Komentari

missana.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • MissFreaky

    Dobri rezultati kod tebe - kako prekrasno! :)
    Drago mi je da počinješ shvačati neke stvari i sigurna
    sam da na tebi nema toliko masnog tkiva koliko si ti misliš ;).
    Ljubim te! :*****

    avatar

    06.04.2009. (07:02)    -   -   -   -  

  • stranAlice

    Pročitala sam post od 29.01… jest da je malo u zakašnjenju čestitam ti…i hvala ti! Od toliko neuspjeha i razmišljanja da odustanem od svega i bacim se u depru…tvoj post plus ove koje dalje pišeš i pokazuješ rezultate natjerali su me na dalje. Svaka čast za skinute centimetre samo tako napreduje i ne odustaj.
    Meni je najgore jutro nikad ne znam što bi jela ujutro, što ti jedeš? Za ostatak dana je koliko toliko lako…i da molim te savjet za trbuh? Imam ogroman šlauf oko struka, ispod pupka pa sve okolo (odvratno) kako da to poravnam sa trbušnim ili u nekom drugom grmu leži zec?? Veliki pozz ;)

    avatar

    09.04.2009. (09:02)    -   -   -   -  

  • Smjer Ilica

    iznimno mi je drago da si mnogo bolje otkad sam te zadnji puta čitala! :D
    puno sreće i dalje! zagrljaj ostavljam! :**

    avatar

    09.04.2009. (22:13)    -   -   -   -  

  • savjetnik

    bez uvrede, ali ponašaš se glupo.boli te briga koliko težiš. ni ja nisam savršen/a pa se ne žalim. baš zato što savršenstvo ne postoji. pročitah onu neku pjesmu i jedan dio uopće nema smisla. govori kako ti je netko rekao kako dobro izgledaš i zbog toga si sretna. moraš vjerovati sebi i trebaš se ne obazirati na tuđe komentare, jer, što bi bilo kad bi ti netko rekao da izgledaš grozno ako si plakala nakon što ti je netko rekao da lijepo izgledaš. moraš naučiti biti zadovoljna sobom. i ja isto više težim nego što bih htio/htjela pa se ne žalim... ne brini se...

    avatar

    19.05.2009. (21:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...