i povremeno pratit kališče, imaju lajv tajming... 151 u/deleženi/deželeni..., naši pobratimi silvo i bojan poprečni, janezu štirka..rekord nije pao...led snijeg i blato na stazi odmagali, a i zanimljivo je bilo pratiti maraton u pješčaniku http://www.darbaroud.com/ gdje se dežela udeležila s tonijem venceljom i došla do 4 mjesta

    avatar

    04.04.2009. (22:07)    -   -   -   -  

  • Faris Gavrankapetanović

    Neću da mi niko dolazi u posjetu! I ja sam doktor - sam ću da se operišem! E, bravo, nitko od ponuđenih. Jebi ga!

    avatar

    04.04.2009. (23:04)    -   -   -   -  

  • Klitcha iz Omisha

    Ima da ti celi Cirkus Kolorado(i staro i mlado) bane u sobu, sa sve odojkom na ražnju, gajbama naranača i banana i veeeelikim buketom karanfila.

    avatar

    05.04.2009. (00:13)    -   -   -   -  

  • p.o.s.

    Prigorski gang je sigurno već u zg...noćna linija omiš-zg, a unutra 2 trekera i drajver...
    Ajmo još malo pikanterija sa tekme...

    avatar

    05.04.2009. (09:44)    -   -   -   -  

  • podsljemenski mefisto

    A nista, umem da kazem samu jednu rec: FORTICA.

    Zvijezda je rodena ili vidio sam buducnost i buducnost je Dejv.

    Prvih par kontrola 7-8 ljudi na par minuta.
    Elvir je fino manevrirao i kompasario, te fino vukao Dejva i Sosica sa sobom (Ferro i ja bili na cca. 8-9 minuta iza njih na Koziku, Vanja i Peric malo iza nas). No, napravio je kiks: do Gata/Mile Gojsalic je pokusao proci kroz siprazje na divljaka, a makadam (normalni put) je kao stvoren da se nagazi i dobro potrci nakon visesatnog nabadanja po (srecom suhom) stijenju. I tako dok se Elvir i pratnja bakcu s makijom, ja trcim i ni kriv ni duzan postajem drugi. Krenuo sam za domacim pobjednikom (simpa lik) ali on se srusio na cilju taman par sekundi prije nego sto sam banuo. Veli Ferro da je to zato jer sam cekao na pjesackom prijelazu :)
    Uglavnom, bilo super.

    avatar

    05.04.2009. (10:56)    -   -   -   -  

  • Polumaratonac

    Čestitke SLJEMENAŠIMA na postignutim poštenim uspjesima na Novosadskom polumaratonu !!!!!!!

    avatar

    05.04.2009. (12:31)    -   -   -   -  

  • mukki mortensson

    Polumaratonac, mozda ne kuzim sale i posalice, ali ono... ima milijun pogodnijih mjesta za komentiranje Novosadskog polumaratona od sljemegelender bloga.

    avatar

    05.04.2009. (12:53)    -   -   -   -  

  • p.o.s.

    Fakat, neki bedak valjda.

    avatar

    05.04.2009. (13:26)    -   -   -   -  

  • kravoje

    mefisto ti si blefer nad bleferima

    avatar

    05.04.2009. (15:45)    -   -   -   -  

  • mukki mortensson

    Pleased to meet you, hope you guess my name
    But what's puzzling you is the nature of my game.

    avatar

    05.04.2009. (16:52)    -   -   -   -  

  • Zohar

    Čestitke mukkiju i ostatku Gelender tima, te svima ostalima.

    avatar

    05.04.2009. (17:51)    -   -   -   -  

  • Tom

    uhm, loše vijesti dolaze iz Like

    avatar

    05.04.2009. (23:05)    -   -   -   -  

  • suhi

    Pozdrav svima! Ja bi isto htio pohvalit Dejva sto nas je (skoro) sve odro, al to je nasa greska jer mu nismo objasnili da ne smije na prvoj ultri tolko trcat :))
    Trka iz moje perspektive... Do KT1 smo isli svi manje-vise skupa, onda su se svi pokupili na greben, a ja sam odlucio sjec nadivljaka po izohipsi do neke staze koja vodi pod grebenom i dize se direkt na Ljubljan. Tu sam izbio 2., par minuta iza ovog lokalca i nesto prije ostatka nasih. Na grebenu me uhvatio i pratio Dejv i drzao negdje do Vickovog stupa, a onda je zakljucio da sam mu ja prespor i produzio naprijed :) A ovaj lokalac nam je samo jos nabio prednosti, grrr...
    Tu negdje sam ja imao malu krizu pa me prestiglo jos stosta ljudi, tako da sam na kontejner (KT4) dosao 9. Onda sam se malo raspizdio i digao tempo, copio odmah nekog slovenca i malo dostigao ostatak bande (s kojima smo se opet krajcali pod Kozikom). Na silasku prestigao Perica, na makadamu stigao Ferru, i onda na kraju *totalni mazohizam* i uspon na Forticu. To je bilo strasno. Elvira smo nasli kako sjedi u hladu. Taman su se spustali lokalac (koji je vec slavio pobjedu) i mukki 30 sec iza njega (nazalost, nije ga stigao). Pod vrhom smo se krajcali sa Sosicem i Dejvom, pa sam ja opet nagario nizbrdo, al ih nisam uspio uhvatit :( Eto, dobar race! (ili trening, kako je Ferro rekao :) )
    U ned - divan dan, relax na raftingu, bas je pasalo...
    CU

    avatar

    05.04.2009. (23:12)    -   -   -   -  

  • seti

    Svaka čast dejvu na borbenosti, grizo je kamenje oko sebe i dosta i solirao (da se ne misli da je samo pratio Elvira). Mukkija sam stizao puno puta, zadnji put na Koziku, gdje sam ja gutao tablete grožđanog šećera, a on je čvrknuo par Plivadona i/ili Andola.
    Njegove su tablete bile bolje jer se on strmopizdio glavačke u potjeru dok sam ja polako napikavao dole (pod bremenom ne favorita nego trbušne pivske bačvice ).
    Vanja je na Fortici bio raspoložen za finiš, kao i Perić, pa su se i oni na kraju strmopizđavali u potjerama za plasmanom, a ja i opet pomalo (jer brže nije išlo). Ovo mi je najbolji trening za početak sezone, možda čak i ponovim ovu stazu nekad kasnije u ljeto, tolko mi se sviđa :)
    Moam i tu ponoviti ono što sam na cilju rekao svima x puta, ovaj uspon na Forticu je ko da ti na kraju Pariškog maratona stave uspon po štengama na Eiffelov toranj i onda cilj dole istim putem. Dobra fora, Jagoda ;)

    avatar

    06.04.2009. (08:15)    -   -   -   -  

  • p.o.s.

    Odlični plasmani ranoranioca i mračnjaka...gušt je snimit ukupni poredak, a tu ekipa!

    avatar

    06.04.2009. (08:57)    -   -   -   -  

  • klitcha kowalski

    moj play of the day je bio vanjin "lijevi manevar" do ljubljana. svaka mu čast na tome. tko riskira- rofitira! mene je prvi jači uspod načeo.
    ja i uzbrdice (a bilo ih je) nismo bili u dobrim odnosima, pa sam uzbrdo zaostajao, a nizbrdo nadoknađivao zaostatak. manje-više cijelu stazu išao u sličnom polubrzom tempu.
    zadnji uspon na forticu me je dokusurio. na forticu sam se vukao kao prebijena mačka, par puta se odmarao u hladu...maštao o hladnoj pivi na vrhu. ali da nije bilo fortice, ovo bi bila samo još jedna dobra mosorska tekma,...ovako je bila itekako posebna, specijalna i nezaboravna. po takvim detaljima se utrke pamte.
    sve ostalo, čista petica!

    avatar

    06.04.2009. (10:24)    -   -   -   -  

  • klitcha kowalski

    kad već vukodlak ne spominje, bio je jedan interesantan detalj kad smo se spuštali(trčkarali) od gata do omiša.

    na strmoj stazici srećemo babu koja je koliko sam skužio nešto pokušavala prodati (krunicu?!?!?) pa joj je vukodlak brzinski odgovorio kako to nama ne treba jer smo nevjernici :)))))
    baba je samo prokomentirala kako sa nama ne treba imati posla.

    vjerovatno je prije kojih pola sata imala bliski susret sa mukkijem! :)))))

    avatar

    06.04.2009. (12:24)    -   -   -   -  

  • necastivi prigorec

    Jel' dr. Faris obavio narkozu i mesarenje?

    avatar

    06.04.2009. (12:51)    -   -   -   -  

  • mukki mortensson

    Ide netko na Labinjonski trek rano u subotu ujutro ili svi idete u petak na spavanje u dom na Skitaci? Ako netko giba u subotu u zoru i ima mjesta, tu sam.

    avatar

    06.04.2009. (13:19)    -   -   -   -  

  • p.o.s.

    Startni broj 17 sam na Labinjoncu, tak da znate kad se okrecete ko je iza vas na rejsu!

    avatar

    06.04.2009. (14:13)    -   -   -   -  

učitavam...