Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • povuci-potegni

    ne znam koja je tvoja dobra i pametna blogerica, al ja imam dvije takve. skaskača i fulvusica. i da mi njih nema ne znam kaj bih. al znam jedno. na ovakve komentare ne treba se ni obazirati draga moja filipinka. nemremo svi bit pametni i nezajedljivi. ima uvijek onih koji će u svemu nać nekaj negativno. da si napisala da je vani sunčan dan, ta bi osoba napisala nekaj ružno na to. stoga, glavu gore, ne zamaraj se s glupostima. a to su gluposti. evo čak mi se ne da skrolat dolje i tražit tko ti je to ostavio, toliko me zanima :)

    avatar

    31.03.2009. (13:59)    -   -   -   -  

  • DALmata

    ajmo vako....ja nisan baš cunka za ovo komentirat jer san malo više nacionalno orjentiran oli ti ga sebe smatran nacionaliston ako triba i necin više ....ma jebe me se nek me zovu kako ocedu..meni je Hrvatska iznad svega.....ma nemoj se ti sekirat ....ako je tebi teško evo cu ja komentatora poslat laganini u tri pizde materine ...ekola. Pa sad nek po meni pljucaju koliko oce.

    avatar

    31.03.2009. (14:01)    -   -   -   -  

  • fulvus

    Pažljivo pročitah tvoj post i pri tom osjetih silno suosjećanje, jer sam i ja nebrojeno puta naišla na takve bezrazložne napade, što kroz blog, što kroz gmail. Baš u ovom slučaju, da jedan takav dobroćudni post sa pravilno doziranim nacionalnim ponosom izazove bujicu napada a sve u stilu ignorantskog omalovažavanja hrvata. Zašto bi netko uvijek bio ispravniji od nas? Zašto bi trava bila zelenija od susjeda? Zašto ne bismo bili ponosni na naša dostignuća? Zašto ne bismo bili kritični prema stvarima kojima nas smetaju? Zar nemamo po Ustavu zagarantnirano pravo na osobno mišljenje? Taman bilo ono i krivo. Baš poput tebe, mnogo puta sam na blogu nailazila na neistomišljenike što smatram potpuno ispravnim, jer kakav bi bio svijet da svi isto misle kao i ja? U tome jest bogatstvo; da možemo razmjeniti iskustva, davat si savjete, ponekad se pobuniti, izraziti nezadovoljstvo pa i našaliti se na svoj ili tuđi račun. Ali, obrušiti se na nekog samo zato jer ne dijeliš njegovu iskompleksiranost kad se spomene domovina, vjera, slobodno vrijeme onda je to više od fobije.
    I za kraj, još bi samo rekla da nisi preosjetljiva, nego se prešla granica dobronamjernog komentiranja a sve u svrhu podizanja vlastitog mišljenja kao jedinog ispravnog. Najgori su oni koji u svemu vide nešto između redova, u svemu nađu problem i osjete se isprovociranim čak i prekrasnim slapovima Krke.

    avatar

    31.03.2009. (15:34)    -   -   -   -  

  • pusta magla

    Ajde bogati a ča se sada radi jednoga malo dužjega komentara sekiraš.Kad bi se svaki put fermivali i pazili ča će drugi raći još bi dan danas na lojenice svitlili.
    Ča bi rekla betinka :Jebemi se ča san sad debela,ja san se udala.

    avatar

    31.03.2009. (18:20)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Ja sam isto bila prilično zgranuta tim komentarom čim sam ga pročitala.
    Iako sam istovremeno pomislila da možda i nije mišljeno tako agresivno i neprijateljski, možda su izabrane samo pregrube riječi.
    Zato uvijek moramo paziti kako se izražavamo, da ne moramo poslije objašnjavati kako nismo tako mislili, nego smo pogrešno shvaćeni....

    avatar

    31.03.2009. (18:30)    -   -   -   -  

  • file

    @po-po - ma znam ja što bi i sama, ali nikad nije naodmet čuti tuđe mišljenje, zar ne? znam da se ne obazirati na svaki komentar, i puno puta se nisam obazirala, ali neki put malo "prekipiš".
    @DALmata - ma nije mi nešto naročito teško, ne ronin suze, ali zašto s vama ne podilit i nešto ovakvo? i samo nek neko prova pljucat po tebi, imaće sa mnom posla!
    @fulvus - fala, draga fulvus!
    @pusta magla - o, bilo je i dužih komentara, pa se nisan sekirala. Ali, eto. I ja san se udala, pa ne moran više paziti na debljinu. A ni na jezik.
    @dordora - ma ja već predugo zanemarujem slične komentare, pravdajući ih da nije mišljeno tako agresivno, ali mislim da sad nije bilo opravdanja. Pa tema nije mogla biti benignija ni manje "kontroverzna".

    avatar

    31.03.2009. (19:25)    -   -   -   -  

  • romantales

    Na tvoj poziv, pročitala sam post i na kraju ti mogu jedino reći da je bilo interesantnije čitati komentare ;-)

    avatar

    31.03.2009. (20:08)    -   -   -   -  

  • Mare Talijanka

    Porta pazienza cara! Sto bi ja tribala reci,ovu godinu ce biti 18 godina u Italiji,di sad zivim 14,i moja ce ti susjeda danas meni " E dove vai per Pasqua,in Jugoslavija di nuovo?",a znadu i vrapci da ja idem u Hrvatsku,tocnije u Dalmaciju.Mislim se ja da kupim papagaja prije cu njega nauciti,ali hvala Bogu nisu svi jednaki,nit Talijani a ni mi Hrvati,zato boli te patika sto je netko reagira negativno na tvoj post.ciao bella salutami la nostra Zara.

    avatar

    31.03.2009. (20:19)    -   -   -   -  

  • skaska

    osjetljiva si preveć, to ti je alergija na proljeće. probaj s nekim antidrpesivom

    avatar

    31.03.2009. (23:44)    -   -   -   -  

  • DALmata

    Fala ti ma nije potriba :) znan ti se ja nosit sa takvima he he he ....a da neznan bit na svoju ruku oli bi bija cilu 91. proveja tod malo poviše Zadra ( na Ploci i Dracevcu) ...... ja ti baš guštan kad naletin na takve mone koje pokušavaju izprovocirat nas "domaci" svit svojin glupin komentarima..........za takve ti ja uvik iman isti odgovor " i pasi jemaju višu cijenu kad su cistokrvni " :)

    avatar

    01.04.2009. (07:31)    -   -   -   -  

  • levant

    mi se čini da ovaj komentar govori o razmišljanju te druge osobe. ništa protiv tebe nego tako razmišlja to drugo biće. to su njegovi stavovi. nije bilo upereno protiv tebe. trebalo bi to uzeti neutralno. no da ne pametujem kidam nalijevo. uz kišni pozdrav iz metropole sive. :))

    avatar

    01.04.2009. (10:56)    -   -   -   -  

  • file

    @romantales - mislim da si mogla komentirati i sada ovdje, ali dobro...
    @Mare Talijanka - evo, bila na prozorui i izvikala tvoj pozdrav Gradu! :-))
    @DALmata - fala ti što si branija moj grad i našu domovinu! :-))
    @levant - e pa ako je to neutralno, onda ja mogu biti tajnik Ujedinjenih naroda! :-))
    Osim toga, samim time što je napisano na mojem blogu gubi neutralnost i dobiva boje napada. Ne odbijam ja napadačke komentare, ali imam pravo braniti se.

    avatar

    01.04.2009. (11:12)    -   -   -   -  

  • file

    @skaska - antidrpisiv? to postoji? :-)))

    avatar

    01.04.2009. (11:43)    -   -   -   -  

  • skaska

    antidrpesiv, a ne antidrpisiv. pomno čitaj tak da ne fulaš v apoteki

    avatar

    01.04.2009. (12:38)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    Pazi ovo. Da ne gledam više vijesti o zatvaranju blogova, kreketanju o recesiji i beemvejima i da ne idem kontra sebe u nevoljnom čitanju prepucavanja među bložanskim autoricama i onima, koje se takvima osjećaju, pljunem srdnjak (sic! a la skaska) i krenem do Tvog bloga. I vidi sad .... A ljudi, što je danas...?
    Ali hajde - pokušavam se držati toga, da je blog naša volja, i neka zbrka jedinica i nula, o kojoj naša realna individua(lnost) NE ovisi. Ne želim dopustiti da taj i takav blog remeti moj realnoegzistirajući :-) mir. Druga je stvar, svi smo ovdje mješavina voajerista i egzibicionista, inače ne bismo bili ovdje, nego bi doma pred ogledalom pričali ili na fotelji gledali slike sa vikenda. Dakle, u blogopješčaniku... je'''ga, moš' se igrat, moš' se i ušporkat...
    A da smo svi svima simpa i mili i ćeće - ma, hajde molim Te... Ne bi valjalo.
    Ne daj se Ti!
    Pozz i kommaj :-)))))) :-)))))

    avatar

    01.04.2009. (14:19)    -   -   -   -  

  • file

    @skaska - aha, dobro... nus pojave?
    @Shelly - pa dragi Šeli, ni blog nije bajka, izgleda, i među jedinicama i nulama ponekad dođe do "kinča". Slažem se da ne bi valjalo da se svi slažemo, ali ne valja ni da izgledamo ko mali đaci, posloženi po klupama, a profa koji sve zna da nas riba bez razloga...
    Bila sam (pre)zaposlena radnica i mama, pa ti nisam skoro svratila na orašku kavu, ali uskoro stižem. :-))

    avatar

    01.04.2009. (14:53)    -   -   -   -  

  • primakka

    ma da i jesi preosjetljiva, dovoljno si kulturno objasnila. barem znaš komunicirati.;-))
    i u redu je reći ono što želiš u svom postu, ali ne trebaju te komentari izbaciti iz takta. tuđe mišljenje je tuđe, a ne objektivan stav i obično služi da bolje upoznamo osobu.
    ...pametna moja zadranko.;-)

    avatar

    01.04.2009. (18:24)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    filipinka...nuspojave su..ma samo vidi skasku kak se ponaša i sve će ti bit jasno. ženska je počela bojat sve živo. evo danas farba lopatu. sutra splitere, a preksutra..tko će ga znat :)

    avatar

    01.04.2009. (22:05)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    Da se prevedem - mi pišemo iz duše. Već komentari, naši ili tuđi, imaju otklon ponekad. Na kompromise pokušavam ne padati. Budi svoja. Eto. ;-)

    avatar

    01.04.2009. (22:42)    -   -   -   -  

  • file

    @primakka - ma u pravu si sto posto, nisam se trebala obazirati, u stvari, ali me naljutilo što su kvalifikaciju frustriranih megalomanskih ignoranata s manijom proganjanja dobili SVI hrvati, iako sam "sporne" rečenice napisala ja. Ma... :-)))
    @skaska - a dobro onda ću kupit taj lijek... :-)))
    @Shelly - ma sad mi je ustvari žao što sam reagirala, ali eto i pogreške su moje...:-)))

    avatar

    02.04.2009. (10:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...