Komentari

prije-braka.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • cistiliste

    čudne navike nas čudaka...a gle mene noćobdiju:)))

    avatar

    01.04.2009. (02:02)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Ja imam problem sa spavanjem,nije mi problem zaspati nego snove zadržati,pa je moj san uvijek isprekidan noćnim šetnjama i buđenjima i ne znam kada ću se pošteno naspavati,stvarno ne znam...ali nadam se tom danu i nestrpljivo ga očekujem:))
    Haha nasmijala sam se na ovaj dio gdje nosiš vodu sa sobom...0,5 uvijek ide sa mnom u krevet,uvijek...ujutro je čaša prazna,a da ja ni ne znam kada sam popila sve:)))
    Pozdrav jutarnji,neispavani:)

    avatar

    01.04.2009. (08:06)    -   -   -   -  

  • Euro

    dobar sex prije spavanja i spavas kao bubica,nema okretanja,nema ici stalno piskiti,nema potrebe za piti vode...Nego slatki san poslije sexa hehe..Nista ljepse..

    avatar

    01.04.2009. (13:26)    -   -   -   -  

  • Otok

    @ E smijeh: dobar ti je savjet. :D

    avatar

    01.04.2009. (13:54)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    Ma nije ni dobar seks rjesenje, bar ne meni. Zadnjih mjeseci imam raznoraznih problema, nista prestrasno ali se nakupilo vise toga istovremeno, i san mi strasno fali, ili kasno radim ili se prerano dignem pa sam cjeli dan pospana pa dođem doma i razbudim se, u svakom slucaju nisam se valjda dva mjeseca naspavala kak treba :(

    avatar

    01.04.2009. (23:50)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    super blog! nisam stigla sve pročitati jer moram ići spavati...ali hoću sigurno! stavila bih komentar na svaki post! kao da stvarno razgovaraš s nama...ti si sad već sigurno negdje prvi deci od ona 4 popila i već šetaš :))...laku noć!

    avatar

    02.04.2009. (01:18)    -   -   -   -  

  • draga raga

    Godinama me mucila nesanica, a sad spavam bez problema. Naucila sam neke trikove. Primjerice, protiv zedji pomaze dobra grozdjana mast. Usta su vlazna, nema potrebe za vodom i onda za setnjom do WC-a. Kad san ne dolazi, treba izbacit sve misli iz glave dobrim, starim dubokim disanjem. Obavezno iskljucit mobitel i komp ako su u spavacoj sobi. Moze se i zapoceti s ponavljanjem najdraze pjesme ili molitve, uporno, dok ne postane ritual, znak za spavanje. Obozavam spavati!

    avatar

    02.04.2009. (10:02)    -   -   -   -  

  • Otok

    @ PatizAna: razumijem taj dio, možda bi pomogle vježbe disanja. Nema ništa gore od nespavanja, ja bih mogla nekog zadaviti u takvom stanju.

    @ tihavoda: hvala, hvala. Imala si pravo u to doba sam se već 2x prošetala i nestao je dobar dio vode. ;)

    @ draga raga: moji bubrezi reagiraju na nedostatak vode. spavam ja samo s puno rupa. Spavanje je tako dobra stvar. :))

    avatar

    02.04.2009. (10:34)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    provjeri još jednom imaš li dijabetes. ozbiljno. meni je stresni dijabetes počeo s takvim žeđanjem i piškenjem po noći.

    avatar

    02.04.2009. (11:17)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Sviđa mi se ovaj blog. I ove slike sa strane. Citati su mi također po guštu.
    Što se tiče spavanja, i ja mislim da spavanju treba pružiti dužno poštovanje i omogućiti si vrijeme kako bi se taj dio života mogao njegovati na način na koji to zaslužuje. I fino si rekla ovo kako u snovima kao da živiš još jedan paralelni život. pozdrav

    avatar

    02.04.2009. (11:42)    -   -   -   -  

  • Otok

    @ Ell : Nemam dijabetes, barem sam u zadnje vrijeme vadila jako često krv. Jednostavno sam navikla piti jako puno vode, a noću pošto imam nizak tlak i slabu cirkulaciju kada legnem u horizontalu vene se ne moraju boriti s gravitacijom i olakša se izbacivanje zaostale vode u organizmu.

    @ izvorni život : Hvala, nitko do sada nije komentirao sadržaje sa strane, i meni su jako dragi. :)

    avatar

    02.04.2009. (13:33)    -   -   -   -  

  • malena sa šnalicom

    ja nemam problema sa spavanjem. kad legnem i zaspim, nema me do jutra. ne idem ni u toalet. odnosno, rijetko se to desi. samo ako sam neposredno prije spavanja popila bijeli čaj ili dosta vode. a imala sam jednu kolegicu koja je redovitu u snu ustajala i jela ili pila, a da to nije ni znala. samo ujutro nađe ostatke hrane oko sebe na krevetu. ili bocu kokakole ili tetrapak od mlijeka. jednom se probudila i vidjela da joj je krevet smočen od soka kojeg je pila spavajći. to je malo žešći problem. :D

    avatar

    02.04.2009. (17:36)    -   -   -   -  

  • malena sa šnalicom

    eh, da, zaboravih reći...spavanje je meni jedan od najdražih oblika provođenja slobodnog vremena. nikako ne mislim da je to gubljenje vremena. ne, ne! :D

    avatar

    02.04.2009. (17:43)    -   -   -   -  

  • Neverin

    a bukalin ispod postelje?

    avatar

    03.04.2009. (23:35)    -   -   -   -  

  • Otok

    @ neverin: nije mi to fora, bolje šetati ;)

    avatar

    04.04.2009. (13:57)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    Pričaj mi o prekidu sna taman kad je najbolje :-( Podsjećaš me na jednu frendicu. Njeno stanje sna je isto ko ementaler. Vodu treba biti ako si žedna. Posebno ako se manifestira bolovima. Možda bi trebala probat odspavat poslije podne kojih sat vremena. Nekima to pomaže. Volim spavati, ali prek dana mi to ne ide.

    avatar

    08.04.2009. (19:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...